Top list

5 aplicații Android pentru pasionații de sport

Home  »  Top list

catmobile

acum 1 an

Uite 5 aplicații Android pentru pasionații de sport. Fii în formă și menține-te cu aceste aplicații pe care le găsești mai jos.

Dacă vrei să-i faci un bine corpului tău și implicit ție, caută să te menții în formă și să te antrenezi în mod regulat. Mulți dintre pasionații de sport știu deja că mișcarea te ajută foarte mult și crește atât rezistența, cât și imunitatea. Pe de altă parte, pentru a contabiliza foarte bine toată mișcarea pe care o faci, poți lua în calcul aceste 5 aplicații Android pentru pasionații de sport.

Android este sistemul de operare cel mai utilizat la nivel global, astfel că ne-am orientat pentru început către el. Promitem însă și un material separat pentru utilizatorii de iOS.

Dacă ești pasionat de fitness și sport în general poți răsfoi câteva dintre produsele fitness pe care le găsești în categoria noastră special dedicată de pe Catmobile. Ai de la mingi de gimnastică, până la brățări fitness, seturi de antrenament cu benzi de rezistență, huse și borsete pentru alergare sau accesorii Go Pro.

Cum să alegi o aplicație de fitness

Pentru a găsi aplicația potrivită pentru dvs., stabilește mai întâi ce cauți. Ești în căutarea unei aplicații specializate în activitatea ta preferată? Te interesează să fie gratuită? Sau să aibă mai multe funcții, instrumente și resurse? Răspunde-ți la aceste întrebări înainte de a descărca una dintre cele 5 aplicații Android pentru pasionații de sport pe care le găsești mai jos.

Aplicațiile de fitness au devenit șocant de bune în ceea ce fac. Din păcate, acestea pot fi, de asemenea, șocant de scumpe pe o perioadă lungă de timp. Hai să aruncăm împreună o privire asupra acestor 5 aplicații Android pentru pasionații de sport.

5 aplicații Android pentru pasionații de sport

1. Strava

Destinată în special alergătorilor și pasionaților de bike, Strava este o aplicație de fitness super populară care înregistrează atât alergările, cât și cursele. Aplicația păstrează, de asemenea, datele în timp real în timpul acestor activități, inclusiv distanța parcursă, caloriile arse estimate și multe altele. În plus, dacă funcțiile sociale vă interesează, aplicația le include și pe acestea. Vă recomandăm să căutați în altă parte o aplicație dacă ridicarea greutăților, culturismul sau antrenamentul la sol sunt exercițiile pe care le căutați. Strava este gratuită la început, apoi te costă 7.99 dolari pe lună sau 59.99 dolari pe an.

2. 8fit

O aplicație pentru pasionații de fitness, 8fit își face loc între aceste 5 aplicații Android pentru pasionații de sport. Include scurte rutine de antrenament pentru cei care doresc să transpire din greu, dar și câteva rețete pentru menținerea unui stil de viață sănătos. De asemenea, vă ghidează prin aceste antrenamente, astfel încât să știți câte flotări sau sărituri în stele trebuie să efectuați într-un anumit timp. 8Fit este și una dintre cele mai plăcute aplicații la care te uiți, dar nu este ieftină. Te costă 24.99 de dolari pe lună și 79 de dolari pe an.

3. MyFitnessPal

Fără îndoială, MyFitnessPal este una dintre cele mai populare aplicații fitness disponibile în Google Play. . Face puțin din toate, dar se autoproclamă în principal ca o aplicație de contorizare a caloriilor. De asemenea, urmărește practic orice exercițiu, se conectează la zeci de alte dispozitive și aplicații, înregistrează și urmărește progresul tău și chiar are instrumente precum cronometrele de antrenament și urmărirea pașilor. Costă 9.99 dolari pe lună, dar există puține aplicații de fitness și dietă care să se ridice la acest nivel.

4. Peloton

Nu ai nevoie de o bicicletă sau de o bandă de alergare pentru a accesa această aplicație. Oricine își poate face abonament Peloton, iar compania oferă cursuri la cerere, precum și instruire live în studio. Aplicația acoperă o mare variatate de tipuri de antrenament. Această aplicație are totul, de la meditație la box la bară și multe altele. În plus, este un home run pentru sportivii care doresc să se simtă conectați cu ceilalți în călătoria lor de fitness. Prin intermediul aplicației, poți să urmărești prietenii, să te alături provocărilor și chiar să trimiți cinturi digitale după un antrenament dificil. Costurile? 12.99 dolari pe lună.

5. MapMyFitness

Ultima dintre cele 5 aplicații Android pentru pasionații de sport este MapMyFitness. O aplicație care oferă o mulțime de antrenamente, atât pentru începători, cât și pentru sportivii experimentați. Utilizatorii pot alege dintre pictogramele concepute de specialiști și care vizează anumite grupe musculare. MapMyFitness, fiind o aplicație Under Armour, se conectează la dispozitivele portabile și la alte dispozitive ale companiei pentru a oferi valori îmbunătățite și urmărire a antrenamentului. Costă 5.99 dolari pe lună sau 29.99 dolari pe an.

Pe lângă aceste 5 aplicații Android pentru pasionații de sport care sunt complete, dar și care te costă, ne-am gândit să-ți recomandăm și câteva aplicații gratuite.

Una dintre ele este Strong, o aplicație care funcționează ușor și intuitiv. Aplicația vine cu exerciții și planuri de antrenament, dar le poți adăuga și tu pe ale tale. Îți poți crea o rutină și să-ți urmărești progresul în timp. Mai mult, vă permite să vă înregistrați greutatea și măsuririle corporale.

Jefit este o altă aplicație free interesantă, care are de asemenea exerciții deja înregistrate. Vei avea acces și la comunitatea de oameni care folosește aplicația, un detaliu pe care nu îl găsești pe Strong. Poți discuta și schimba idei în privința pregătirii tale fizice.

FitOn este o altă recomandare și merită. Combină cursuri de HIIT, tonifiere, yoga, pilates și cardio. Practic ai un antrenament complet și o mare varietate de sesiuni. În plus, primești sesiuni cu vedete populare așa cum sunt Johnathan Van Ness sau Gabrielle Union.

Ai vreo opțiune preferată între aceste 5 aplicații Android pentru pasionații de sport? Sau ne poți face o recomandare mai bună? Ne poți lăsa un mesaj în rubrica de comentarii, mai jos.