Stiri

Xiaomi Mi 9 specificatii tehnice (posibile) si detalii de ultima ora

Home  »  Stiri

catmobile

acum 5 ani

Chinezii asteapta cu nerabdare lansarea oficiala a modelului Xiaomi Mi 9. Primele detalii despre smartphone-ul de top al Xioami au iesit deja la suprafata si le impartasim cum dumnevoastra. Iata la ce ne putem astepta de la noul device al producatorului chinez.

Xiaomi Mi 9 specificatii tehnice: este asteptat cu ecran AMOLED de 6.4 inch si baterie de 3.700 mAh

Compania Xiaomi lucreaza deja la inlocuitorul oficial al modelului Xiaomi Mi 8. Cunoscutul tipster Benjamin Geskin a oferit primele detalii despre viitorul model Xiaomi Mi 9. De mentionat ca Geskin este acelasi tipster care a oferit primele detalii importante si despre actualul varf de gama al producatorului, Xiaomi Mi 8 si Xiaomi Mi 8 Explorer Edition.

Randarea pe care o ofera Benjamin Geskin ne dezvaluie faptul ca Xiaomi Mi 9 va beneficia de un decupaj mai mic decat predecesorul sau. Ecranul va fi un AMOLED puternic, cu diagonala mare, de 6.4-inch. Senzorul de amprente va fi integrat in ecran, iar speculatiile indica faptul ca Xiaomi Mi 9 se va baza pe viitorul procesor Snapdragon 8150.

Xiaomi MI 9 (2)

Foarte probabil, trendul celor 10GB dedicati memoriei RAM va ajunge si la Xiaomi pe Mi 9. Cu siguranta insa producatorul va lansa noul sau varf de gama si in versiuni de 6GB RAM si 8GB RAM care evident vor avea un pret de achizitie mai mic.

Xiaomi Mi 9

Xiaomi Mi 9

Noul varf de gama de la Xiaomi se va baza pe o camera verticala tripla pe spatele sau, cu LED-ul flash incorporat undeva intre primii doi senzori de imagine. S-ar putea ca Xiaomi Mi 9 sa confirme speculatiile si sa ne propuna un senzor principal de 48 de megapixeli pe spate, ceea ce ar fi cu adevarat o bomba. Alaturi de el ar urma sa functioneze alti doi senzori de 13 si 16 megapixeli.

Geskin confirma bateria de 3.700 de miliamperi a noului device, o baterie care va fi echipata cu tehnologie de incarcare rapida de Quick Charge 5.0 si suport wireless. Exista informatii care sustin ca Xiaomi Mi 9 ar putea deveni oficial primul smartphone cu tehnologie 5G in spate, dar momentan pare sa fie vorba de o simpla speculatie. Tipsterul nu a oferit nicio informatie legata de pretul telefonului sau de eventuala data de lansare.

Xiaomi Mi 9 (1)

Specificatii Xiaomi Mi 9 conform lui Benjamin Geskin

  • Ecran AMOLED de 6.4 inch cu decupaj mai mic
  • Procesor Snapdragon 8150
  • Memorie RAM de 6/8/10 GB
  • Baterie 3.700 mAh cu tehnologie Quick Charge 5.0
  • Camera tripla pe spate cu senzor principal Sony IMX586 de 48 MP
  • Senzor de amprente integrat in ecran
  • Suport pentru incarcare wireless
  • Posibil tehnologie 5G
Summary
product image
Aggregate Rating
3 based on 2 votes
Brand Name
Xiaomi
Product Name
Xiaomi Mi 9