Stiri

CONFIRMAT | Specificatii tehnice Razer Phone 2 via AnTuTu

Home  »  Stiri

catmobile

acum 6 ani

Cel de-al doilea smartphone dedicat gaming-ului de catre compania Razer a ajuns in baza de date a site-ului de benchmark, AnTuTu. Succesorul oficial al modelului Razer Phone aduce cateva specificatii high-end remarcabile, exact asa cum ne asteptam.

Razer Phone 2 scor in AnTuTu

Noul smartphone al companiei Razer fusese deja vazut in baza de date a site-ului GeekBench, iar prezenta si in AnTuTu confirma ca producatorul pregateste lansarea oficiala a handset-ului. In testele GeekBench, device-ul a obtinut un scor excelent si la fel se poate spune si despre prestatia in AnTuTu. Gizmochina scrie ca handsetul pe care il pregateste compania Razer a obtinut un punctaj de 283.397 de puncte!

Specificatii Razer Phone 2 conform AnTuTu

Razer Phone 2 se confirma ca va incorpora la bord puternicul procesor de la Qualcomm, Snapdragon 845, probabil cel mai puternic in acest moment. Este un procesor superior pe care il incorporeaza noul Razer pentru gaming in comparatie cu terminalul din 2017.

Razer Phone 2

Specificatii Razer Phone 2

Aceasta informatie este completata de faptul ca Razer Phone 2 va avea o memorie RAM de 8 GB RAM si nu mai putin de 512 GB pentru stocarea de date. Se pare ca handset-ul va avea un ecran de 5.7-inch in diagonala, productie Sharp, cu tehnologie IGZO LCD si o rezolutie excelenta: 2560 x 1440 pixeli. La fel ca si predecesorul sau, Razer Phone 2 are o rata de refresh de 120 hz pe ecranul sau, dar si ajutorul important al tehnologiei Qualcomm Q Sync.

Teoretic, Razer Phone 2 va ajuta utilizatorii sa joace cele mai puternice jocuri de pe piata. Din pacate, momentan nu este foarte clar daca telefonul dedicat gaming-ului de Razer va avea ecran cu decupaj de tip „notch” (stil iPhone X) sau „waterdrop” (stil Vivo).

Razer Phone 2 (2)

Noul Razer Phone va rula din fabrica Android 8.1 Oreo, iar in departamentul foto, primele informatii sunt ca telefonul va avea o camera foto duala pe spate, echipata cu o pereche foarte puternica de senzori de 16 si 12 megapixeli. Vom reveni cu amanunte despre Razer Phone editia a doua, in perioada urmatoare.