Top list

10 lucruri pe care să le iei cu tine în vacanță

Home  »  Top list

catmobile

acum 2 ani

Vara este de cele mai multe ori anotimpul preferat pentru diverse vacanțe. Fie că ți-ai programat vacanța din timp, fie că ai lăsat-o pe ultima sută de metri, iată 10 lucruri pe care să le iei cu tine în vacanță. Cel puțin asta încercăm să îți oferim prin acest material, în eventualitatea în care ai dubii în privința acestor lucruri necesare.

Desigur nu e vorba doar despre lucrurile pe care ar trebui să le ai mereu în bagaj, ci și despre altele la care ne-am gândit și care credem noi că te vor ajuta. Da, nu uita să-ți iei produsele pentru plaja, hainele de sezon, diversele obiecte de îngrijire personală, o pereche de încălțări de rezervă, cartea ta preferată, banii de vacanță (🤭) și așa mai departe, dar aruncă o privire și peste aceste 10 lucruri pe care să le iei cu tine în vacanță și la care poate nu te-ai gândit încă.

10 lucruri pe care să le iei cu tine în vacanță

Cred că ești de acord că împachetatul e una dintre cele mai stresante părți ale unei vacanțe, așa că ne-am gândit să te ajutăm și să îți oferim 10 lucruri pe care să le iei cu tine în vacanță pentru a-ți facilita cumva această misiune.

Este clar că sunt câteva lucruri evidente pe care trebuie să le ai cu tine în bagaj, iar câteva dintre ele le-am enumerat mai sus. Să le zicem ”The Obvious Essentials” și să adăugăm pe această listă un smartphone, eventual permisul de conducere sau chiar ceva de scris / notat.

Mai mult decât atât, înainte să pleci în vacanță, îți recomandăm să verifici mereu starea vremii inclusiv pentru perioada pe care o vei petrece acolo. E foarte important acest detaliu pentru a știi exact ce fel de haine să iei cu tine. Și, mai ales, câte.

Pe de altă parte, dincolo de ”The Obvious Essentials” ne-am gândit la o serie de alte 10 lucruri pe care să le iei cu tine în vacanță și le împărtășim cu tine, mai jos.

10 lucruri pe care să le iei cu tine în vacanță – Aparat de călcat vertical

E ușor de transportat, nu-ți va încărca prea tare bagajul, dar te va ajuta în situația în care ai nevoie de un astfel de tool. Un aparat de călcat vertical face exact ceea ce îi spune și numele: calcă. Dar, dincolo de asta, te poate ajuta să-ți împrospătezi hainele. Funcționează de regulă atât pe verticală cât și pe orizontală, iar unul dintre marile avantaje este că poți călca în general orice material cu el.Ba chiar și cele mai complicate pliuri, volane sau paiete. Cine știe, poate în excursia pe care ți-ai programat-o vrei să arăți impecabil la un eveniment. Sau poate doar să-ți calci câteva tricouri sau cămăși dacă vei sta mai mult timp. Un astfel de device este extrem de potrivit pentru călătorii și de aceea am decis să-l includem și noi printre cele 10 lucruri pe care să le iei cu tine în vacanță.

10 lucruri pe care să le iei cu tine în vacanță – uscător de păr

Da, nu poate lipsi de pe această listă și nici din bagajul tău. Un uscător de păr este extrem de util. Îți recomand unul cât mai mic, care să fie compact, dar în același timp puternic. Vei avea nevoie pentru a-ți usca părut delicat și rapid. Sigur, există șanse să găsești un astfel de tool și la cazare, dar e mai bine să fii mereu sigur și să ai unul în bagajul tău. Îți repet, caută unul cât mai ușor de depozitat și cât mai ergonomic. Asta dacă nu ai deja un astfel de device acasă.

10 lucruri pe care să le iei cu tine în vacanță – Powerbank

Știu sigur că nu vei pleca în concediu / vacanță fără smartphone. La fel de sigur sunt că îl vei folosi pentru a surprinde diverse ipostaze din vacanța ta, unele de care să-ți aduci aminte cu mare plăcere. Dacă vrei să fii sigur că te vei bucura de o experiență la maxim în viitoarea ta vacanță, include în bagajul tău o baterie externă pentru telefon sau un powerbank. Dacă nu ai deja unul, îți fac o recomandare: uite această baterie externă de 10.000 mAh de la USAMS. Are două porturi USB (unul Type C, altul Micro-USB), dimensiuni reduse, afișaj LED și îți afișează procentajul bateriei în timp real. În plus, nu este deloc scumpă, are un design anti-alunecare și este foarte ușoară. Un astfel de powerbank te va ajuta în vacanță să îți ții telefonul pe linia de plutire și să te bucuri de toate momentele minunate pe care le vei petrece.

https://catmobile.ro/baterii-externe/baterie-externa-10000mah-usams-pb58-2xusb-usb-c-micro-usb-negru-us-cd163.html

10 lucruri pe care să le iei cu tine în vacanță – Ochelari de soare

Fie că pleci undeva unde e mult soare, fie că mergi la munte sau într-o zonă ploioasă, eu îți recomand pentru concediu o pereche de ochelari de soare. Uite aici un model nou și foarte accesibil ca preț. De ce recomand să ai între cele 10 lucruri pe care să le iei cu tine în vacanță și o pereche de ochelari de soare? În primul rând, vei arăta super cool. În al doilea rând, o astfel de pereche este extrem de utilă pentru că deține un filtru UV de cel mai înalt nivel. Te vor proteja fără discuție, dar te vor face și să arăți super tale…ce poate fi mai tare?

