Stiri

Lava Z3 Pro – preț, specificații tehnice și disponibilitate

Home  »  Stiri

catmobile

acum 2 ani

Lava a anunțat în India un nou telefon din zona de buget, care foarte posibil nu va depăși însă granițele Indiei la nivel de disponibilitate. Modelul Lava Z3 Pro este echipat cu o baterie de 5.000 de miliamperi și beneficiază de un procesor de la MediaTek, mai exact Helio A25. Telefonul a fost lansat oficial în India și dispune de o memorie RAM de 3GB. Mai multe detalii despre Lava Z3 Pro, în cele ce urmează.

Lava Z3 Pro preț și disponibilitate

Lava este o companie obișnuită cu zona de buget, una în care reușește cumva să vândă bine în special în India. Noul model Lava Z3 Pro se adresează de fapt chiar acestei piețe, iar terminalul anunțat de compania indiană are un preț atractiv. Costă 7.499 de rupii indiene, adică undeva la 450 de lei.

Noul terminal de buget are un senzor de amprente montat pe partea din spate și un ecran de tip IPS. De precizat că acest model este de fapt o versiune îmbunătățită a modelului clasic Lava Z3, telefon care a fost prezentat oficial în luna martie.

Potrivit presei din India, Lava Z3 Pro este disponibil în magazinele online ale producătorului și poate fi cumpărat pe culorile Striped Blue și Striped Cyan. Avem detalii despre configurația sa, imediat.

Specificații tehnice Lava Z3 Pro

Așa cum spuneam și mai sus, Lava Z3 Pro vine cu un ecran de tip IPS LCD HD+. Acest ecran are o diagonală de 6.5 inch și o rezoluție 720 x 1.600 de pixeli. Vorbim despre un afișaj cu o densitate a pixelilor bună pentru acest nivel (263 ppi) și care beneficiază de un raport modern 20:9. Totodată, ecranul de pe Z3 Pro profită de protecția asigurată de sticla Gorilla Glass 3.

Sub capotă, telefonul de buget al companiei Lava este alimentat de procesorul quad-core MediaTek Helio 25. Telefonul vine cu 3 GB RAM și 32 GB spațiu de stocare încorporat. De asemenea, acceptă extinderea prin carduri de tip microSD (până la 512 GB).

Pe spate aveți o configurație de tip ”double camera”. Există o cameră principală de 8 megapixeli care este cuplată cu un obiectiv secundar cu un blitz LED. Lava spune că senzorul principal de pe Z3 Pro acceptă funcții precum modul frumusețe, modul HDR, modul noapte și modul portret. În față, există un senzor de 5 megapixeli cu un obiectiv f/2.2 pentru selfie-uri și apeluri video.

Pe de altă parte, în ceea ce privește autonomia acestui dispozitiv, Z3 Pro de la Lava este susținut de o baterie de 5.000 mAh. Telefonul măsoară 164,5 x 75,8 x 8,9 mm și cântărește 192 de grame. Opțiunile de conectivitate pentru noul telefon Lava includ Wi-Fi, 4G VoLTE, Bluetooth 5.0, GPS, o mufă pentru căști de 3,5 mm și un port USB Type-C pentru încărcare.

Din punct de vedere software, telefonul rulează pe Android 11 OS din cutie. În cele din urmă, smartphone-ul are un senzor de amprentă montat în spate pentru deblocarea dispozitivului.

Etichete:

Lava Z3 Pro