Stiri

Sharp Aquos R7 a fost lansat oficial. Are procesor Snapdragon 8 Gen 1 la bord. Ce alte specificații aduce

Home  »  Stiri

catmobile

acum 2 ani

Sharp a dezvăluit smartphone-ul Aquos R7 care vine cu camere made by Leica, Snapdragon 8 Gen 1 și multe altele. Iată primele detalii despre această nouă serie.

Sharp Aquos R7 – detalii tehnice, specificații și disponibilitate

A trecut ceva vreme de când nu am scris despre un telefon produs de Sharp. Se pare că a venit momentul, pentru că producătorul a anunțat modelul Aquos R7, device echipat cu un procesor de ultimă generație, dar și cu un compartiment foto puternic.

Potrivit presei din Japonia, există însă posibilitatea ca telefonul să fie comercializat doar pe teritoriul acestei țări.

Vine cu un ecran AMOLED de 240Hz și cu o baterie de 5.000 de miliamperi. În plus, camerele sale foto folosesc tehnologie Leica.

Sharp Aquos R7 are un ecran Pro IGZO OLED de 6,6 inchi care oferă o rezoluție de 1260 x 2730 pixeli, 2000 nits de luminozitate, o rată de reîmprospătare variabilă de la 1 Hz la 240 Hz, culori pe 10 biți și suport Dolby Vision. Telefonul beneficiază de un senzor de amprentă ultrasonic în afișaj.

Dispozitivul primește 12 GB de RAM LPDDR5 și 256 GB de stocare UFS 3.1, care poate fi extinsă până la 1TB. Este alimentat de puternicul procesor Snapdragon 8 Gen 1. În ceea ce privește camerele foto, senzorul principal este unul nou dezvoltat de 1 inch de 47 MP, plus un obiectiv SUMMICRON oferit de către cei de la Leica.

Se spune că procesarea cu reflexie scăzută la nivel nano reduce reflexiile cu 60% în comparație cu AQUOS R6, cu o valoare F de 1,9 și o distanță focală echivalentă de 19 mm. Obiectivul Summicron are aceeași distanță focală de 35 mm ca R6 și poate acoperi o gamă de distanțe focale de la unghi ultra-larg până la teleobiectiv. În față, există un obiectiv de 12,6 megapixeli și un obiectiv cu valoare de 2,3 F și o distanță focală de 27 mm.

Aquos R7 are o baterie de 5000 mAh, dar producătorul nu a oferit detalii despre capabilitățile de încărcare rapidă. Opțiunile de conectivitate includ conectivitate 5G, Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.2, NFC și un port USB-C. Funcționează pe interfața de utilizare personalizată Sharp bazată pe Android 12. În cele din urmă, AQUOS R7 este un dispozitiv impermeabil și rezistent la praf.

Etichete:

Sharp Aquos R7