Reviews

Nubia Red Magic 2 pret Romania, specificatii tehnice, detalii oficiale, pareri

Home  »  Reviews

catmobile

acum 5 ani

Nubia Red Magic 2 devine oficial si permite subdiviziei celor de la ZTE sa urce la acelasi nivel cu mai puternicele smartphone-uri pentru gaming de la ASUS, Xiaomi sau Razer. Aveti detalii si despre Xiaomi Black Shark Helo, ASUS Rog Phone sau Razer Phone 2 pe blogul nostru.

Noul Nubia Red Magic 2 este urmasul lui Nubia Red Magic, dar aduce plusuri importante la interior, asigurand acum un nivel de concurenta solid pentru celelalte smartphone-uri de gaming de pe piata.

Odata lansat oficial, noul smartphone al companiei Nubia va intra de altfel direct in concurenta cu telefoanele mai sus mentionate. Este indiscutabil un moment istoric pentru ZTE si subdivizia sa, Nubia, tinand cont ca noul model Nubia Red Magic 2 este echipat cu o memorie RAM de 10GB, o premiera pentru un telefon al producatorului. Despre noul model Nubia Red Magic 2, discutam si noi, in continuare.

VIDEO | Trailer oficial, Nubia Red Magic 2

Pret Nubia Red Magic 2

Conform retailerului chinezesc JD.com, noul Nubia Red Magic va costa aproximativ 4000 de yuani. Ne asteptam ca in Romania, daca sau cand va ajunge si acest device, pretul sa fie undeva la 2500-2700 lei. Exista insa dubii cum ca Nubia Red Magic versiunea a doua a producatorului ca depasi prea usor granitele Chinei.

Specificatii Nubia Red Magic 2

Display: 6.2″ inch, IPS LCD, format 19:9, 390 ppi, 2160 x 1080 pixeli
Procesor: Qualcomm Snapdragon 845 pe 64 bit, Octa core (2.8 GHz, Quad core, Kryo 385 + 1.8 GHz, Quad core, Kryo 385)
Placa video: Adreno 630
Memorie: 10 GB RAM
Stocare de date: 256 GB
Camera principala: duala 25 Mp si 2 Mp, Digital Zoom, Face detection, Touch to focus
Camera frontala: 8 Mp cu Led Flash
Baterie: 4.000 mAh Li-Polymer
Alte optiuni: mufa 3.5mm, 4G Bands:TD-LTE 2300(band 40) FD-LTE 1800(band 3)3G Bands: UMTS 1900 / 2100 / 850 / 900 MHz2G Bands: GSM 1800 / 1900 / 850 / 900 MHz GPRS:Available EDGE:Available, Wi-Fi 802.11, b/g/n, USB Tip C, Bluetooth v5.0
Sistem de operare: Android v9.0 (Pie)

Pareri Nubia Red Magic 2

Asa cum explicat si mai sus, noul Nubia Red Magic 2 este succesorul oficial al modelul Nubia Red Magic de anul trecut. Din fericire, Nubia a ales sa vina cu ceva imbunatatiri semnificative in ceea ce priveste configuratia interna, iar cea mai evidenta este prezenta procesorului Snapdragon 845 (inca chipsetul cel mai puternic din zona Android, probabil cu exceptia noilor procesoare Huawei) si a noului sistem de operare Android 9.0 Pie, printre altele.

Nubia Red Magic 2

Red Magic 2 vine asadar cu un procesor Snapdragon 845 (procesorul flagship-urilor) la o viteza maxima de 2.8 Ghz, ceea ce ar trebui sa se demonstreze mai mult decat suficient pentru orice tip de joc din Magazin Play. Dar, Red Magic 2 nu pluseaza doar la nivel de procesor. Noul telefon pentur gaming de la Nubia are o memorie dedicata de 10 GB RAM si o memorie nativa, pentru stocarea de date de 256GB (UFS 2.1). Device-ul are un mecanism propriu de tip Liquid & Air pentru racirea telefonului in momentele in care gamingul devine „incandescent” si solicita prea mult device-ul.

Acest sistem unic aduce telefonul la o temperatura propice de 13.2 grade Celsius si imbunatateste performanta generala a telefonului cu pana la 70%.

Nubia Red Magic 2 (3)

Succesorul lui Nubia Red Magic vine cu difuzoare stereo 3D si sistem de sunet DTD 7.1 plus amplificator puternic SMART PA si experienta AI (inteligenta artificiala) pentru anularea zgomotului de fundal. Pe acest telefon vei beneficia si de o experienta aparte 4D pentru gaming. Practic, telefonul este setat sa recunoasca anumite zone, peisaje sau scenarii in timp real.

O alta mare noutate este prezenta noului sistem de operare Android 9.0 Pie, o imbunatatire fata de ceea ce oferea Nubia in sectorul gaming anul trecut. Bateria este una suficient de puternica la cei 4.000 de miliamperi pe care ii asigura capacitatea sa, in timp ce modulul foto pare impresioant pentru un astfel de smartphone.

Nubia Red Magic 2 (2)

Avem camera duala pe spate, cu senzori de imagine de 24 si 2 megapixeli, dar si o camera frontala de 8 megapixeli, dedicata selfie-urilor si sesiunilor de video calling. Noul telefon pentru gaming de la Nubia are un ecran mare de 6 -inch cu format modern 19:9 si rezolutie 2160 x 1080 pixeli.

In ciuda insertiilor de pe spatele sau si a faptului a vorbim totusi de un telefon dedicat gamingului, mi se pare ca Nubia Red Magic 2 arata destul de bine. Fara indoiala, ZTE si Nubia au pregati si versiuni ceva mai accesibile ca pret, cu memorie ceva mai mica, probabil de 6 sau 8GB RAM. Aceste versiuni vor fi probabile si mai accesibile ca pret.

sursa si alte detalii: jd.com