Stiri

Honor Play 30 a fost lansat oficial. Specificații tehnice și alte detalii despre el

Home  »  Stiri

catmobile

acum 2 ani

Compania Honor a anunțat oficial modelul Honor Play 30. Evenimentul a avut loc în China, iar noul smartphone este disponibil deja pentru precomandă în mai multe variante de culoare. Detalii despre Honor Play 30 în cele ce urmează.

Specificații tehnice, preț și disponibilitate Honor Play 30

Așadar, Honor Play 30 a fost lansat oficial în China. Dispozitivul vine cu procesor Qualcomm și baterie de 5.000 de miliamperi, iar în prezent este listat la precomandă. Prețul său nu a fost totuși dezvăluit pentru moment, dar știm că Play 30 vine în mai multe versiuni de culoare: negru, albastru, auriu și alb. În ceea ce privește disponibilitatea sa la nivel internațional, momentan nici acest amănunt nu a fost dezvăluit de către producător.

Știm în schimb ce specificații tehnice aduce Honor Play 30. Este vorba despre un telefon din zona de buget, care este echipat cu un ecran de 6.5inch in diagonală, cu rezoluție HD+ adică 720 x 1600 pixeli. Are un design perforat și o rată de împrospătare de 60Hz.

Pe de altă parte, noul smartphone de la Honor este echipat cu un procesor octa-core de la Qualcomm, mai exact cu modelul Snapdragon 480+, chipset asociat cu 8GB RAM LPDRX4 și 128GB stocare de date internă. Spațiul de stocare poate fi extins cu ajutorul unui card de memorie până la 512 GB.

Pentru fotografii și videoclipuri, telefonul vine cu o singură configurație pentru cameră din spate. Mai exact, beneficiază de un senzor primar de 13 megapixeli cu un obiectiv f/1.8. Pentru selfie-uri și apeluri video, dispozitivul folosește un shooter de 5 megapixeli cu deschidere f/2.0. În ceea ce privește zona de software, telefonul rulează Magic UI 5.0 bazat pe Android 11.

Există și o baterie de 5.000 mAh care acceptă încărcare de 10 W. Pentru un plus de securitate, noul smartphone de la Honor beneficiază de opțiunea de recunoaștere facială. Honor Play 30 acceptă dual-SIM, 4G, Wi-Fi 802.11 ac, Bluetooth v5.1, GPS, A-GPS, BeiDou, GLONASS pe partea de conectivitate. În plus, telefonul are un port USB Type-C și o mufă pentru căști de 3,5 mm.

Recent, compania a anunțat Honor MagicBook X 14 și MagicBook X 15 în India. Honor MagicBook X 14 are un preț de aproximativ 2.600 de lei pentru varianta de bază care vine cu un procesor Intel Core i3. Modelul Intel Core i5 costă puțin peste 3.000 de lei. Pe de altă parte, Honor MagicBook X 15 are un preț de aproximativ 2.500 de lei pentru versiunea standard.

Etichete:

Honor Honor Play 30