Stiri

Razer Phone 2 ar urma sa fie lansat in acest an

Home  »  Stiri

catmobile

acum 6 ani

Telefoanele avanseaza din punct de vedere tehnologic foarte rapid, iar producatorii isi permit sa lanseze pe piata adevarate „bestii” cand vine vorba de performanta. In special in ceea ce priveste performanta in gaming, o nisa pe care in acest an au patruns foarte multe terminale dedicate acestui scop.

Razer Phone a fost primul dintre ele si s-a bucura de succesul scontat, mai ales ca purta in spate numele unei companii celebre cand vine vorba de jocurile si experienta gaming de pe computer.

Inca de la inceputul acestui an ne asteptam ca Razer Phone sa aiba un succesor, iar cele mai noi informatii sustin ca viitorul Razer Phone 2 va fi lansat oficial pana la finalul acestui an. Informatia a fost confirmata de Chen Xiaoping, vicepresedintele companiei Razer.

Razer Phone 2 va avea procesor Snapdragon 855 la bord

Chen Xiaoping s-a exprimat cu privire la acest subiect in cadrul conferintei China Joy 2017, unde a lasat clar sa se inteleaga ca pana la sfarsitul lunii octombie, compania sa va lansa pe piata un telefon important. Chiar daca nu a dat nume, aproape sigur este vorba despre succesorul lui Razer Phone, asa numitul Razer Phone 2.

Razer Phone 2

Posibilul Razer Phone 2

Mai multe medii de informare din Asia sustin ca acest terminal se va bucura de prezenta noului procesor Snapdragon 855, procesorul cel mai puternic de la Qualcomm, pe care compania inca nu l-a anuntat oficial pe piata.

Snapdragon 855 este chipsetul care va inlocui actualul varf de gama, Snapdragon 845 si, foarte probabil, se va gasi si pe viitoarele flagship-uri importante de la Samsung, Huawei, Xiaomi sau OnePlus.

Tinand cont de specificatiile primul telefon al companiei Razer, putem spera ca viitorul Razer Phone 2 va avea o rata de refresh pentru noul sau ecran, chiar si mai buna de 120 Hz.

De asemenea ne asteptam la un ecran cu rezolutie Quad HD, dar si la un pret de minim 700 de euro. Vom reveni cu informatii despre viitorul model Razer Phone 2 in perioada urmatoare.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 5 votes
Brand Name
Razer
Product Name
Razer Phone 2