Top list

TOP 20 seriale Netflix in 2020. Cele mai bune seriale de pe Netflix din 2020

Home  »  Top list

catmobile

acum 4 ani

TOP 20 seriale Netflix in 2020 » Te gandesti la cele mai bune seriale de pe Netflix si nu stii care sunt? Sau stii care sunt cele mai bune seriale de pe Netflix, dar nu stii la care sa te uiti mai intai? Nu trebuie sa cauti mai departe. Ghidul CatMobile al celor mai bune seriale Netflix din 2020 este aici.

Iti multumim pentru increderea pe care ne-ai acordat-o in ultimii ani cand vine vorba despre astfel de clasamente si da, ai anticipat corect, nu puteam sa te dezamagim nici in acest an. Mai jos, vezi gasi un TOP 20 seriale Netflix in 2020 care speram sa te ajute sa urmaresti cele mai in voga seriale ale momentului de pe cea mai mare retea de streaming din lume. Ca in fiecare an, asteptam completarile tale, care de cele mai multe ori sunt chiar mai inspirate decat optiunile noastre.

Top 20 seriale Netflix in 2020. Cele mai bune seriale ale anului sunt aici. Lista completa

Probabil ca te-ai obisnuit deja: Netflix are ceva pentru toata lumea! Dar, desigur, exista o serie de seriale si filme de la Netflix pe care e bine sa le lasi pentru mai tarziu. Nu sunt multe, dar sunt. Asa ca am facut noi selectia si in acest an pentru tine si, speram ca suntem la asentimentul tau si de aceasta data. Aici ai ghidul CatMobile pentru cele mai bune seriale de urmari pe Netflix, actualizat si domcumentat. Suntem convinsi ca din aceasta lista de seriale bune de la Netflix vei gasi un show care sa-ti fie pe plac si sa-ti satisfaca dorintele. Desigur, acest top este unul pur subiectiv, iar in rubrica noastra de comentarii va invitam sa ne prezentati optiunile dumneavoastra, cu ajutorul carora, de ce nu, vom updata acest articol. Cele mai bune seriale Netflix revin in 2020 cu sezoane noi.

Pentru a te bucura de calitatea serialelor, asigura-te ca ai un Televizor LED Smart LG, 108 cm, 43UM7500PLA, 4K Ultra HD.

Dupa cum veti observa in topul de mai jos, am omis cateva dintre cele mai cunoscute seriale ale platformei, incercand sa ne axam si pe serii mai putin cunoscute publicului larg, sau chiar pe seriale destul de noi. Nu in ultimul rand, am alcatuit acest Top 20 seriale Netflix in 2020 fara sa tin cont de criticile specialistilor, ori de nota generala in privinta audientelor pe care le-au bifat aceste seriale in Statele Unite. Daca esti curios sa afli ce seriale Netflix cu adolescenti iti recomand, ce seriale Netflix de actiune sunt la moda sau ce seriale Netflix animate mi se par cele mai cool la data redactarii acestui articol urmareste topul de mai jos. Daca te intereseaza cele mai bune seriale pe care le poti urmari in acest an pe Netflix, urmareste acest Top 20 seriale Netflix in 2020 de mai jos. Sper, ca nu vei regreta. Sa nu mai pierdem timpul si sa vedem despre ce e vorba in topul CatMobile.

TOP 20 seriale Netflix in 2020. De la vechi la nou, pe drumul cel mai scurt spre audienta. Aici ai cele mai bune seriale de pe Netflix din 2020

Serviciul de streaming online, Netflix, scoate pe banda rulanta seriale foarte atractive in ultimii ani. Cele mai bune seriale Netflix din 2020, accesibile si pe platforma Netflix Romania, le-am inclus in acest top, pe care vi-l prezentam in cele ce urmeaza. Am decis ca in acest an sa facem loc pentru 20 de seriale, nu pentru 10 ca pana acum. Si asta pentru ca exista multe productii noi, mai putin cunoscute, care sunt sigur ca iti vor atrage atentia. Despre ele, dar si despre multe alte seriale mult mai cunoscute, ai detalii, mai jos.

