Stiri

Xiaomi Mi 11, unul dintre primele telefoane cu Snapdragon 888 la bord

Home  »  Stiri

catmobile

acum 3 ani

Xiaomi a anuntat oficial ca modelul de telefon, Xiaomi Mi 11, va di printre primele terminale care vor avea procesorul Qualcomm Snapdragon 888 la bord. Device-ul ar urma sa fie lansat oficial pe piata in prima luna din noul an.

Xiaomi Mi 11, specificatii tehnice, detalii (ne)oficiale. Handset-ul va avea procesorul Snapdragon 888 la bord, dar si un ecran Quad HD Plus

Xiaomi pregateste lansarea handset-ului Xiaomi Mi 11, un smartphone despre care se spune ca va avea la bord noul procesor Qualcomm Snapdragon 888.

De fapt, informatia a fost lansata in mediul online de CEO-ul companiei Xiaomi, Lei Jun, imediat dupa summit-ul Qualcomm Snapdragon Tech 2020. El a confirmat ca noul handset al brandului va beneficia de noul procesor Qualcomm Snapdragon 888 SoC.

„Sunt foarte fericit sa va anunt ca noua generatie premiu, 5G de la Xiaomi, va fi un telefon propulsat de smartphone-ul Snapdragon 888, care se va lansa in curand. Va fi un device care va incorpora foarte multe tehnologii moderne, de ultima generatie. Xiaomi continua sa incerce sa aduca cele mai noi tehnologii de pe piata pentru toti utilizatorii brandului” a declarat Lei Jun.

In timp ce Lei Jun nu a facut alte dezvaluiri despre specificatiile tehnice ale modelului Xiaomi Mi 11, mai multe informatii anunta ca smartphone-ul va beneficia de o camera foto de 48 de megapixeli, cu unghi larg de vizualizare si dimensiunea pixelului de 0.8 microni. Totodata, se pare ca Xiaomi Mi 11 va avea la bord o memorie RAM de 6GB si va rula din fabrica Android 11, proaspat scos din cutie.

Pe langa Xiaomi Mi 11, compania din China va lansa foarte probabil si versiunea Xiaomi Mi 11 Pro, despre care se spune ca va beneficia de un display cu rezolutie Quad HD Plus si o rata de refresh de 120 Hz. De asemenea, la fel ca si partenerul sau de gama, si Xiaomi Mi 11 Pro va avea la bord procesorul Snapdragon 888 SoC.

Pe langa Xiaomi Mi 11, alte branduri importante de pe piata, pe langa Xiaomi, vor incorpora in handset-urile lui noul chipset de la Qualcomm. Procesorul Snapdragon 888 SoC se va regasi si in terminalele brandurilor Asus, Black Shark, Nubia, Vivo, OnePlus, Oppo, Realme sau LG, anunta presa de specialitate internationala. Toate vor beneficia de noul procesor inca din prima jumatate a anului viitor, insa ramane de vazut pe ce terminale va rula noul chipset de la Qualcomm. Momentan, doar Xiaomi a confirmat ca Snapdragon 888 va fi prezent in configuratia handset-ului Xiaomi Mi 11 si foarte probabil, a partenerului sau de gama, Xiaomi Mi 11 Pro.

Pana la lansarea acestui model, arunca o privire peste Xiaomi Mi 10 Lite 5G, unul dintre cele mai bine vandute terminale de la Xiaomi. Daca esti interesat sa achizitionezi acest handset, recomandarea mea merge spre eMag.  Asta pentru ca aici am gasit cel mai bun pret pentru acest terminal. Xiaomi Mi 10 Lite 5G costa la eMag doar 1.599 de lei, iar daca preferi varianta achizitionarii lui in rate o poti face la o rata lunara de aproximativ 50 de lei.