Stiri

VIDEO | Noi detalii despre LG V40: aspect, imagini, specificatii

Home  »  Stiri

catmobile

acum 6 ani

In urma cu o luna ieseau la suprafata primele detalii despre LG V40, flagship-ul pe care compania din Coreea de Sud il va lansa in aceasta perioada pe piata. Device-ul va fi de altfel, unul dintre primele telefoane de top ce vor primi unda verde in aceasta a doua jumatate a anului.

Dinspre LG apar noi detalii legate de modelul LG V40, un telefon care va avea din cate se pare 5 camere foto si va aborda un design diferit de ceea ce am vazut pana acum la precedentele serii, LG V20 si LG V30. Avem si noi detalii importante in cele ce urmeaza.

Noi detalii LG V40 – unul dintre primele flagship-uri din 2018

Aspectul este unul dintre amanuntele foarte importante care se schimba in aceasta gama.

LG pregateste un device cu ecran mare si foarte generos ca intindere, care nu este privat de mult prea prezentul decupaj in stil iPhone X. Nu spunem ca este un lucru rau, pentru ca „bretonul” avantajeaza intinderea ecranelor de pe noile telefoane, dar cu siguranta ne-ar placea sa vedem si altceva, in special de la marii producatori.

LG V40

LG V40

Ei bine, LG V40 va avea „breton”, unul care va incorpora din cate se pare camera frontala a dispoztivului. Aceasta camera va fi una duala, in timp ce pe spatele lui LG V40 vom avea un triple camera.

Noutatea pe care o aduce LG V40, dincolo de cele cinci camere ale sale, este legata de aliniamentul acestora de pe spate. Modelul va avea trei senzori pe spate toti aliniati orizontal. Sub ei se afla senzorul de amprente clasic.

LG V40 (3)

 

Din primele imagini provenite din surse credibile, se pare ca LG V40 va avea un display de 6.3-inch in diagonala, iar constructia sa este aproape in totalitate din sticla. Rama telefonului este metalica, dar prezenta unei „cantitati” atat de mari de sticla subliniaza faptul ca device-ul are aproape sigur, incarcare de tip wireless.

Portul USB de tip C si mufa audio pentru casti de 3.5 mm sunt si ele in peisaj, in timp ce grosimea modelului LG V40 este una excelenta: 7.8 milimetri.

LG V40 (2)

LG V40 va rula din fabrica Android 9.0 Pie, noul sistem de operare de la Google, iar procesorul sau va fi Snapdragon 845 de la Qualcomm, un chipset dedicat flagship-urilor si pe care LG il va cupla cu o cantitate mare de RAMI, cel mai probabil 6GB. Mai jos, imagini video cu noul model LG V40.

Va reamintesc faptul ca LG a lansat zilele trecute doua telefoane noi. Este vorba despre primele sale dispozitive incadrate in programul Android One, in parteneriat cu Google. Pe blogul nostru gasiti un review LG G7 Fit si un articol edificatoriu despre LG G7 One.

Sursa info: techthelead.com

Summary
product image
Aggregate Rating
4 based on 2 votes
Brand Name
LG
Product Name
LG V40