Reviews

Nubia Red Magic pret, pareri, specificatii tehnice, detalii oficiale

Home  »  Reviews

catmobile

acum 6 ani

Piata de gaming phones incepe sa se extinda, iar dupa Razer Phone si Xiaomi Black Shark iese la suprafata Nubia Red Magic. Este vorba despre un gaming phone cu limini LED RGB si sistem de racire compus din trei ventilatoare, lansat oficial de chinezii de la ZTE prin sub divizia lor, Nubia. Avem detalii in cele ce urmeaza.

Nubia Red Magic design, constructie, aspect

Gaming-ul pe smartphone pare sa devina deja o nisa. Iar Nubia Red Magic intra puternic in aceasta zona, dominata de Razer Phone. O dominatie amenintata serios de Xiaomi Black Shark.

Nubia Red Magic (3)

Noul Nubia Red Magic beneficiaza de cateva detalii aparte, iar cele mai inedite sunt luminile de tip RGB. Cei de la ZTE vin cu iluminare LED pe noul lor device de gaming, iluminare care poate fi configurata de catre utilizator pentru a reda diverse culori. De ce face ZTE asta? Pur si simplu pentru a mari nivelul de experienta al utilizatorului care foloseste in acel moment Nubia Red Magic pentru gaming. Nu intamplator a ales compania aceasta denumire, pentru ca ZTE isi propune sa ofere momente magice pentru un gamer pasionat.

Evident insa, ceea ce cu adevarat conteaza pe acest device si ce-l recomanda pentru sectorul gaming (cu exceptia configuratiei puternice) este sistemul de racire compus din trei ventilatoare. Chinezii l-au „asezat” pe spatele metalic al telefonului si scopul acestuia este sa impiedice supra incalzirea terminalului.

Nubia Red Magic (4)

Foarte important: Nubia Red Magic are un mod gaming. Sau cel putin asa il descrie compania pentru ca el poate fi activat dintr-un buton fizic, care va impiedica intreruperea utilizatorului de catre apeluri, notificari si diverse mesaje. Pare un fel de mod avion activat dintr-un buton fizic.

Modelul Nubia Red Magic are scanner de amprente pe spate, amplificator audio, carcasa metalica si o grosime de 6.85 milimetri in punctul sau cel mai slim. Din pricina sistemului de racire si a iluminatorului LED de pe spate, device-ul ajunge si pana la 9.2 milimetri. Haideti sa vedem insa si ce ofera la nivel de configuratie acest device. Aspectul este insa unul placut, desi poate fi considerat usor ciudat. Noi i-am spune inedit. Si bine venit.

Nubia Red Magic specificatii tehnice

Modelul de smartphone gaming de la ZTE are pe partea sa din fata un ecran IPS LCD cu aspect 18:9 si diagonala de 6-inch. Acest ecran este capabil de rezolutie Full HD + (adica 2160 x 1080 pixeli) si este echipat cu sticla Dinorex T2X-1. De precizat ca pe modelul Nubia Red Magic, densitatea pixelilor atinge 403 ppi, iar raportul ecran-corp este de 78.5 %.

Nubia Red Magic

Sub capota, Nubia a optat pentru un procesor Snapdragon 835 de la Qualcomm, fost varf de gama in 2017. Octa-core-ul pe 64 de biti este cuplat cu acceleratorul grafic Adreno 540 de 653 Mhz si cu versiuni diferite de memorie.

Nubia Red Magic va fi disponibil astfel cu memorie de 6 GB RAM la bord, dar si cu memorie de 8 GB RAM. Capacitatea de stocare a datelor ar urma sa atinga 64 GB pentru versiunea mai blanda, si 128 GB ROM pentru versiunea de 8 Gb RAM. Nubia Red Magic foloseste o interfata in house (Nubia Red Magic OS), „asezata” peste sistemul de operare de baza, Android 8.1 Oreo.

S-ar putea ca pentru un gamer, sectorul foto sa nu fie atat de important, insa ZTE a reusit sa acopere si acest capitol destul de bine. Avem o camera principala de 24 de megapixeli pe spate cu flash LED (dual tone), apertura f/1.7 si lentile 6P. Frontal, producatorul a optat pentru o camera secundara de 8 megapixeli cu apertura f/2.0 si lentile wide la 76.9 grade.

Nubia Red Magic (2)

Nubia Red Magic este 4G VoLTE, permite Wi-Fi 802.11 ac dual band, are mufa pentru casti de 3.5 milimetri si port USB Tip C cu functia On-The-Go. Conform producatorului, Nubia Red Magic va putea fi achizitionat in doua variante de culori: rosu sau negru.

Pentru a trece peste sesiunile de gaming cu usurinta, Nubia Red Magic este echipat cu o baterie de 3.800 miliamperi, plus fast charging.

Iata specificatiile cheie mai jos, detaliat:

  • – Display Full HD+ in format 18:9, IPS LCD (2160 x 1080 px), 403 pixeli per inch
  • – Procesor Snapdragon 835, 2.45 Ghz, octa core
  • – Accelerator grafic: Adreno 540 GPU
  • – Sistem de operare: Android 8.1 Oreo (Nubia Red Magic OS )
  • – Memorie RAM: 6 GB/8GB
  • – Memorie ROM: 64 GB/128 GB
  • – Camera foto principala: 24MP
  • – Camera foto frontala: 8 MP
  • – Baterie: 3.800 mAh
  • – Greutate: 185 de grame
  • – Grosime: 6.85 milimetri
  • – Iluminare RGB si sistem de racire cu 3 ventilatoare
  • – Dual SIM, 4G VoLTE, usb Type C

Pret Nubia Red Magic

Conform site-ului GSMArena, noul model Nubia Red Magic costa in versiunea sa cea mai blanda (6 GB RAM, 64 GB ROM, Snapdragon 835, Android 8.1 Oreo) doar 398 de dolari, adica undeva la 1500-1600 de lei. Versiunea mai puternica este si mai scumpa: 477 de dolari.

Summary
product image
Aggregate Rating
4 based on 5 votes
Brand Name
ZTE/Nubia
Product Name
Nubia Red Magic
Price
$ 398