Top list

Top 10 seriale Netflix în 2019

Home  »  Top list

catmobile

acum 5 ani

Top 10 seriale Netflix în 2019 include cateva dintre productiile originale Netflix aflate la mare cautare in acest moment. Desigur, acest top este unul pur subiectiv, iar in rubrica noastra de comentarii va invitam sa ne prezentati optiunile dumneavoastra, cu ajutorul carora, de ce nu, vom updata acest articol.


Citeste cele mai noi recomandari: Top 20 seriale Netflix in 2020


Cele mai bune seriale Netflix revin in 2019 cu sezoane noi. Dupa cum veti observa in topul de mai jos, am omis cateva dintre cele mai cunoscute seriale ale platformei, incercand sa ne axam si pe serii mai putin cunoscute publicului larg, sau chiar pe seriale destul de noi. Ramane in top 10 seriale Netflix in 2019 la fel ca si anul trecut serialul Breaking Bad, dar si foarte celebrul deja Black Mirror. Doua productii care au rupt toate topurile si care sunt in continuare la mare cautare.

Nu in ultimul rand, am alcatuit acest Top 10 seriale Netflix in 2019 fara sa tin cont de criticile specialistilor, ori de nota generala in privinta audientelor pe care le-au bifat aceste seriale in Statele Unite. Daca esti curios sa afli ce seriale Netflix cu adolescenti iti recomand, ce seriale Netflix de actiune sunt la moda sau ce seriale Netflix animate mi se par cele mai cool la data redactarii acestui articol urmareste topul de mai jos. De aceasta data am evitat includerea celor 2-3 seriale istorice foarte bune de la Netflix, pentru ca fata de anul trecut au ramas aceleasi si sunt la fel de bune si de potrivite pentru orice moment. Daca te intereseaza cele mai bune seriale pe care le poti urmari in acest an pe cea mai importanta retea de video streaming din lume, urmareste acest Top 10 seriale Netflix in 2019 de mai jos. Sper, ca nu vei regreta.

Inainte de a afla, asigura-te ca esti pregatit cu Televizor LED Smart Samsung, 138 cm, 55RU7102, 4K Ultra HD, care iti va oferi experinta completa.

Top 10 seriale Netflix în 2019 (luna mai)

Locul 10. Trollhunters, pentru că în Top 10 seriale Netflix în 2019 e nevoie parcă și de animație. Iar Trollhunters este cel mai bun serial de animație al momentului în opinia mea.

În regia lui Guillermo del Toro, serialul s-a demonstrat a fi un real succes. Veți putea urmări aventurile simpatice ale lui Jim, un băiat din Arcadia, care devine un adevărat vânător de căpcăuni după ce găsește o amuletă. Serialul este simpatic, bine realizat, are umor, detalii de calitate și o producție extroardinară în spate. Merită cu siguranță urmărit!

Top 10 seriale Netflix 2019 - Trollhunters

Top 10 seriale Netflix 2019 – Trollhunters

Locul 9. The Rain poate că pare o prezență surprinzătoare în Top 10 seriale Netflix în 2019. Dar este o producție originală, care are un subiect extrem de tentant și care este super bine fructificat. Producția daneză vă propune momente super tensionate, dramatice chiar pe alocuri, un scenariu foarte bine pus la punct și personaje foarte ofertante. Întreaga intrigă a serialului este una ofertantă! Într-un oraș scandinav, o ploaie răspândește un virus dureros și agresiv. Serialul se concentrează pe doi frați tineri care sunt forțați să se maturizeze rapid și să încerce să supraviețuiască. Dați o șansă acestui serial și vă garantez că nu veți regreta. Nu vă faceți griji că nu sunteți familiarizați cu limba daneză sau cu actorii absolut necunoscuți. Producția este una de calitate, scenariul este excelent, iar lucrurile care se întâmplă în The Rain vă vor da peste cap.

Top 10 seriale Netflix 2019 - The Rain

Locul 8. În Top 10 seriale Netflix în 2019 avem o propunere extrem de interesantă. Grace and Frankie este un serial care a ajuns deja la al cincilea sezon. Nominalizat la Emmy, Grace and Frankie le are în rolurile principale pe Jane Fonda și Lily Tomlin, dar și pe celebrul Martin Sheen.

