Reviews

Tecno Phantom X a fost anunțat oficial. Telefonul are cameră selfie de 48 de megapixeli

Home  »  Reviews

catmobile

acum 3 ani

Compania Tecno a anunțat oficial noul său smartphone, Tecno Phantom X. Telefonul are cameră selfie de 48 de megpaixeli și un ecran full HD+ cu tehnologie Super AMOLED. Toate detaliile despre noul model al companiei, în cele ce urmează.

Tecno Phantom X, primul smartphone premium din seria Phantom

Cei de la Tecno au ieșit pe piață cu primul lor smartphone premium adevărat. Inclus în gama Phantom, noul Tecno Phantom X va fi disponibil pe culorile Starry Night Blue și Monet Summer.

Device-ul vine cu ecran de 6.7 inch AMOLED, are cameră triplă pe spate și dual selfie camera. Este condus spre performanță de un chipset Helio G95 de la MediaTek și are o baterie de 4.700 de miliamperi.

Noul Tecno Phantom X vine cu ecran Full HD+ cu rezoluție 2340 x 1080 pixeli. Vorbim despre un Super AMOLED cu aspect 19.5:9 și o rată de refresh de 90Hz. Device-ul are un ”cut-out” în partea din stânga sus, pentru camera foto frontală, iar deasupra ecranului stă sticla de protecție Corning Gorilla Glass. Aceiași sticlă se regăsește și pe partea din spate a device-ului, ceea ce nu numai că îi oferă un plus glossy, dar și mai multă protecție.

Tecno Phantom X rulează Android 11 din fabrică, un sistem de operare peste care funcționează interfața HIOS de la Tecno. Procesorul ales de producător este Octa-Core-ul HElio G95, un chipset cuplat cu 8GB RAM și 256 GB pentru stocarea de date.

Senzorul foto principal de pe spatele telefonului are 50 de megapixeli, cu deschidere f/1.85. Avem alți doi senzori de imagine de 13 megapixeli, respectiv 8 megapixeli. Camera principală este însoțită de un quad LED Flash. De asemenea, pentru selfie-uri și sesiuni de videocalling, noul Tecno Phantom X oferă un plus de calitate. Va avea doi senzori de imagine, primul de 48 de megapixeli și un al doilea senzor de imagine de 8 megapixeli, cu dual LED Flash.

Tecno Phantom X are senzorul de amprente integrat în ecran pentru a proteja datele și informațiile utilizatorilor. Se pare că acesta deblochează telefonul în cel mult patru secunde. Device-ul este alimentat de o baterie de 4700 de miliamperi, care în plus, vine și cu tehnologie de încărcare rapidă la 33W. Tecno susține că aceasta se poate încărca până la 70% în aproximativ 30 de minute.

Acesta este noul Tecno Phantom X, un telefon interesant, care probabil va avea un preț decent de achiziție. Lasa-ne o părere despre el în rubrica de comentarii de mai jos. De asemenea, nu uita să arunci și tu o privire peste oferta noastră de huse telefoane pe care o găsești disponibilă pe CatMobile.ro