Stiri

Cand apare sezonul 2 din The Witcher. Au iesit la suprafata detalii noi

Home  »  Stiri

catmobile

acum 3 ani

Cand apare sezonul 2 din The Witcher » Cu siguranta daca ai rasfoit acest Top 20 seriale Netflix in 2020 ai dat si peste The Witcher, un serial atat de asteptat si, poate si mai interesant.

Pentru a te bucura de calitatea serialelor, asigura-te ca ai un Televizor LED Smart LG, 108 cm, 43UM7500PLA, 4K Ultra HD.

Comparat cu ”Game of Thrones” al celor de la HBO, The Witcher a avut un impact excelent dupa primele sale episoade. Opt episoade care au rulat deja pe platforma de streaming si care au adunat cifre impresionante. De fapt, după Stranger Things si The Mandalorian, The Witcher a fost cea mai urmarita productie originala a celor de la Netflix, iar sezonul doi se anunta chiar si de mai mare succes. Per total, primul sezon a fost urmarit de peste 76 de milioane de fani, dupa cum a anuntat chiar reteaua de streaming video. Serialul a primit deja primele nominalizari. Se lupta pentru premiile British Society of Cinematographers, DRagon Awards, Hollywwod Music in Media Awards si Saturn Awards.

Firesc, s-a nascut insa intrebarea: cand apare sezonul 2 din The Witcher. O intrebare la care Netflix nu a putut inca oferi un raspuns concret. Pana sa aflam insa cand apare sezonul 2 din The Witcher, sa aruncam o privire peste ceea ce inseamna mai exact acest serial.

Cand apare sezonul 2 din The Withcer. Totul despre serial

Bazat pe nuvela fantastica a scriitorului polonez Andrej Sapkowski, serialul The Witcher urmeaza povestea lui Geralt of Rivia (interpretat de Harry Cavill), un vanator de monstrii care traverseaza un contintent fara nume, in speranta ca va putea ucide toate creaturile care fac ravagii pe pamant. Saga lui Geralt creata de Sapkowski se intinde pe parcursul a cinci volume de carti, toate publicate intre 2008 si 2017.

Foarte multa lumea stie ce este The Witcher mai ales datorita jocurilor video. Saga lui Geralt a fost adaptata in astfel de jocuri si au sporit popularitatea lui Sapkowski in intreaga lumea. Spre exemplu, cea de-a treia serie The Witcher 3: Wild Hunt din 2015 a castigat zeci de premii este este considerata in linii mari cea mai buna serie de jocuri video creata vreodata. Nu este de mirare interesul Netflix pentru a crea aceasta serie. The Witcher are deja o baza de fani impresionanta pe care Game of Thrones nu o avea inainte de aparitia primului sezon al serialului. In plus, marea masa de pasionati de gaming si-au anuntat deja intentia de a urmari serialul pe retelele de socializare si nu numai. E drept, Netflix se autoexpune in acest caz.

Cand apare sezonul 2 din The Witcher: au aparut noi detalii

Filmarile pentru sezonul 2 s-au confruntat cu reale probleme cauzate de pandemia de coronavirus. Totusi, un apropiat al actorilor a confirmat pe Instagram Story că filmările la sezonul doi au luat sfarsit. Jacqueline Rathore, una dintre expertele in makeup ale serialului, a dezvalui astfel ca productia sezonului doi s-a incheiat cu succes.

La un calcul simplu, filmarile ar fi durat aproximativ un an, iar mai multe evenimente au impiedicat ca acestea sa se termine mai devreme. La un moment dat, unul dintre actorii serialului, Kristofer Hivju a fost depistt pozitiv, iar ulterior, alti membrii ai staff-ului au primit testele pozitive, astfel ca filmarile au fost din nou intrerupte.

Cand apare sezonul 2 din The Witcher? Foarte probabil in acest an. Potrivit Techradar, serialul a intrat acum intr-o noua fază, una de altfel extrem de importantă. Este vorba despre partea post filmare, care presupune procesul de editare de care se vor ocupa specialistii show-ului, in stransa colaborare cu Lauren Schmidt Hissrich (showrunnerul seriei) si cu editorii de film, Nick Arthurs si Jean Daniel Fernandez Qundez. Printr-o postare pe Reddit, Hissrich a confirmat ca nu există o dată concretă la care Netflix va relua difuzarea seriei The Witcher, dar că echipa de producție este foarte aproape de direcția pe care și-au propus-o. Când apare sezonul 2 al The Witcher asadar? Nu putem oferi o dată concretă nici noi, dar in mod sigur, daca veti ramane pe blog.catmobile.ro veti fi printre primii care vor afla fericitul deznodamant al seriei.