Top list

Top 5 filme bune de pe Netflix in 2019

Home  »  Top list

catmobile

acum 5 ani

Top 5 filme bune de pe Netflix » Netflix e pregatit si in acest an cu o oferta impresionanta de filme bune si seriale de top. Daca in trecut ti-am oferit acest Top 10 seriale Netflix in 2018 si ti-am explicat tot ce trebuie sa stii despre Netflix, e momentul sa aruncam o privire si peste oferta de filme de calitate oferite de cea mai importanta platforma de streaming video.

Vezi aici –>  Top 20 seriale Netflix in 2020

Top 5 filme bune de pe Netflix in 2019 e un top aleatoriu si subiectiv, realizat dupa criterii personale, astfel ca te invit sa oferi propriul tau top mai jos, in rubrica de comentarii a acestui articol. Vei descoperi aici cele mai bune filme de pe Netflix in opinia mea, dar asa cum blog.catmobile.ro te-a obisnuit, aici te poti exprima liber si iti poti exprima opinia pentru a transforma acest top intr-un viitor articol mult mai elocvent bazat si pe opiniile tale.

Cele mai bune filme Netflix in 2019, pe care platforma de streaming video le aduce si in acest an le vei gasi mai jos.

Bucura-te de o experinta completa urmarind filmele pe Televizor LED curbat Smart Samsung, 123 cm, 49RU7302, 4K Ultra HD.

Top 5 filme bune de pe Netflix in 2019

Sa nu ti se para ciudata aceasta selectie pe care am facut-o pentru tine. Evident, asa cum probabil intuiesti, nu am reusit sa vad inca toate filmele de pe Netflix, dar din tot ceea ce am vazut pana acum acesta este propriul meu clasament, intitulat: Top 5 filme bune de pe Netflix in 2019. Sa incepem!

Locul 5: Top 5 filme bune de pe Netflix in 2019 – Virunga

Virunga este filmul care deschide topul nostru de pe Netflix. Povestea incredibila a unui grup de oameni care isi risca viata pentru a cladi un viitor mai bun si mai sigur dintr-o parte a Africii. In adancurile impadurite din estul statului Congo se afla Parcul National Virunga, unul dintre cele mai bio-diverse locuri de pe Pamant si casa ultimelor exemplare de gorile de munte.

In acest mediu salbatic, dar fermecat, o mica echipa e gata sa protejeze parcul si animalele de braconieri, natura sau fortele care se lupta sa controleze resursele naturale bogate din Congo. Virunga este un film inspirat si bazat pe fapte reale. O sa gasesti totul ca fiind spectaculos, de la cadrele surprinse pana la povestea care pare atat, dar atat de bine gandita. Asta pentru ca inainte de toate este reala.

Un semi-documentar cu accente de film-capodopera, o combinatie puternica de jurnalism de investigatie cu documentarul in natura, Virunga este povestea incredibila a unul grup de oameni decisi sa se opuna, din principiu, raului. Premiat deja la nivel inalt, filmul poarta inclusiv eticheta Leonardo di Caprio care joaca rol de producator executiv pentru aceasta productie.

Locul 4: Top 5 filme bune de pe Netflix in 2019 – Mudbound

Garret Hedlund, Jonathan Banks, Carey Mulligan, Hason Clarke si cantareata May J. Blige isi dau mana in Mudbound, al patrulea clasat in al nostru Top 5 filme bune de pe Netflix in 2019.

Cu o actiune care se petrece in timpul celui de-al doilea razboi mondial, Mudbound este povestea a doua familii care devin rivale din cauza ierarhiei sociale nemiloase, dar legate cumva de terenul comun al Deltei Mississippi. Filmul prezinta doi veterani ai celui de-al doilea razboi mondial – unul alb, unul negru – care se întorc în Mississippi, in mediul rural abordând rasismul si sindromul de stres posttraumatic fiecare in felul său.

