Stiri

Nothing Launcher este disponibil pentru dispozitivele care rulează Android 11 și versiuni ulterioare

Home  »  Stiri

catmobile

acum 2 ani

Nothing a lansat o actualizare pentru lansatorul său, aducând disponibilitate la scară largă, dar și noi funcții importante. Acum, launcherul oferă acces ușor la imaginile de fundal ale producătorului.

Nothing Launcher disponibil pentru dispozitivele cu Android 11 sau versiuni ulterioare

Lansat în urmă cu câteva săptămâni de startup-ul din Londra, Nothing Launcher avea o disponibilitate limitată. Între timp, compania a anunțat că lansatorul va fi disponibil pentru toți cei care au smartphoneuri care rulează Android 11 sau versiuni ulterioare ale acestui sistem de operare.

Mai mult, compania a lansat o actualizare care aduce și o serie de modificări importante sau funcții noi.

Cei de la Nothing au emis o actualizare pentru Nothing Launcher, care se găsește deja în Play Store. Astfel, producătorul l-a făcut disponibil pentru toate smartphone-urile care rulează pe Android 11, dar și pe versiuni ulterioare ale acestuia. Actualizarea de pe Nothing Launcher aduce și funcții noi, așa cum sunt:

– Pictograma aplicației Nothing Launcher este disponibilă acum pe ecranul de pornire
– Noua pagină ”cum se configurează” apare când deschideți pentru prima dată launcherul
– Se poate trece acum cu ușurință la imaginea de fundal a Nothing Launcher
– Pentru un acces ușor, link-ul Dropbox care permite descărcarea de imagini de fundal și tonuri de apel se află acum în setările lansatorului

”Toate aceste îmbunătățiri se bazează pe feedback-ul dumneavoastră, un feedback pe care l-am primit atunci când am lansat versiunea Beta a Nothing Launcher. Știm că mai sunt multe lucruri de pus la punct, dar aceste îmbunătățiri reprezintă un prim pas. Construim împreună Nothing OS și, inclusiv pentru asta, vă mulțumim pentru contribuția dumneavoastră” a anunțat Nothing printr-o postare pe rețelele de socializare.

Inițial, Nothing Launcher a fost limitat la seriile Samsung Galaxy S21 și S22, precum și la telefoane precum Google Pixel 5 sau Google Pixel 6.

După cum știți deja, compania Nothing pregătește și primul său telefon, denumit Nothing Phone (1). Acesta se pare că va fi echipat cu un procesor Snapdragon 78G și va beneficia de un ecran AMOLED full HD+ de 6.43 inch cu o rată de împrospătare de 90Hz plus suport HDR10+. De asemenea, telefonul va fi echipat cu un sistem triple camera, care va curprinde o cameră principală de 50 de megapixeli, o cameră secundară de 8 megapixeli și o altă cameră de 2 megapixeli.