20. Messiah

Un bărbat care arată ca o versiune modernă a lui Isus, apare de nicăieri și se proclamă singur salvatorul lumii. Spune adevărul sau este un extremist deghizat? Această dramă controversată în zece părți, cu Michelle Monaghan în rolul cinicului agent CIA Eva Geller și cu un Mehdi Dehbi de excepție în calitate de profet wannabe Al-Masih, te va captiva de la început. Călătorim din Siria în SUA, întrucât Al-Masih câștigă mai mulți adepți devotați și CIA se învârte pentru a stabili dacă ar trebui să încerce să-l oprească.

19. Spinning-Out

Al doilea „nume de serial” mai putin cunoscut pe care am decis sa-l inclus in Top 20 seriale Netflix in 2020 este Spinning-Out. Un patinator încearcă să revină în competiție după ce a suferit o accidentare la cap. Deși lumea patinajului pe gheață poate arăta perfect și curat, în dedesubt există o tensiune întunecată. O lume in care se fac presiuni si chiar abuzuri, iar tinerii patinatori riscând vătămări permanente continuâ să patineze pe șoldurile deteriorate. Kaya Scodelario joacă rolul lui Kat care trebuie să învețe cum să patineze cu un partener dacă vrea să se întoarcă pe gheață, iar Jan Jones joacă rolul mamei bipolare. Există chiar și un cameo obraznic de la Jonathan Van Ness de la Queer Eye. In opinia mea, un serial interesant, caruia merita sa-i dai o sansa. Poate fi un inceput bun de 2020 pentru tine in lumea serialelor cu Spinning-Out, adica locul 19 in Top 20 seriale Netflix in 2020.

18. The Witcher

Despre The Witcher am scris mult mai pe larg intr-un articol separat de pe blogul nostru. Se anunta unul dintre serialele foarte tari din 2020, dar momentan e la inceput. Presa internationala vorbeste deja despre acest serial ca despre ”noul Game of Thrones” sau chiar despre „raspunsul celor de la Netflix pentru Game of Thrones”. Comparatiile cu genialul serial creat de HBO sunt destul de clare si au fundamente reale pe undeva. Netflix stie insa ca are un drum propriu de urmat in cazul The Witcher, o serie care va urma povestea unui vanator de monstri. Bazat pe nuvela fantastica a scriitorului polone Andrej Sapkowski, serialul The Witcher urmeaza povestea lui Geralt of Rivia (interpretat de Harry Cavill), un vanator de monstrii care traverseaza un contintent fara nume, in speranta ca va putea ucide toate creaturile care fac ravagii pe pamant. Saga lui Geralt creata de Sapkowski se intinde pe parcursul a cinci volume de carti, toate publicate intre 2008 si 2017. Merita sa-l urmaresti si cu siguranta merita sa fie inclus in Top 20 seriale Netflix in 2020.

17. Living With Yourself

Imi place Paul Rudd. E genul de actor care poate juca rolul unui gogoman simpatic, dar si al unui artist rafinat si indragostit. Ce suna mai bine decat un serial cu Paul Rudd? Un serial cu doi Paul Rudd! 😊 Celebrul actor din „Friends” joaca rol dublu în această comedie ciudată, atunci când personajul său, Miles, decide să meargă la un tratament spa care îl va ajuta să fie o persoană mai bună. Cu un Miles nou radiant și cu un Miles cranky, obosit, viața de viață devine mai dificilă, deoarece acestea trebuie să învețe să se pună între ele. Aisling Bea o joacă pe soția sa Kate, care nu este conștientă de faptul că are doi soți sub același acoperiș și vrea doar înapoi cu bărbatul cu care s-a căsătorit. Te-am facut curios? Muta-te acum pe Netflix si urmareste acest simpatic serial, caruia noi i-am facut loc pe pozitia a 17-a in Top 20 seriale Netflix in 2020.