Serialul este creat de Marta Kauffman și Howard J. Morris, adică celebrii creatori ai serialului Friends, și spune povestea lui Grace și a lui Frankie, două femei care nu sunt prietene, dar care devin apropiate când soții lor le părăsesc pentru a fi unul cu celălalt. Cum ar trebui să arate viața la vârsta a treia? Ei bine, serialul propus de Netflix explică în mare parte asta și ne învață că există într-adevăr viață și după vârsta de 70 de ani. În plus, relația dintre Grace și Frankie, două femei care nu se suportau și care apoi sunt nevoite să locuiască împreună, te va cuceri în mod sigur. Serialul este spectaculos, plin de umor și de momente deosebite încărcate și de personalitatea puternică a celor două mari actrițe.

Top 10 seriale Netflix 2019 - Grace and Frankie

Locul 7. Sherlock! Da, Sherlock Holmes! Cu Benedict Cumberbatch în rolul celebrului detectiv creat de Arthur Conan Doyle! Top 10 seriale Netflix în 2019 include și un serial de aventuri creat de Netflix. Poate cea mai bună creație pe baza superbului subiect al lui Doyle. Martin Freeman este Dr. Watson, iar detectivul de geniu e jucat de un actor genial. Cumberbatch face un rol excepțional și dă viață unui personaj extrem de simpatic din toate punctele de vedere. Fiecare episod al serialului durează 90 de minute, iar fiecare sezon are doar 3 episoade. Al patrulea sezon a debutat pe Netflix și continuă aventurile adaptate după operele literare cu Sherlock Holmes. Sezonul trei a avut o audiență de 11.64 milioane de telespectatori doar în UK, ceea ce spune destul de multe despre acest serial, care mi se pare o super reușită. Îl poți urmări pe Netflix și sunt convins că îți va lăsa o parere excelentă.

Top 10 seriale Netflix 2019 - Sherlock

Locul 6. Netflix a preluat Lucifer și l-a salvat, așa cum te-am anunțat și noi pe blogul nostru. După ce a fost anulat de către cei de la Fox, serialul a ajuns la Netflix, care promite să facă spectacol încă din primul sezon. Trecerea cu cel de-al patrulea sezon la Netflix înseamnă un pas înainte pentru echipa de producție condusă de Tom Kapinos. Lucifer Morningstar (Tom Ellis) este un personaj de care te vei îndrăgosti (oricât de ciudat ar suna) iremediabil. Este exact genul de personaj savuros, extrem de charismatic, spontan, inteligent și puternic. Relația sa cu detectivul Chloe Decker va continua de acum pe Netflix, iar publicul care a urmărit serialul Lucifer pe Fox vrea să vadă dacă Decker (Lauren German) chiar poate iubi ”diavolul”, după ce i-a văzut adevărata față. Serialul nu a primit un happy ending în finalul epocii Fox, dar are parte de un nou început pe Netflix. Și va fi unul extrem de palpitant, anunță compania care în ultimele săptămâni a făcut adevărate demonstrații de PR pentru promovarea unuia dintre serialele pe care le așteaptă cu nerăbdare fanii platformei.

Top 10 seriale Netflix 2019 - Lucifer

Locul 5. În Top 10 seriale Netflix în 2019 avem timp și pentru viitor. Lost in Space este un serial care are loc în anul 2048 și în care Netflix a investit extrem de serios. Ce se întâmplă după ce un meteorit se prăbușește pe pământ și anunță sfârșitul omenirii?

Citeste si: Top 5 filme bune pe Netflix in 2019

Ei bine, câteva familii sunt alese pentru a merge în spațiu și a reface lumea. Din păcate pentru ei, vor ajunge pe o planetă cu totul și cu totul nouă și ciudată, ca urmare a intervenției unui robot extraterestru care schimbă din mers lucrurile. Pentru cei pasionați de astfel de seriale, Lost in Space este o reușită de proporții. Chiar dacă nu ești un fan al genului s-ar putea să găsești serialul drept extrem de captivant, iar efectele speciale sunt o modalitate de a te lega și mai tare de propunerea noastră din Top 10 seriale Netflix în 2019.

Top 10 seriale Netflix 2019 - Lost in Space

Top 10 seriale Netflix 2019 – Lost in Space

Locul 4. Jessica Jones este una dintre seriile de senzație de la Netflix. Serialul a cucerit rapid publicul cu primul său sezon, iar al doilea sezon se anunță incendiar. Evident, vorbim despre o producție Marvel, creată de Netflix și de Melissa Rosenberg. Totul se bazează pe personajul cu același nume din Marvel Comics și este central în jurul universului Marvel.

