Stiri

Caracteristici Vivo S15 și S15 Pro. Telefoanele sunt gata de lansarea oficială

Home  »  Stiri

catmobile

acum 2 ani

Vivo va lansa oficial pe piața smartphone-urile Vivo S15 și Vivo S15 Pro. Alături de aceste două modele de telefon, producătorul chinez va anunța și căștile Vivo Air TWS.

De altfel, Vivo a confirmat acum că va lansa smartphone-urile Vivo S15 și S15 Pro în China. În plus, marca va lansa și căștile Vivo Air TWS în aceeași zi.

Caracteristici Vivo S15 și S15 Pro. Telefoanele sunt gata de lansarea oficială

Vivo va introduce smartphone-urile Vivo S15 și S15 Pro, iar presa de specialitate susține că Vivo ar putea lansa și noi variante sau opțiuni de culoare pentru Vivo Pad și Vivo Watch 2 alături de gama S15 și TWS Air.

Vivo a confirmat anterior că viitoarele modele din seria S15 vor include un cip puternic și vor avea suport de încărcare de 80 W. Se pare că ambele vor rula pe OriginOS, care ar trebui să se bazeze pe Android 12.
Specificații Vivo S15, S15 Pro

Presa chineză anunță că Vivo S15 ar putea avea un afișaj AMOLED de 6,62 inchi. Poate împacheta până la 12 GB de RAM asociati cu până la 512 GB de stocare. Telefonul ar putea avea o configurație de tip ”triple camera” pe partea sa din spate, o configurație care include un senzor primar de 64 de megapixeli, un shooter secundar de 8 megapixeli și un senzor terțiar de 2 megapixeli.

În ceea ce privește S15 Pro, acesta ar urma să beneficieze de sprijinul procesorului MediaTek Dimensity 8100, cuplat cu până la 8 GB de RAM și până la 256 GB de stocare. Și acest smartphone are un sistem triple camera pe partea sa din spate, constând dintr-un senzor primar de 50 de megapixeli, un senzor cu unghi ultra-larg de 8 megapixeli și un shooter macro de 2 megapixeli.

În plus, Vivo se pregătește și pentru a lansa seria Vivo X80 în India.

Vivo X80 va veni în două variante în această țară. Vor fi opțiuni de stocare de 8 GB RAM + 128 GB și 12 GB RAM + 256 GB. Va veni în culorile Cosmic Black și Urban.

Pe de altă parte, Vivo X80 Pro va veni într-o singură. Vor exista doar 12 GB RAM și 256 GB opțiune de stocare încorporată. Smartphone-ul ar urma să fie disponibil doar pe culoarea negru. Se pare că nu vor exista ediții portocalii ale X80 și X80 Pro în India, dar acestea ar trebui să fie disponibile în China.