16. The Last Kingdom

Bazat pe o serie de romane ale lui Bernard Cornwell, The Last Kingdom se petrece în Anglia secolului al IX-lea, cu mult înainte de unificarea țării. Regatele concurente au fost invadate și ocupate de vikingi, lăsând Wessex sub stăpânirea regelui Alfred ca ultimă poziție împotriva prădătorilor jefuitori. Este o dramă istorică distractivă, centrată pe Uthred of Bebbanburg, un anglo-saxon care este răpit ca băiat, crescut ca viking și se trezeste cumva impartit intre cele doua tabere, pentru a încerca să recâștige pământul și titlul furat. Probabil ca nu se ridica la nivelul Vikings, dar este un înlocuitor mai mult decât adecvat în timp ce aștepți sezonul final. Sunt trei sezoane pe Netflix, cu un al patrulea pe parcurs.

15. Derry Girls

Seriale cu adolescenti pe Netflix ati spus? Am unul pentru voi. Se cheama „Derry Girl” si se bazeaza cumva pe fundalul The Troubles la jumătatea anilor ’90, Irlanda de Nord. Sitcom-ul urmărește viața a patru elevi și a unui băiat, în timp ce navighează incomod prin viața adolescentului. Profană, hilară și haotică, Derry Girls se simte ca o combinație între The Inbetweeners și Părintele Ted în timp ce oferă o privire asupra unei culturi care se găsește rar la TV în Marea Britanie. L-am inclus in Top 20 seriale Netflix in 2020 si sunt sigur ca nu te va dezamagi daca-i dai o sansa.

14. Neon Genesis Evangelion

Neon Genesis Evangelion este un serial care se bucura cumva de un statut de legendă în cercurile anime. Si, pe buna dreptate! Seria, creată de Hideaki Anno, o urmărește pe Shinji, o tânără de 14 ani, care este chemată să trimită un robot gigant Evangelion pentru a apăra orașul Tokyo-3 de atacurile monștrilor asortați numiți Îngeri. Shinji își asumă cu reticență sarcina, dar o face mai puțin din eroism ci mai degraba dintr-o nevoie disperată de a-l mulțumi pe tatăl său absent, care se întâmplă să conducă programul Evangelion. În ciuda luptelor intense, adevăratul triumf al seriei este tendința sa către introspectivă; complotul se concentrează la fel de mult pe viața interioară a personajelor, precum o face pe lupta pentru Tokyo-3, Traume, depresie și complexitatea relațiilor umane, toate intr-un anime de mare calitate pe care ti-l recomand cu drag.

13. Sherlock Holmes

Serialul Sherlock Holmes il are pe charismaticul Benedict Cumberbatch în rolul celebrului detectiv creat de Arthur Conan Doyle! Top 20 seriale Netflix în 2020 include și acest serial de aventuri creat de Netflix. Poate cea mai bună creație pe baza superbului subiect al lui Doyle. Martin Freeman este Dr. Watson, iar detectivul de geniu e jucat de un actor genial. Cumberbatch face un rol excepțional și dă viață unui personaj extrem de simpatic din toate punctele de vedere. Fiecare episod al serialului durează 90 de minute, iar fiecare sezon are doar 3 episoade. Al patrulea sezon a debutat pe Netflix și continuă aventurile adaptate după operele literare cu Sherlock Holmes. Sezonul trei a avut o audiență de 11.64 milioane de telespectatori doar în UK, ceea ce spune destul de multe despre acest serial, care mi se pare o super reușită. Îl poți urmări pe Netflix și sunt convins că îți va lăsa o parere excelentă.

12. Jessica Jones

Trebuie neaparat sa-ti notezi acest serial. Se cheama „Jessica Jones” si este una dintre seriile de senzație de la Netflix. Serialul a cucerit rapid publicul cu primul său sezon, iar al doilea sezon se anunță incendiar. Evident, vorbim despre o producție Marvel, creată de Netflix și de Melissa Rosenberg. Totul se bazează pe personajul cu același nume din Marvel Comics și este central în jurul universului Marvel. În rolurile principale joacă Krysten Ritter, Mike Colter și Rachel Taylor, iar locația în care se filmează serialul este New York. O producție originală Netflix, Jessica Jones este total diferită de ”ceilalți apărători” (Daredevil, Luke Cage sau Iron Fist) și o s-o placi fără discuție. Poate nu imediat, dar în timp te vei îndrăgosti de acest personaj. Mi se pare unul dintre serialele foarte reusite de Netflix care imbina foarte usor multe dintre gusturile atat de diferite ale pasionatilor de seriale tv. Da-i o sansa si o sa vezi cat de mult o sa-ti placa. Trust me!

