Top list

10 trucuri pentru iPhone 13 Pro Max

Home  »  Top list

catmobile

acum 2 ani

Cauți trucuri pentru iPhone 13 Pro Max? Ai ajuns în locul potrivit. Iată care sunt cele mai bune tips & tricks pe care trebuie să le încerci pe super smartphone-ul celor de la Apple.

Înainte de toate, dacă ești interesat de prețul iPhone 13 Pro Max, trebuie să știi că îl poți achiziționa de pe eMag care îți oferă mai multe variante de preț, stocare sau culoare. Cel mai bun preț pentru iPhone 13 Pro Max de 128GB este pe acest site 5.949 de lei, iar dacă îl vrei pe culoarea argintiu trebuie să scoți din buzunare 6.169 de lei. Ce diferențe sunt între iPhone 13 Pro Max și iPhone 13? În principiu vorbim despre un plus la nivel de camere foto pentru Pro Max, precum și de un ecran de 6.7-inch, față de 6.1-inch cât ai pe modelul standard.

Față de ediția precedentă, iPhone 12 Pro Max, noul smartphone Apple vine cu un procesor mai nou. Versiunea cea mai nouă are scoruri mult mai bune atât în AnTuTu, cât și în GeekBench sau GFXBench. De asemenea, iPhone 13 Pro Max are iOS 15 din fabrică, spre deosebire de iPhone Pro 12 Max. Aruncă o privire peste specificațiile telefonului pe site-ul oficial al producătorului nord-american.

Să lăsăm însă aceste detalii deoparte și să aruncăm o privire peste câteva trucuri pentru iPhone 13 Pro Max, unele care spunem noi că merită testate.

10 trucuri pentru iPhone 13 Pro Max

Aceste sfaturi și trucuri pentru iPhone 13 Pro Max îți vor îmbunătăți cu siguranță nivelul de productivitate atunci când utilizați iPhone-ul, precum și experiența în sine. Consultați, mai jos, unele dintre cele mai bune sfaturi și trucuri pentru iPhone 13 Pro Max pentru a vă ajuta să vă stăpâniți mai bine noul telefon.

1. Trucuri pentru iPhone 13 Pro Max – Partajează articole cu Siri

Una dintre cele mai cool caracteristici de pe iPhone 13 Pro Max este faptul că poți paraja diverse elemente de pe ecran, cum ar fi fotografii, pagini web, conținut din Apple Music sau articole Apple News. Poți ”dialoga” cu Siri și îi poți spune ”Trimite asta lui Marcel”, iar Siri îl va trimite. Spre exemplu, dacă materialul nu poate fi partajat, Siri va oferi la schimb o captură de ecran.

2. Trucuri pentru iPhone 13 Pro Max – Înțelege importanța iconițelor 5G

Pentru că tot vorbeam despre diferențele față de ediția anterioară, ei bine iPhone 13 Pro Max are și un plus la nivel de conectivitate 5G. Ceea ce înseamnă că noul smartphone permite viteze incredibile de download sau upload, de până la 4.0 Gbps și 200 Mbps.

Atunci când ești într-o zonă de acoperire 5G, iar planul tău celular a fost activat, vei observa o iconiță 5G pe iPhone 13 Pro Max. Sunt trei statusuri diferite pe care vei dori să ții mereu un ochi: 5G (care indică disponibilitatea unei rețele 5G), 5GUW și 5G UC (care indică disponibilitatea cea mai rapidă a frecvențelor unei rețele).

3. Trucuri pentru iPhone 13 Pro Max – Gestionați modul Smart Data

Conectivitatea 5G este într-adevăr grozavă. Dar, în același timp, poate reduce durata de viață a bateriei telefonului tău iPhone. Pentru a rezolva asta, Apple a introdus funcția Smart Data Mode pe iPhone 13 Pro Max, o funcționalitate care comută între 5G și 4G în funcție de activitatea din rețea.

De exemplu, nu veți avea nevoie de 5G în timp ce derulați în jos pentru a vedea noutățile de pe Twitter și Facebook. Modul Smart Data va face iPhone-ul dvs. să utilizeze 4G în aceste cazuri. Dar dacă alegeți să descărcați un videoclip pe Apple TV să zicem, iPhone 13 Pro profită automat de 5G, care este mult mai rapid.

Pentru a gestiona modul Smart Data pe iPhone 13 Pro Max, accesați Setări > Cellular > Voce și date. Selectați 5G Auto pentru a activa Modul Smart Data sau 5G Activat pentru a dezactiva funcționalitatea — 5G Activat folosește întotdeauna rețeaua 5G atunci când este disponibilă, dar poate reduce durata de viață a bateriei iPhone-ului dvs.