 

Ca de obicei, Carey Mulligan joaca exceptional, iar Blige te va surprinde profund. Ea a primit de altfel o nominalizare la premiul de cea mai buna actrita in rol secundar la cea de-a 75-a editie a Globurilor de Aur. Mudbound este genul de film care vreme de 120 de minute te va tine in priza.

Locul 3: Top 5 filme bune de pe Netflix in 2019 – Tramps

Povestea a doi tineri care se va obligati sa faca rost de bani rapid si accepta sa fie parte dintr-o operatiune periculoasa. Evident, tranzactia se termina prost, astfel ca cei doi ajung sa lucreze impreuna pentru a gasi o solutie cat mai potrivita inainte de a avea probleme si mai mari. Si, asa cum anticipati, intre ei se naste mai mult decat camaraderia ce leaga doi prieteni aflati intr-o situatie dificila.

Callum Turner si Grace van Patten sunt cei doi protagonisti din Tramps si ii vei aprecia imediat pentru comoditatea cu care-si intra in rol si lejeritatea cu care reusesc sa se faca placuti.

Un film produs de Joshua Astrachan si David Kaplan, care a fost lansat in septembrie 2016 si care pe Rotten Tomatoes are un approval rating de 95%. Vei remarca destul de usor ca Tramps nu se bucur degeaba de un asemenea review pozitiv.

Locul 2: Top 5 filme bune de pe Netflix in 2019 – To All the Boys I’ve Loved Before

Lara Jean este o adolescenta de 16 ani, apropiata de cele doua surori ale sale, dar care are senzatia ca este indragostita de iubitul surorii sale. Ea ii scrie acestuia o scrisoare pe care o pune într-o cutie in care se afla alte patru scrisori, adresate cate unui băiat de care aceasta a fost indragostita de-a lungul timpului.

Sora sa mai mica, Kitty, într-o incercare disperata de a o ajuta sa-si faca mai mulți prieteni si sa iasa din casa, trimite cele cinci scrisori fiecaruia dintre destinatarii sai, un detaliu care produce o schimbare majora in viata Larei Jane, fortata sa vorbeasca acum despre tot ce a simtit fata de toti cei care au primit scrisoarea.

Un film cu si despre adolescenti, care subliniaza problemele pe care acestia le au in copilarie, dar o face cu atat de mult realism incat te va tine foarte aproape de el. Daca esti adolscent, cu siguranta te vei simti reprezentat de To All the Boys I’ve Loved Before si personajele sale. Daca nu mai esti adolescent, vei redescoperi o lume de care cu siguranta iti este dor.

Locul 1 – Top 5 filme bune de pe Netflix in 2019 – Bird Box

Este filmul care a doborat recordul pentru cel mai vizionat film original in prima saptamana de dupa lansare. Peste 45 de milioane de conturi l-au vazut in primele 7 zile, scrie Profit.ro un film pe care am asteptat sa-l vad si eu in Romania, unde a devenit disponibil incepand cu luna decembrie.

 

Bird Box o are in rolul principal pe Sandra Bullock si se bucura de recomandarea legendarului Stephen King. Productia a declansat o serie de reactii in lant printre care si deja celebra provocare Bird Box. Povestea sa este simpla: Sandra Bullock si doi copii cunoscuti sub numele de Boy (baiat) si Girl (Fata) se deplaseaza, legati la ochi, cu fulare, pentru a impiedica anumite spirite supranaturale sa invoce ganduri neplacute. Provocarea s-a inspirat de altfel din aceasta scena si a devenit rapid virala la nivel mondial.

Filmul ti-l recomand cu draga inima, provocarea mi se pare o chestie absolut inutila si realmente penibila, cu toate ca e tipica vremurilor pe care le traim. Dar filmul Bird Box chiar merita o atentie deosebita.

Top 5 filme bune de pe Netflix

Top 5 filme bune de pe Netflix

Summary
product image
Aggregate Rating
3 based on 13 votes
Brand Name
Netflix
Product Name
Top 5 filme bune de pe Netflix