11. Sense 8

De la regizorii și scriitorii The Matrix, câștigători ai premiilor Academiei, vine acest serial științifico fantastic, atat de interesant. Sense8 este despre opt persoane din întreaga lume, care devin brusc legate telekinetic și sunt capabile, în mod neașteptat, să simtă emoțiile cele mai profunde ale celuilalt, cum ar fi iubirea, durerea și frica. Nu vei descoperi in acest serial portretul serialului științific de ultimă generație, ci mai degrabă un studiu despre personaje privind modul în care oamenii se conectează prin empatie. Este o creație frumoasă, extrem de bine gandita, filmată în peste nouă orașe, cu două sezoane splendide și un final greu de anticipat. Și, deși este acum terminat, merită totuși atenția ta nedivizată. Eu l-am inclus in Top 20 seriale Netflix in 2020 si consider ca merita. Astept si parerea ta sincera.

10. Glow

O productie Netflix, realizat de echipa care a facut Orange is The New Black, serialul Glow isi face si el loc in Top 20 seriale Netflix in 2020. Alison Brie, Betty Gilpin si Sydelle Noel in rolurile unor femei care participa la spectacole de wrestling si fiecare reuseste sa creeze un personaj care atrage definitiv publicul.

Lumea trasnita de la Hollywood, dedesubturile show-urilor de wrestling, proiectele mai mult sau mai putin nebunesti ale regizorilor disperati dupa „urmatoarea lovitura” si multe altele intr-un seriale care se petrece in anii ’80 si care reuneste umorul de buna calitate, momentele spectaculoase si o recuzita apreciabila. Nu in ultimul rand, o prestatie foarte foarte sigura din partea lui Brie pe care s-ar putea s-o mai fi vazut in Mad Men sau in comedia de succes Get Hard.

Glow, un serial fascinant, doar pe Netflix

Glow, un serial fascinant, doar pe Netflix

9. Orange is the New Black

Sa mai facem loc si pentru o comedie in Top 20 seriale Netflix in 2020. Orange is the New Black a debutat in 2013, iar după șapte sezoane ajunge în sfârșit, la sfarsit. Seria o urmărește pe Piper Chapman (Taylor Schilling), un fost director executiv de PR, care este tras la răspundere pentru trecutul ei.

Chapman este susținuta de stilul său de viață privilegiat și aruncata într-o închisoare cu securitate minimă. Nu se încadrează. Din prima ei zi în închisoare până în ultima – și dincolo – haosul o urmărește. Așteptați-vă la droguri, moarte, sex și încercări de evadare. E interesant, e in principiu o comedie, dar in realitate e mult mai mult de-atat.

Orange is the new black merita urmarit

8. Stranger Things

Fara doar si poate, Stranger Things este unul dintre serialele momentului la Netflix. Un serial care a cucerit rapid piata si a facut usor diferenta. Genul de serial de care te atasezi rapid si te desprinzi cu greu. Seria nostalgică de sci-fi a Netflix a revenit pentru cel de-al treilea sezon. Spectacolul ridică lucrurile în 1985 cu El, Mike și gașca lor aruncandu-se in prăpastia care separă copilăria de adolescență.

Între timp, în Hawkins, lucrurile au luat o întorsătură sinistră pe măsură ce locuitorii orașului încep să se regăsească sub influența unei forțe ciudate, supranaturale. Acest sezon se revanseaza cumva pentru „pasii gresiti” ai sezonului doi, centrând acțiunea pe relația dintre personajele tinere, în timp ce dezastrul ii asteapta la colt.

Stranger Things – Genul de serial de care te atasezi rapid si te desprinzi cu greu

7. Breaking Bad

Vorbim despre o adevarata capodopera! Breaking Bad este prezent în Top 20 seriale Netflix în 2020 pentru că, deși este un serial mai vechi, este pur și simplu excelent! Ba chiar, revoluționar ar spune unii.

