Reviews

OFICIAL | Review Samsung Galaxy J4 Core – specificatii tehnice, pret, detalii oficiale

Home  »  Reviews

catmobile

acum 5 ani

Gigantul sud-coreean a lansat oficial modelul J2 Core pe acest final de an. Gasiti pe blogul nostru un review Samsung Galaxy J2 Core. In oferta unui retailer brazilian a aparut recent si modelul Samsung Galaxy J4 Core, un al doilea telefon din aceasta serie, incadrat de asemenea in programul Androi Go de la Google. Intre timp, device-ul a fost anuntat oficial de catre Samsung. Asa cum probabil ca intuiti, nu este vorba despre un telefon spectaculos din punct de vedere al configuratiei sale, dar este interesanta aplecarea pe care Samsung o arata in ultima vreme pentru telefoanele lansate in parteneriat cu Google. Aruncam o privire scurta, peste ceea ce va propune acest device in materie de specificatii tehnice.

Specificatii si pret Samsung Galaxy J4 Core

Conform listarii sale, noul Samsung Galaxy J4 Core este un telefon entry level, construit in totalitate din plastic, care urmeaza sa fie disponibil pe culori precum negru, albastru si auriu. Probabil ca pretul sau va fi unul cuprins intre 130-150 de dolari, ceea ce pentru un telefon incadrat in programul Android Go nu e deloc o suma mica. Tinem cont si de faptul ca Samsung Galaxy J2 Core a fost lansat la pretul de 110 de dolari, iar specificatiile sale sunt inferioare. Momentan pretul telefonului nu a fost confirmat, dar ne asteptam sa fie anuntat in perioada urmatoare, cand vom reveni si noi cu un update asupra acestui articol.

Samsung Galaxy J4 Core (1)

Noul Samsung Galaxy J4 Core propune un display cu tehnologie AMOLED si diagonala de 6-inch. Modelul are format 18:9 la ecran si o rezolutie 1480 x 720 pixeli.

Sub capota sa, functioneaza un procesor quad-core de 1.4 Ghz, model Qualcomm Snapdragon 450 (probabil ca in unele zone geografie, Samsung va merege pe Exynos 7570 ca procesor).

Procesorul lui Samsung Galaxy J4 Core va „lucra” alaturi de o memorie RAM de 1GB. Spatiul destinat stocarii de date va fi de 16GB, iar Samsung permite adaugarea unor carduri de tip microSD pentru marirea capacitatii de stocare a datelor.

Asa cum spuneam, Samsung J4 Core din seria Galaxy va rula Android 8.1 Oreo Go Edition, din fabrica. Intre aplicatiile optimizate care functioneaza foarte bine pe Samsung Galaxy J4 Core se numara YouTube Go, Google Maps Go, Gmail Go, Gboard, Chrome, Files sau Google Play. Telefonul este 4G si dual – sim si beneficiaza de mufa de 3.5 mm pentru casti. Tehnologia bluetooth este prezenta, la fel si tehnologia GPS cu A-GPS si GLONASS.

Samsung Galaxy J4 Core

Samsung Galaxy J4 Core

Samsung Galaxy J4 Core are o baterie de 3.300 de miliamperi (o capacitate normala, daca tinem cont de dimensiunile ecranului) si se va baza pe un modul foto, destul de simplu. Camera principala va avea 8 megapixeli, cu diafragma f/2.2 si autofocus, in timp ce camera frontala (pentru selfie-uri si video calling) va avea o rezolutie de 5 megapixeli, cu diafragma f/2/2 si functia beauty mode.

De precizat ca Samsung a anuntat deja ca telefonul va primi update rapid (la fel ca si modelul Galaxy J2 Core) la Android 9.0 Pie (Go Edition), un upgrade care va aduce imbunatatiri si stabilitate.

Mai jos, ai specificatiile tehnice complete ale noului telefon Samsung Galaxy J4 Core:

Dimensiuni: 161.4 x 76.9 x 7.9 mm
Ecran: 6-inch, 720 x 1480 pixels, IPS LCD display
Senzori: Accelerometer, Proximity, Compass
OS: Android 8.1 Oreo Go Edition cu update la Android 9.0 Pie Go Edition
Tip SIM: Nano-SIM, Dual SIM
Procesor: 64 bit, quad-core, 1.4 Ghz
Memorie RAM: 1GB
Memorie ROM: 16GB
Camera principala: 8 MP, LED Flash, autofocus, filmare full hd cu 30 fps
Camera frontala: 5 MP, fimare full hd cu 30 fps
Alte optiuni: GPS cu A-GPS, GLONASS, BDS, port microUSB v2.0, baterie de 3.300 mAh, radio FM, video suport pentru MP4/MPEG4 player, music suport pentru MP3/WAV/eAAC+ player

Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Samsung
Product Name
Samsung Galaxy J4 Core