Stiri

Realme Narzo 50 5G – specificații tehnice și detalii

Home  »  Stiri

catmobile

acum 2 ani

Modelul Realme Narzo 50 5G este aproape de lansarea oficială. Presa de specialitate din India aruncă pe piață primele detalii despre acest model de telefon, care nu are încă o dată oficială de lansare. Aflăm și noi care sunt primele specificații tehnice ale noului Realme Narzo 50 5G, în cele ce urmează.

Realme Narzo 50 5G – specificații tehnice și alte detalii

În martie, Realme a anunțat modelul Realme Narzo 50A, smartphone cu cameră de 50 de megapixeli și baterie de 5.000 de miliamperi. Acest terminal a fost anunțat oficial în Indonezia, iar producătorul se pregătește acum să lanseze versiunea denumită Realme Narzo 50 5G, un telefon care ar urma să fie prezentat în India.

Se pare că acest device va împrospăta gama Narzo, care până acum s-a oprit la nivelul de conectivitate 4G. Realme Narzo 50 este, așa cum îi spune și numele, un model care beneficiază de conectivitate 5G. Seria Narzo 50 include deja telefoane precum Narzo 50, Narzo 50i, Narzo 50A și Narzo 50A Prime. Toate au conectivitate 4G, în timp ce noul model, Realme Narzo 50 5G va fi primul care va beneficia de conectivitate de tip 5G.

Însă ce aduce el la nivel de specificații tehnice? Ei bine, cei de la RMleaks susțin că noul device va avea specificații tehnice destul de puternice pentru acest segment de piață.

Astfel, se pare că el va fi echipat cu un ecran de tip AMOLED Full HD+ cu diagonală de 6.58 inch și o rată de împrospătare de 50Hz.

Sub capotă, noul smartphone vine cu eficientul procesor Dimensity 810 de la MediaTek, iar în ceea ce privește memoria, telefonul nu stă deloc rău. Vom avea versiuni de până la 6GB RAM plus 128 GB stocare date. Nu se știe momentan dacă stocarea de date va fi extensibilă, dar există optimism din partea presei de specialitate, care consideră că cei de la Realme vor include și această opțiune pe noul Realme Narzo 50 5G.

În altă ordine de idei, smartphoneul va dispune de un sistem double camera pe spate, adică un senzor principal de 13 megapixeli și unul de adâncime de 2 megapixeli. Pentru selfie-uri și sesiunile obișnuite deja de videocalling, noul Realme Narzo 50 5G propune un snapper de 8 megapixeli, care se va demonstra util în această zonă.

Se pare că Narzo 50 5G va fi alimentat de o baterie de 4.800 de miliamperi, care acceptă încărcare rapidă de 33 W. Este de așteptat ca noul terminal să ruleze pe Android 12, sistem de operare care va avea deasupra interfața Realme UI 3.0, interfață dezvoltată in-house de către producător.

Între timp, Realme GT 2 a fost lansat recent în India. Realme GT 2 a fost lansat în două variante în India. Are un preț de 34.999 Rs pentru versiunea de 8 GB + 128 GB (aproximativ 2100 de lei). Versiunea de 12 GB + 256 GB costă 38.999 Rs (aproximativ 2400 de lei). Vine în trei opțiuni de culoare – verde hârtie, alb hârtie și negru oțel. Este disponibil pentru cumpărare de pe Flipkart, Realme.com și canalele principale.

Telefonul are un ecran AMOLED 120Hz de 6,62 inchi, SoC Snapdragon 888 cu până la 12 GB de RAM, Android 12, o cameră principală spate de 50 MP și multe altele.