Cele 5 sezoane te vor ține cu sufletul la gură, iar suspansul, întorsăturile de situații, replicile senzaționale și prestația perfectă a actorilor te vor cuceri instant. Transformarea unui profesor simplu de chimie într-un mare traficant de droguri, pare un subiect oarecum spectaculos.

Nu e însă nici pe departe atât de spectaculos pe cât e intriga acestui serial. Scenariul este pur și simplu perfect, iar Bryan Cranston, Anna Gunn sau Aaron Paul joacă excelent.

Breaking Bad – o capodopera in Top 20 seriale Netflix in 2020

6. The Crown

Unul dintre serialele mele preferate, indiscutabil. Extrem de bine realizat, foarte bine documentat, cu actori excelenti si o intriga atractiva. Am primit multe mesaje de la voi dupa ce am introdus acest serial in precedentele top-uri si eram convins ca majoritatea vor fi pozitive sau vor intruchipa reactii pozitive. Nu m-am inselat. The Crown este similar cu o capodopera europeana si merita urmarit, fara doar si poate.

Coroana arată regele britanic în cele mai bune și mai rele. Acum a sosit cel de-al treilea sezon, cu Olivia Colman pășind în rolul în care HRH intră în anii grei de mijloc și în anii șaizeci, un moment în care Familia Regală pare în afara locului. Netflix a dezvăluit că va cheltui nu mai putin de 500 de milioane de dolari (400 de milioane de lire sterline) pentru a face peste 50 de emisiuni TV și filme în Marea Britanie în acest an. Printre ele si The Crown, unul dintre cele mai in voga seriale ale momentului.

The Crown – Extrem de bine realizat, foarte bine documentat, cu actori excelenti

5. Orphan Black

Oh, Tatiana Maslany! Nu ma judeca, am si eu slabiciunile mele. 🙂 Pe frumoasa Tatiana o vei vedea in acest serial in multe roluri, dar nu te vei satura de ea. Este extrem de talentata, extrem de adaptabila si da, foarte frumoasa. Ma rog, gusturile nu se discuta, nu? Ei bine, Orphan Black intra in Top 20 seriale Netflix in 2020 pentru ca este un serial bun, dincolo de afectiunea mea pentru tanara care joaca rolul principal.

După ce este martoră la sinuciderea unei femei cu care seamănă ca două picături de apă, Sarah îi fură acesteia identitatea. La început, eroina se așteaptă să-și rezolve problemele și să înceapă o nouă viață cu ajutorul banilor femeii decedate, dar se va trezi într-un labirint de intrigi și curând își va da seama că extraordinara asemănare dintre ea și sinucigașă are o explicație ieșită din comun. Cam asa descriu cei de la Cinemagia acest serial si mi se pare ca sunt mai inspirati decat mine. Merita sa vezi acest serial si te asigur ca o sa-ti placa.

O combinatie stiintifco-fantastica via drama & thriller, cu multe momente care te vor tine cu sufletul la gura, si cu numeroase scene tensionate. Da, este un serial bun, pe care merita sa-l vezi!

Ea e Tatiana Maslany. Nu te vei satura sa o admiri! 🙂

4. Mindhunter

Mindhunter a ajuns deja la al doilea sezon. David Fincher, regizorul din spatele Seven and Zodiac este producător și regizează numeroase episoade ale seriei, care spune povestea de origine a unității de știință comportamentală a FBI și studiul acesteia asupra criminalilor în serie.

Cel de-al doilea sezon are mai puține dintre interviurile tensionate cu ucigașii care au făcut celebru primul sezon, concentrându-se în schimb pe o investigație prelungită privind crimele în serie ale tinerilor afro-americani din Atlanta. Al doilea sezon nu este la fel de strâns ca primul, dar este totuși extrem de convingător. Imi place Mindhunter si cred ca o sa-ti placa si tie. De fapt, sunt sigur.