4. Trucuri pentru iPhone 13 Pro Max – Restricționează 5G

Poți utiliza modul Low Data Mode (Modul de date reduse) pentru a reduce utilizarea Wi-Fi și a datelor celulare, întrerupând actualizările automate și activitățile de fundal pe iPhone 12 Pro Max. Accesați Setări > Battery to turn it on. Alternativ, puteți activa Modul de date scăzute din Centrul de control.

5. Trucuri pentru iPhone 13 Pro Max – Cumpără un încărcător MagSafe

iPhone 13 Pro Max are o zonă magnetică pe spatele dispozitivului, numită MagSafe. MagSafe este în esență o versiune mai bună a Qi, deoarece magneții se aliniază automat cu carcasa. Folosind atașamentul magnetic securizat, Apple permite încărcarea de până la 15 wați pentru încărcătoarele MagSafe. Deci, pentru cea mai bună încărcare fără fir, alegeți MagSafe în locul Qi… dar cablul USB-C este încă cel mai rapid în general. Poți opta pentru un MagSafe de pe CatMobile la cele mai bune prețuri.

6. Trucuri pentru iPhone 13 Pro Max – Optează pentru apeluri HD pe FaceTime

Un alt avantaj al 5G este capacitatea de a efectua apeluri video FaceTime în format 1080p (HD) pe iPhone 13 Pro Max. Puteți activa acest lucru accesând Setări > Cellular > Modul de date și selectați Allow More Data on 5G to FaceTime in HD over 5G (adică permiteți mai multe date pe 5G la FaceTime în HD peste 5G). Ca alternativă, utilizați WiFi pentru a efectua apeluri FaceTime HD.

7. Trucuri pentru iPhone 13 Pro Max – Activează Night Mode pentru toate camerele

Toți senzorii camerei iPhone 13 Pro Max includ funcția Night mode. Acest lucru vă permite să faceți fotografii în modul Noapte folosind teleobiectiv, precum și camera ultra-largă în scenarii cu lumină scăzută. Va poate fi de un mare folos, mai ales dacă sunteți pasionați de fotografii.

8. Trucuri pentru iPhone 13 Pro Max – Filmează folosind Dolby Vision

iPhone 12 a fost anul trecut primul smartphone din lume care a permis filmarea videoclipurilor în Dolby Vision. Cu toate acestea, modelele non-Pro au fost limitate la 4K30fps. Nu există o astfel de limitare de data aceasta, așa că, dacă aveți iPhone 13 Pro Max, puteți acum să înregistrați videoclipuri uimitoare Dolby Vision la 4k60fps și să le editați direct de pe iPhone.

9. Trucuri pentru iPhone 13 Pro Max – Schimbați browserul implicit

Browserul implicit de pe iPhone 13 Pro Max poate fi schimbat urmând câțiva pași simpli. Schimbându-l, orice adresă URL sau fișier web pe care îl atingeți se va deschide în browserul dorit, atât timp cât telefonul dvs. îl acceptă.

Pentru a schimba browserul implicit pe iPhone 13 Pro Max, deschideți aplicația Setări și selectați aplicația pe care doriți să o setați ca implicită. Apoi, atingeți Aplicația browser implicită și specificați aplicația ca implicită.

10. Trucuri pentru iPhone 13 Pro Max – Urmăriți clipurile cu modul Picture-in-Picture

Picture in Picture vă permite să vizionați videoclipuri sau să vizualizați apeluri FaceTime într-un colț al ecranului, în timp ce continuați să utilizați alte aplicații. Funcționează pe orice telefon compatibil cu iOS 15, dar beneficiază evident de dimensiunea mai mare a ecranului a telefoanelor mai noi, cum ar fi iPhone 13 Pro Max.

Majoritatea aplicațiilor video majore acceptă PiP, precum și videoclipurile din browser prin Safari. Glisați în sus în timp ce vizionați un videoclip în modul ecran complet și ar trebui să vedeți videoclipul afișat automat într-un panou PiP plutitor.

Deci, acestea au fost unele dintre cele mai bune sfaturi și trucuri pentru iPhone 13 Pro Max pe care cred că merită să le încercați. Cu siguranță mai sunt și multe alte sfaturi și trucuri pentru iPhone 13 Pro Max de descoperit, așa că vă invit să le adăugați în rubrica de comentarii. Care sunt sfaturile și trucurile tale preferate pentru iPhone 13 Pro Max?

Un ultim sfat pentru iPhone 13 Pro Max. Protejează-l corespunzător și alege o husă iPhone 13 Pro Max de pe CatMobile.