În rolurile principale joacă Krysten Ritter, Mike Colter și Rachel Taylor, iar locația în care se filmează serialul este New York. O producție originală Netflix, Jessica Jones este total diferită de ”ceilalți apărători” (Daredevil, Luke Cage sau Iron Fist) și o s-o placi fără discuție. Poate nu imediat, dar în timp te vei îndrăgosti de acest personaj. Fără a avea nevoie de o identitate secretă, Jessica joacă perfect rolul de ”bad girl”, înjură, se supără, e reală și ușor perceptibilă. Publicul a raisonat imediat cu acest personaj pe care te invit să-l urmărești pe Netflix. Fără îndoială, Jessica Jones merită să intre în Top 10 seriale Netflix în 2019.

Top 10 seriale Netflix 2019 - Jessica Jones

Locul 3. La Casa de Papel este o producție spaniolă a celor Netflix și poartă semnătura lui Alex Pina. Premiera a avut loc pe data de 2 mai 2017, iar în rolurile principale joacă Ursula Corbero, Paco Tous și Alba Flores. Ideea? El Profesor (Profesorul) este cel care pune la cale cea mai mare lovitură dată vreodată.

El recrutează o bandă de opt persoane, cu diverse abilități și care nu au absolut nimic de pierdut. Scopul este acela de a intra în Monetăria Regală a Spaniei, astfel încât să poată tipări 2,4 miliarde de euro. Pentru a face acest lucru, au nevoie de unsprezece zile de izolare, timp în care vor trebui să se ocupe de șaizeci și șapte de ostatici și de forțele de elită ale Poliției. Audiențele serialului au fost excelente pentru un show de platformă, ajungând ca ultimul episod difuzat în noiembrie 2017 să aibă o audiență de aproape 2 milioane de telespectatori. Aici nu este inclusă însă marea masă de fani Netflix, care frecventează day by day platforma. La Casa del Papel sau Money Heist în limba engleză a primit premiul Best Drama Series la cea de-a 46-a ediție a International Emmy Awards. Fiecare episod are 70 de minute și te va ține cu sufletul la gură. Ți-l recomand cu căldură și încredere. Sunt convins că nu te va dezamăgi.

Top 10 seriale Netflix 2019 - La Casa de Papel

Locul 2. Black Mirror n-are cum să nu fie o prezență importantă în Top 10 seriale Netflix în 2019. Serialul a avut premiera în decembrie 2011 ca un film antologie în trei părți, dar ulterior a devenit serial, iar primele trei părți s-au transformat în sezonul 1. Serialul analizează societatea modernă, în special consecințele neașteptate ale noilor tehnologii. Episoadele sunt independente și de obicei au loc într-o realitate alternativă sau în viitorul apropiat, adesea cu un ton întunecat și satiric, deși unele episoade sunt mai experimentale și mai ușoare. Netflix a achiziționat serialul în septembrie 2015 și a comandat o serie de 12 episoade care au devenit sezonul 3 și sezonul 4. În martie 2018, Netflix a anunțat și sezonul 5 al unuia dintre cele mai urmărite seriale ale momentului de pe celebra rețea. Efectele tehnologiei asupra oamenilor si maniera in care aceasta scapa de sub control fac din Black Mirror un serial antologic, care conspira la inadaptarea omului la lumea moderna. Serialul este creat si scris de catre Charlie Brooker, iar primele patru sezoane inclusiv epicul episod de Craciun le gasesti deja pe Netflix.

Top 10 seriale Netflix 2019 - Black Mirror

Locul 1. Breaking Bad este prezent în Top 10 seriale Netflix în 2019 pentru că, deși este un serial mai vechi, este pur și simplu excelent! Ba chiar, revoluționar ar spune unii. Cele 5 sezoane te vor ține cu sufletul la gură, iar suspansul, întorsăturile de situații, replicile senzaționale și prestația perfectă a actorilor te vor cuceri instant. Transformarea unui profesor simplu de chimie într-un mare traficant de droguri, pare un subiect oarecum spectaculos. Nu e însă nici pe departe atât de spectaculos pe cât e intriga acestui serial. Scenariul este pur și simplu perfect, iar Bryan Cranston, Anna Gunn sau Aaron Paul joacă excelent.

Top 10 seriale Netflix 2019 - Breaking Bad

Summary
product image
Aggregate Rating
2.5 based on 27 votes
Brand Name
Netflix
Product Name
Top seriale Netflix