Stiri

Samsung Galaxy F13 – specificații tehnice. Când apare noul telefon din seria F

Home  »  Stiri

catmobile

acum 2 ani

Samsung se pregătește să lanseze modelul Samsung Galaxy F13. Noul terminal din seria F va fi echipat cu un procesor Exynos 850 și va avea un sistem triple camera pe spate.

Cum arată configurația sa generală și când va fi lansat oficial device-ul, aflăm imediat. Între timp, poți arunca o privire peste oferta noastră de huse Samsung.

Samsung Galaxy F13 – specificații tehnice

Samsung lucrează la un nou model din seria F. Printr-un banner postat pe site-ul Flipkart, compania anunță lansarea unui nou model de buget, care se va lansa în India, în curând. Este vorba despre smartphone-ul denumit Samsung Galaxy F13, un device care va fi echipat cu trei camere pe spate și un procesor dezvoltat in-house.

Telefonul a fost listat pe pagina de asistență a Samsung India cu numărul de model SM-E135F, însă această listare nu dezvăluie detalii despre specificațiile tehnice ale handset-ului.

În schimb, același model a fost zărit și în platforma de benchmarking, GeekBench.

Potrivit listării de pe acest site, Galaxy F13, succesorul oficial al modelului Galaxy F12, va fi alimentat de un procesor al Samsung. Este vorba despre un octa-core Exynos 850, asociat cu 4GB RAM la nivel de memorie.

Listarea telefonului pe GeehBench ne-a permis să aflăm și că acesta va rula Android 12 din fabrică.

Totodată, telefonul a obținut 157 de puncte la testul single-core și 587 de puncte în testul multi-core.

Un manual de utilizare a arătat și designul viitorului smartphone Samsung. Conform manualului de utilizare, telefonul va veni cu o configurație de cameră triplă din spate situată într-un modul dreptunghiular. În plus, ar putea avea un senzor de amprentă încorporat în butonul de pornire. Ar putea veni și cu un port USB Type-C pentru încărcare.

În plus, telefonul ar putea primi o mufă pentru căști de 3,5 mm și suport NFC. De asemenea, telefonul ar putea avea o configurație de difuzoare dublă.

Etichete:

Galaxy F13