Mindhunter, un serial de exceptie de la Netflix

3. Black Mirror

Charlie Brooker și Annabel Jones au început serialul Black Mirror pe Channel 4, dar de când s-a mutat la Netflix acesta a înflorit. Acum sunt cinci sezoane ale show-ului, plus episodul interactiv Bandersnatch. Alegerea noastră din cele 23 de episoade este San Junipero, un episod cu totul special. Dar există o mulțime de alte episoade senzationale care merită timp pe parcursul celor cinci sezoane.

Serialul Black Mirror analizează societatea modernă, în special consecințele neașteptate ale noilor tehnologii. Episoadele sunt independente și de obicei au loc într-o realitate alternativă sau în viitorul apropiat, adesea cu un ton întunecat și satiric, deși unele episoade sunt mai experimentale și mai ușoare. Efectele tehnologiei asupra oamenilor si maniera in care aceasta scapa de sub control fac din Black Mirror un serial antologic, care conspira la inadaptarea omului la lumea moderna.

Black Mirror, serialul care te poate uimi in orice moment

2. Narcos

Stim ca deja e un serial vechi, dar Narcos ramane unul dintre serialele de top de pe Netflix. Asa ca nu il putem evita. Prin urmare, serialul cu audiente record, ramane si in al nostru Top 20 seriale Netflix in 2020. Si merita!

Povestea reala a expansiunii si cresterii influentei cartelurilor de droguri, intr-un serial care surprinde excelent atat sistemul judiciar, precum si luptele pentru controlul cocainei, factorii politici implicati si interventiile mai mult sau mai putin discutabile ale politiei. Wagner Moura joaca pentru inceput rolul deja legendarului Pablo Escobar si o face absolut senzational. Scenariul mi se pare excelent, iar prestatiile actorilor le vei gasi drept extrem de convingatoare. Fie ca esti un fan al genului, fie ca nu, Narcos o sa-ti placa! Este indiscutabil unul dintre cele mai bune seriale originale Netflix de pana acum.

Unul dintre serialele cu cea mai mare audienta. Narcos se vede pe Netflix

1. La Casa de Papel

La Casa de Papel ocupa prima pozitie in opinia mea in Top 20 seriale Netflix in 2020. Vorbim despre o producție spaniolă a celor Netflix care poartă semnătura deja foarte celebrului Alex Pina. Premiera a avut loc pe data de 2 mai 2017, iar în rolurile principale joacă Ursula Corbero, Paco Tous și Alba Flores. Ideea? El Profesor (Profesorul) este cel care pune la cale cea mai mare lovitură dată vreodată. El recrutează o bandă de opt persoane, cu diverse abilități și care nu au absolut nimic de pierdut.

Scopul este acela de a intra în Monetăria Regală a Spaniei, astfel încât să poată tipări 2,4 miliarde de euro. Pentru a face acest lucru, au nevoie de unsprezece zile de izolare, timp în care vor trebui să se ocupe de șaizeci și șapte de ostatici și de forțele de elită ale Poliției. Audiențele serialului au fost excelente pentru un show de platformă, ajungând ca ultimul episod difuzat în noiembrie 2017 să aibă o audiență de aproape 2 milioane de telespectatori.

Aici nu este inclusă însă marea masă de fani Netflix, care frecventează day by day platforma. La Casa del Papel sau Money Heist în limba engleză a primit premiul Best Drama Series la cea de-a 46-a ediție a International Emmy Awards. Fiecare episod are 70 de minute și te va ține cu sufletul la gură. Ți-l recomand cu căldură și încredere, pentru ca este un serial monumental din toate punctele de vedere.

Cel mai bun serial din Top 20 seriale Netflix in 2020 – La Casa de Papel

Acesta a fost Top 20 seriale Netflix in 2020 si ghidul CatMobile cu recomandarile de rigoare. S-ar putea sa nu fi de acord cu felul in care eu am intocmit clasamentul si s-ar putea sa ai propriile tale productii pe care sa doresti sa le incluzi intr-un astfel de top. Te astept in rubrica de comentarii a acestui articol pentru a discuta despre serialele Netflix, subiectele lor si preferintele tale.

Summary
product image
Aggregate Rating
3 based on 27 votes
Brand Name
Netflix
Product Name
Top 20 seriale Netflix in 2020