Stiri

OFICIAL | Xiaomi Mi Mix 3 pret in Romania, specificatii, pareri, detalii oficiale

Home  »  Stiri

catmobile

acum 6 ani

Compania Xiaomi a anuntat oficial modelul Xiaomi Mi Mix 3, primul sau telefon cu sistem slider pentru accesarea camerei frontale. Totodata, Xiaomi Mi Mix 3 este al doilea telefon de pe piata care propune o versiune de 10GB RAM. Noul handset al chinezilor se remarca asa cum ne asteptam printr-un ecran foarte mare, care nu are practic margini laterale, un procesor puternic de viteza, si un pret de pornire excelent. Avem detalii in cele ce urmeaza.

Pret Xiaomi Mi Mix 3 Romania

Noul device al companiei Xiaomi se pastreaza in limita preturilor rezonabile. Aflam din China ca cea mai ieftina versiune a telefonului, care oferta 6GB RAM si 128 GB ROM va costa 475 de dolari. Asta inseamna ca cea mai accesibila versiune de Xiaomi Mi Mix 3 va costa in Romania undeva intre 1950 si 2250 de lei. Un pret foarte bun in opinia mea, raportat la ceea ce ofera noul device. Pe masura ce Xiaomi Mi Mix 3 va intra in oferta operatorilor sau in oferta magazinelor din Romania vom completa aceasta rubrica.

Specificatii cheie Xiaomi Mi Mix 3

Ecran de 6.39″ AMOLED 19.5:9 rezolutie FHD Plus
Ratie 93.4% screen-to-body
Procesor Snapdragon 845 SoC de 2.8GHz
Memorie RAM: intere 6 GB si 10GB RAM
Stocare de date: intre 128 GB si 256GB ROM
Foto principal: 2x12MP wide / telephoto
Foto frontal: 24+2MP selfie (slider inclus)
Constructie din sticla si ceramica / wireless charging
Preturi intre $475 – $720

Primele pareri despre Xiaomi Mi Mix 3

Fara doar si poate, Xiaomi Mi Mix 3 continua traditia telefoanelor din gama MIX, insa de aceasta data, terminalul nu are „barbie”. Ecranul este realizat cu ajutorul unui panou AMOLED de la Samsung, iar marginile sale sunt aproape inexistente.

Avem o diagonala de 6.39-inch pe acest model, cu rezolutie Full HD plus, adica 2340 x 1080 pixeli, in timp ce formatul este 19.5:9. Este probabil unul dintre cele mai ofertante ecrane puse la dispozitia utilizatorilor pana acum de compania Xiaomi.

Constructia telefonului se bazeaza pe sticla in partea din fata, ceramica in partea de spate (asa cum am vazut pe Xiaomi Mi Mix 2s) si aluminiu in zona ramei. Terminalul este dual sim si dual standby si ruleaza din fabrica Android 9.0 Pie, cel mai nou sistem de operare al companiei Google.

Configuratia telefonului este completata de procesorul celor de la Qualcomm, Snapdragon 845. Xiaomi Mi Mix 3 va fi insa livrat cu versiuni de 6GB/8GB/10GB RAM si 128GB/256GB ROM, cea mai scumpa dintre aceste versiuni ajungand la 720 de dolari. Procesorul atinge o viteza maxima de 2.8Ghz si este cuplat cu acceleratorul grafic Adreno 630.

Dotarile foto ale lui Xiaomi Mi Mix 3 sunt promitatoare. Pe spate avem o camera duala cu senzori de 12 megapixeli si stabilizare optica pe patru axe. Camera principala poate filma la rezoluie 4K cu 30 si 60 de cadre pe secunda, dar si full hd cu 960 cadre pe secunda.

Camera fronala este marea noutata, intrucat imprumuta de la Vivo Nex S mecanismul slider. Sau „mechanical pop-up” cum ii spune cei de la The Verge. 24 de megapixeli si 2 megapixeli avem pe selfie-camera, care beneficiaza de HDR si poate filma Full HD cu 30 de cadre pe secunda.

Din primele informatii se pare ca Xiaomi Mi Mix 3 obtine un scor excelent in testele DxOMark, la acealsi nivel foto cu Samsung Galaxy Note 9.

In ceea ce priveste bateria, Xiaomi Mi Mix 3 este livrat cu un acumulator de 3.200 miliamperi (non-removable) care beneficiaza de tehnologie Quick Charge de ultima generatie (pentur incarcare rapida) si de port USB Type C pentru o alimentare in timp record. Totodata, telefonul primeste tehnologie wireless charging pentru ca acumulatorul sau sa beneficieze si de o a doua metoda de incarcare rapida, de aceasta data, una de mai noua generatie.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 6 votes
Brand Name
Xiaomi
Product Name
Xiaomi Mi Mix 3
Price
$ 475