Reviews

Specificatii si pareri Vivo S1 Pro. Telefonul are senzorul de amprente in ecran si o camera pop up de 32 MP

Home  »  Reviews

catmobile

acum 5 ani

Cei de la Vivo au anuntat ieri cel mai nou terminal din gama S. Este vorba despre modelul Vivo S1 Pro, un terminal care are o camera selfie de tip pop up, la fel ca si modelul Vivo V15 Pro. Noul device va fi scos la vanzare in China incepand cu saptamana viitoare. Avem detalii despre acest terminal in cele ce urmeaza.

Vivo S1 Pro specificatii tehnice

6.3-inch (2340 × 1080 pixels) Full HD+ Super AMOLED display
Octa Core Snapdragon 675 11nm Mobile Platform with Adreno 612 GPU
6GB RAM with 256GB storage, 8GB RAM with 128GB storage, expandable up to 256GB with micoSD
Android 9.0 (Pie) with Funtouch OS 9
Dual SIM
48MP primary sensor with f/1.78 aperture+ 8MP ultrawide sensor with f/2.2 aperture+ 5MP depth sensor with f/2.4 aperture
32MP front-facing camera with f/2.0 aperture
In-display fingerprint sensor
3.5 mm audio jack
Dual 4G VoLTE, WiFi 802.11 ac dual-band, Bluetooth 5, GPS/GLONASS, USB Type-C port
3700mAh (typical)with 22.5w fast charging

Vivo S1 Pro disponibilitate si pret

Noul model Vivo S1 Pro va fi disponibil in doua variante de culori: albastru (love blue) si rosu (coral red). Pretul sau de plecare este de 400 de dolari si este valabil pentru versiunea de 6GB RAM si 256GB ROM. Pe piata din China (pentru inceput) va fi disponibila si o varianta de 8 GB RAM si 128 GB ROM. Din data de 9 mai, terminalul poate fi achizitionat deja in aceasta tara prin intermediul Vivo China e-Shop.

Pareri despre Vivo S1 Pro. Cum arata si ce performante atinge noul device mid-range de la Vivo

Noul Vivo S1 Pro are un ecran de 6.3-inch in diagonala cu rezolutie Full HD+ adica 2340 x 1080 pixeli. Este vorba despre un display cu tehnologie Super AMOLED care beneficiaza de un senzor de amprente integrat si care, atentie, nu are niciun decupaj in partea de sus. Partea de jos (barbia telefonului) este una suficient de subtire, iar marginile (rotunjite) sunt aproape invizibile.

Vivo S1 Pro (3)

Sub capota, Vivo a ales un procesor Snapdragon 675, un chipset fabricat pe un proces tehnologic de 11 nanometri si cuplat cu acceleratorul grafic Adreno 612 GPU. Noul procesor al companiei Qualcomm ar trebui sa livreze un plus de 35% la nivelul deschiderii paginilor web, prin comparatie cu Snapdragon 670. Si, mai ales, Snapdragon 675 va aduce un plus de 30% la deschiderea jocurilor de pe un telefon mobile. Procesorul se bazeaza pe tehnologie Samsung FinFET de 11 nanomentri (Low Power Early), iar la bordul sau vom gasi doua nuclee Kryo 460 de 2.0 Ghz si alte sase nuclee Kryo 460 de 1.7 Ghz. Primele doua sunt dedicate de Qualcomm performantei, in timp ce urmatoarele sase sunt pentru eficienta. Tehnologia de incarcare rapida asociata lui Snapdragon 675 este Quick Charge 4+, iar procesorul permite deblocare faciala 3D si captura in format Ultra HD cu 30 de cadre pe secunda.

La nivelul memoriei, Vivo S1 Pro se bazeaza pe 6GB RAM si alti 256 GB dedicati stocarii de date. Pe piata va exista si o versiune de 8 GB RAM si 128 GB dedicati stocarii de date. Aceasta din urma varianta permite extinderea memoriei native pana la 256 GB via microSD.

Vivo S1 Pro

Vivo S1 Pro

Vivo S1 Pro ruleaza din fabrica Android 9.0 Pie, un sistem de operare customizat cu interfata Funtouch OS 9 si este un device dual SIM. Camera sa principala are trei senzori, un detaliu impresionant pentru un device din zona mid-range, mai ales cand ii citim specificatiile. 48 de megapixeli pe senzorul principal cu o deschidere exceptionala pentru acest nivel: f/1.75. Al doilea senzor are 8 megapixeli si este ultrawide, iar al treilea senzor 5 megapixeli. Deschiderea in cazul senzorului doi este f/2.2, iar in cazul celui de-al treilea senzor f/2.4. In ceea ce priveste camera pentru selfie-uri, ei bine si aceasta este super spectaculoasa pentru un device din zona mid-range. Avem 32 de megapixeli la dispozitie, pe o camera de tip pop-up super atractiva si calitativa.

Terminalul asigura suport pentru conectivitate de tip 4G VoLTE si beneficiaza de tehnologie bluetooth 5.0. Are la bordul sau GPS dotat cu GLONASS, Wi-Fi 802.11 ac dual-band si port USB de tip C. Cu ajutorul acestuia din urma se poate alimenta rapid bateria de 3700 de miliamperi, care beneficiaza la randu-i de incarcare rapida fast charging pe 22.5W.

Vivo S1 Pro (2)

In opinia noastra, Vivo S1 Pro este un telefon excelent pentru zona mid-range, dar al carui pret depaseste aceasta zona. Probabil ca in timp, device-ul va primi si o reducere semnificativa, dar momentan pretul este unul destul de piperat. Noul procesor Snapdragon 675 functioneaza bine si asigura fluenta si mobilitate device-ului. Sistemul de operare este unul bine optimizat, iar dotarile foto depasesc asteptarile. Nu as risca un pronostic in privinta autonomiei telefonului, dar pot spune ca imi place cum arata, ce include si ce putere are pe sectoarele multitasking, browsing si chiar gaming.

Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Vivo
Product Name
Vivo S1 Pro
Price
$ 400