Stiri

Motorola P30 Play listat oficial – are breton de tip iPhone X, 4GB RAM si camera duala pe spate

Home  »  Stiri

catmobile

acum 6 ani

Dupa ce Moto P30 a fost listat oficial si prezentat de producator, a venit randul lui Motorola P30 Play sa primeasca o confirmare oficiala. Telefonul ar urma sa fie lansat la pretul de 1899 de yuani si va fi disponibil pe culorile Ice Jade White si Bright Black. Avem detalii in cele ce urmeaza.

Motorola P30 Play specificatii tehnice

Un nou device din seria P este gata de lansarea oficiala. Modelul Motorola P30 Play a fost listat oficial si ne ajuta sa ne imaginam cum va arata configuratia sa.

Pe site-ul Motorola noul handset este prezentat cu un ecran de 5.88-inch in diagonala si aspect modern 19:9. Ecranul noului terminal are o rezolutie HD+ adica 1520 x 720 pixeli. Aproape sigur, device-ul va avea pe partea din fata un decupaj de tip iPhone X, Motorola inscriindu-se deja in aceasta cursa nebuna de copiere a telefoanelor de la Apple.

Motorola P30 Play

Motorola P30 Play

Mai departe, aflam ca Motorola a pregatit noul Motorola P30 Play cu procesor Snpadragon 625 de la Qualcomm la bord. Un chipset eficient, destul de performant si care consuma putina energie. El este cuplat cu 4GB memorie RAM si cu o memorie nativa de stocare a datelor de 64 GB.

Motorola P30 Play va rula din fabrica Android 8.1 Oreo, iar camera sa principala de pe spate va fi una duala. Combinatia de senzori a modulului de baza al telefonului este de 13 megapixeli + 2 megapixeli. Pe partea din fata, Motorola P30 Play are o camera foto frontala de 8 megapixeli.

Producatorul confirma si bateria de 3.000 de miliamperi, o capacitate standard de la care Motorola nu a facut rabat. Peste sistemul de operare de la Google, sub-brandul celor de la Lenovo a aplicat interfata ZUI 4.0, produsa chiar de catre compania din China. Din configuratia noului device nu va lipsi senzorul de amprente.

Iata cele mai importante specificatii cheie ale Motorola P30 Play. Le trecem impreuna din nou in revista:

– Ecran de 5.88 inch cu rezolutie 1520 x 720 pixeli si aspect 19:9
– Procesor Snapdragon 625 de la Qualcomm
– Android 8.1 Oreo la bord
– Baterie de 3000 mAh
– Memorie RAM de 4 GB
– Memorie Flash de 64 GB (extensibila via microSD)
– Camera principala cu senzori de 13, respectiv 2 megapixeli
– Camera frontala cu senzor de 8 megapixeli

Motorola P30 Play (2)

Summary
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Motorola
Product Name
Motorola P30 Play