Stiri

Cand apare sezonul 9 din The Blacklist. Serialul ramane fara doua nume cheie

Home  »  Stiri

catmobile

acum 3 ani

Cu siguranta esti interesat(a) când apare sezonul 9 din The Blacklist, unul dintre cele mai urmărite seriale ale momentului. Ei bine, ai ajuns în locul potrivit. Ceea ce trebuie să știi despre următorul sezon al super serialului în care James Spader face un rol senzațional, găsești aici.

Cand apare sezonul 9 din The Blacklist. Noul sezon a fost deja confirmat oficial

Chiar dacă momentan nu există o dată concretă de lansare a sezonului, vom reveni cu detalii despre cand apare sezonul 9 din The Blacklist in cadrul acestui articol. Ceea ce stim în mod clar este că Sony Pictures Television a confirmat existența a încă unui sezon din The Blacklist.

Confirmarea a avut loc încă din luna ianuarie a acestui an, iar noul sezon se anunță cu adevărat incendiar. Probabil că în funcție de rating-uri, vom afla dacă acest sezon va fi și ultimul din serialul care îl are ca protagonist principal pe James Spader.

Cand apare sezonul 9 din The Blacklist. Serialul rămâne fără două nume cheie

Una dintre veștile care au circulat intens în ultima vreme este dispariția lui Megan Boone din sezonul 9 al acestui serial. Rămâi pe blog.catmobile.ro pentru a afla în cadrul acestui articol cand apare sezonul 9 din The Blacklist.

Așadar, serialul rămâne fără protagonista feminină principală a sa, interpreta rolului lui Elizabeth Keen, cea în jurul căruia s-a centrat mai toată acțiunea din primele opt sezoane.

Nu este însă singurul nume cheie care părăsește The Blacklist. Creatorul seriei, deja cunoscutul Jon Bokenkamp a confirmat că se va despărți de serial la finalul sezonului 8.

”Am vrut să vă anunț că am luat dificila decizie de a părăsi The Blacklist” a anunțat Bokenkamp, într-un tweet pe care l-a postat în ziua în care serialul își dezvăluia finalul sezonului 8.

”Iubesc acest show cu toată inima mea, a fost o călătorile extraordinară, dar după opt ani, cred că este timpul pentru mine să ies din zona mea de conform și să încerc ceva nou, să explorez și alte personaje și povești pe care le am deja în cap de ceva timp. Voi, fanii, sunteți viața acestui serial, iar entuziasmul vostru mă face să vă fiu recunoscător. Cred în continuare că această serie este plină de viață, puternică și că are în continuare zile luminoase în față” a mai completat Bokencamp.

Anunțul său a venit la câteva ore după ce The Blacklist și-a derulat ultimul episod al sezonului 8, unul care reprezintă și ultima apariție a lui Megan Boone în rolul lui Elizabeth Keen. Episodul a oferit și cele mai multe indicii despre cine este de fapt Raymond Reddington (este el cu adevărat mama biologică a lui Liz, Katarina Rostova?), dar indicii care s-au oprit la momentul potrivit înainte de a dezvăluit tot adevărul. Rămâi pe blog.catmobile.ro pentru a afla în cadrul acestui articol cand apare sezonul 9 din The Blacklist. Vom updata acest material cu data exactă la care va fi lansat noul sezon al serialului.

Cand apare sezonul 9 din The Blacklist. Bokencamp, mesaj emoționant pentru Megan Boone

Imediat după ce The Blacklist își desfășura ultimele momente ale sezonului opt, dar și după anunțul creatorului Jon Bokencamp, acesta a ținut să-și exprime recunoștința față de Megan Boone, actrița feminină principală a seriei, care a părăsit de asemenea show-ul

”Nu am cuvinte suficiente pentru a-mi exprima recunoștința, Megan. Ai fost un colaborator extraordinar, un partener neobosit și nu pot să fiu mai mândru de ceea ce am construit îmăreună. Din adâncul inimii mele, îți mulțumesc pentru această călătorie. Abia aștept să văd ce vei face de aici încolo” a scris Bokenkamp, pe Twitter.

Rămâi pe blog.catmobile.ro pentru a afla în cadrul acestui articol cand apare sezonul 9 din The Blacklist. Vom updata acest material cu data exactă la care va fi lansat noul sezon al serialului.

Vezi și cand apare sezonul 2 din The Witcher » Cu siguranta daca ai rasfoit acest Top 20 seriale Netflix in 2020 ai dat si peste The Witcher, un serial atat de asteptat, despre care găsești de asemenea detalii pe blogul nostru.

Pentru a te bucura de calitatea serialelor, asigura-te ca ai un Televizor LED Smart LG, 108 cm, 43UM7500PLA, 4K Ultra HD.