Stiri

Xiaomi Mi 11 Lite va avea procesor Snapdragon 732G la bord. Ce specificatii tehnice aduce

Home  »  Stiri

catmobile

acum 3 ani

Stim deja ca Xiaomi Mi 11 este primul telefon care are procesor Snapdragon 888 la bord. Se pare ca Xiaomi vrea sa extinda aceast line-up si va lansa in curand pe piata si noul model Xiaomi Mi 11 Lite. Potrivit ultimelor informatii, acest smartphone va avea la bord un procesor Snapdragon 732G la bord.

Xiaomi Mi 11 Lite: specificatii tehnice si detalii (ne)oficiale

Din ultimele informatii din presa internationala, am aflat ca Xiaomi Mi 11 Pro va avea acelasi display ca Xiaomi Mi 11. Pe de alta parte, noul smartphone Xiaomi Mi 11 Lite va fi o versiune de downgrade a modelului standard. Cel putin asta sustine cunoscutul YouTuber vietnamez „The Pixel”.

Aceeasi sursa ofera si cateva randari ale modelului Xiaomi Mi 11 Lite, care arata identic cu versiunea „vanilla” Mi 11. Iata insa ce specificatii tehnice se anunta ca va avea noul model Xiaomi Mi 11 Lite.

Specificațiile dezvăluite de cunoscutul YouTuber arata ca noul smartphone va avea un afișaj LCD IPS de 120Hz. Acest lucru sugerează, de asemenea, că dispozitivul nu va avea un senzor de amprentă pe ecran, ci va avea unul montat lateral.

In ceea ce priveste configuratia device-ului, aceeasi sursa spune că dispozitivul va fi alimentat de procesorul mid-range Snapdragon 732G, ceea ce îl va face singurul dispozitiv din gama Mi 11 care nu acceptă conectivitatea 5G. Dispozitivul ar trebui să aibă 6 GB RAM și 128 GB spațiu de stocare.

Pentru camere, Mi 11 Lite se așteaptă să vină cu o configurare triplă a camerei, incluzând un senzor primar de 64MP, un obiectiv ultra-larg de 8MP și un obiectiv macro de 5MP. Pentru selfie-uri, ar trebui să aibă un shooter de 16MP.

În ceea ce privește prețul, YouTuber adaugă că dispozitivul va avea un preț cuprins între 1200 si 1500 de lei (in traducere romaneasca). Se așteaptă ca dispozitivul să sosească în martie, puțin mai târziu decat Mi 11 Pro.

Pana la lansarea acestui model, arunca o privire peste Xiaomi Mi 10 Lite 5G, unul dintre cele mai bine vandute terminale de la Xiaomi. Daca esti interesat sa achizitionezi acest handset, recomandarea mea merge spre eMag.  Asta pentru ca aici am gasit cel mai bun pret pentru acest terminal. Xiaomi Mi 10 Lite 5G costa la eMag doar 1.599 de lei, iar daca preferi varianta achizitionarii lui in rate o poti face la o rata lunara de aproximativ 50 de lei.