Stiri

Sony LinkBuds S anunțate oficial. ”Cele mai mici și mai ușoare căști wireless din lume”

Home  »  Stiri

catmobile

acum 2 ani

După ce a anunțat noile căști superear WH-1000XM5, succesoarele popularului model XM4s, acum Sony a dezvăluit oficial și noua pereche de căști Sony LinkBuds S, care va fi vândută împreună cu cea anterioară LinkBuds.

Ceea ce face aceste căști să fie cu adevărat interesante este că Sony susține că sunt ”cele mai mici și mai ușoare căști fără fir din lume!”

Sony LinkBuds S lansate oficial pe piață

Într-adevăr, Sony LinkBuds S sunt impresionant de ușoare. Sony LinkBuds S cântăresc aproximativ 4.8 grame, iar în ceea ce privește design-ul lor, Sony anunță că asigurarea confortului utilizatorului a fost principala prioritate a producătorului.

Prin urmare, Sony LinkBuds S au o formă ergonomică pentru a se potrivi cu urechea, fără a provoca iritații, păstrând în același timp un ”match” sigur și stabil. Chiar dacă efectuezi un antrenament intens, aceste căști nu-ți vor ieși din ureche și nici nu se vor simți incofortabil după ce le-ai purtat ore întregi, explică producătorul.

Datorită dimensiunii lor, ne putem aștepta în mod rezonabil ca aceste afirmații ale producătorului să fie adevărate. În ceea ce privește designul, Sony a renunțat la ideea folosită anterior pe Sony LinkBud, iar carcasa de încărcare este acum verticală, mult mai asemănătoare cu ceea ce vedem pe AirPods. Sony LinkBuds S au vârfuri de cauciuc pentru urechi și aceleași comenzi tactile.

Sony a colaborat cu compania parteneră Niantic, cunoscută pentru realizarea popularului joc mobil Pokémon Go, la dezvoltarea unui alt joc AR numit Ingress. Mai precis, jocul poate și va utiliza tehnologia de sunet spațial a acestor căști pentru a „permite jucătorilor să se bucure de o nouă experiență în care sunetul este livrat în funcție de direcție”.

Sony LinkBuds S dispune de aceeași tehnologie de preluare a vocii găsită în noul Sony WH-1000XM5, despre care compania susține că ar trebui să ajute la clarificarea vocii în timpul apelurilor, chiar și pe o stradă zgomotoasă sau pe vreme vântoasă.

Aceste LinkBud-uri au, de asemenea, o structură de plasă în jurul microfoanelor, care ar trebui să asigure o anumită izolare împotriva vântului. Iată ce spune Sony despre noile căști Sony LinkBuds S:

”LinkBuds S creează un sunet captivant și o reproducere autentică, astfel încât să vă puteți bucura de muzică, filme sau conținut din rețelele sociale așa cum și-a propus producătorul. Cu ajutorul unei noi unități de driver de 5 mm, aceste căști mici au o performanță impresionantă, producând bas puternic și voci uimitor de clare, în ciuda dimensiunii lor, scoțând în evidență tot ce este mai bun în orice gen sau divertisment pe care îl alegeți. Pe de altă parte, procesorul integrat Sony V1 îmbunătățește anularea zgomotului, îmbunătățește calitatea sunetului și reduce distorsiunea cu mai puțină putere pentru o ascultare fără distracție, perfect pentru orice zonă aglomerată.”

sursa foto: GSM Arena

Etichete:

Sony LinkBuds S