10 lucruri pe care să le iei cu tine în vacanță – Șapcă

Rămânem în zona fashion și îți spun sincer că eu, oricând plec într-un concediu, nu uit niciodată să am în bagaj o șapcă. Indiferent de culoarea ei, de materialul ei, de felul în care arată, eu îți spun sincer, o astfel de ”piesă” e un must-have în orice concediu. Dincolo de ideea de protecție împotriva soarelului / vântului / ploii etc, o șapcă te poate salva din multe. Poate nu ai chef într-o dimineață să stai să-ți aranjezi părul, sau poate urmează două zi friguroase chiar dacă tu așteptai soarele în concediu. Trebuie să ai cu tine o astfel de piesă și sunt convins că dacă o vei avea la tine în concediu nu vei regreta.

10 lucruri pe care să le iei cu tine în vacanță – Încărcător priză

Pentru o călătorie, device-urile tale au nevoie de un astfel de încărcător. Fie că ți-ai luat cu tine camera, smartphone-ul, laptopul șamd, include în bagajul tău și un încărcător cum este acest Uniq VoyagePD, care te va ajuta să fii mereu conectat la o sursă de curent. Capabil să încarce până la patru dispozitive simultan, acest încărcător de priză se va demonstra un aliat de încredere. Este perfect pentru călătorii, compact, ușor și portabil. Are un finisaj texturat unic și pare super elegant. În plus, beneficiezi de încărcare rapidă pentru patru device-uri în același timp. De precizat că vei primi și o husă de protecție pentru a-l păstra mereu într-o stare excelentă.

10 lucruri pe care să le iei cu tine în vacanță – Selfie stick cu telecomandă

Și pentru că tot suntem în zona smartphone, mai am o propunere pentru tine. Concediul tău va fi complet dacă vei surprinde cele mai tari cadre alături de prieteni și familie. Selfie-urile sunt în continuare la mare modă, iar pentru a-ți ușura misiunea și pentru a surprinde cele mai cool instantanee, îți recomand un selfie stick cu telecomandă. Aș spune că dincolo de faptul că nu vorbim despre un tool scump, mai ai un alt mare avantaj: dimensiunile reduse. Poți include în bagajul tău un astfel de gadget și nu e nevoie decât să introduci cablul jack în telefon, apoi poți începe să colecționezi amintiri.

 

10 lucruri pe care să le iei cu tine în vacanță – Cană de cafea pliabilă

Pentru bagajul tău de concediu, include o cană de cafea pliabilă. Fie că ești bătutor de cafea, fie că nu, această cană reutilizabilă o poți lua cu tine fără să se spargă. Denumirea ei nu înseamnă că poate fi folosită doar pentru cafea. Eu, spre exemplu, o utilzez pentru un ceai cald, iar marele avantaj este că un astfel de tool este prevăzut cu un capac rezistent și închidere fermă. Nicio picătură nu va aluneca din recipient! În plus, e doar a ta, nu trebuie să mai recurgi la paharele de plastic. Mi se pare unul dintre cele mai cool accesorii pe care le poți lua cu tine într-o vacanță.

10 lucruri pe care să le iei cu tine în vacanță – Căști bluetooth

Pentru momentele cele mai relaxante, fie că e vorba de o experiență la soare, la plajă, fie că este vorba de un alt timp de experiență, include între cele 10 lucruri pe care să le iei cu tine în vacanță și o pereche de căști bluetooth. Muzica e întotdeauna o mângâiere pentru suflet, iar atunci când ai căști de bună calitate, cu super sunet și funcție de izolare fonică, experiența este senzațională. Căștile de la Yesido pe care ți le recomand sunt wireless, au microfon și le poți conecta foarte ușor. În plus, dacă vrei să-ți suni prietenii, vei putea face asta fără să atingi telefonul. Un alt gadget must-have pentru o experiență de cel mai înalt nivel într-un concediu. În plus, pot fi foarte utile și pe drum, mai ales dacă pleci cu avionul.

10 lucruri pe care să le iei cu tine în vacanță – Spray împotriva insectelor

Indiferent de locația în care mergi, un astfel de instrument te ajută. Mai ales dacă vrei să ai niște seri liniștite cu plimbări în natură. În plus, un astfel de spray împotriva insectelor, chiar dacă nu îl folosești, nu-ți va îngreuna bagajul, fiind foarte ușor de transportat și de depozitat. E preferabil să îl iei cu tine, indiferent de sezon.

Etichete:

Vacanță