Stiri

LG V40 ThinQ va avea 5 camere foto si un raport ecran-corp de peste 90%! Cand apare flagshipul

Home  »  Stiri

catmobile

acum 6 ani

Compania LG a lansat in acest an pe piata modelul LG V30s ThinQ, o versiune imbunatatita a clasicului LG V30. Tot din gama ThinQ, acelasi producator a anuntat in mai, spectaculosul model G7, despre care gasiti toate detaliile necesare in acest LG G7 ThinQ review de pe blogul nostru.

Pentru finalul anului, al doilea cel mai important producator sud-coreean de telefoane mobile, pregateste un nou device din aceeasi gama, modelul LG V40 ThinQ, succesorul oficial al modelului V30 si/sau V30s ThinQ.

LG V40 ThinQ (1)

LG V40 ThinQ se anunta un super telefon marca LG

Conform celor mai noi informatii de pe piata, LG lucreaza la o noua generatie de flagship-uri, iar LG V40 ThinQ pare sa fie cap de lista in acest moment. Inca de la modelul LG V20, compania a impresionat la nivel de vanzari, astfel ca LG acorda o mare importanta acestor modele pe care le poate vinde, sustin specialistii, chiar mai bine decat varfurile de gama din seria G.

Smartphone-ul LG V40 ThinQ a fost deja subiectul mai multor speculatii pre-lansare, dar cei de la ET News confirma acum disponibilitatea sa pe piata incepand cu luna septembrie a acestui an.

Sursa citata sustine ca LG va lansa acest model de telefon pe finalul anului, dar nu in luna august asa cum se credea initial. Va reamintim ca LG V30 a fost lansat la IFA 2017 Berlin in august, dar LG pare ca planuieste sa sara peste evenimentul din acest an si va prelungi asteptarea pentru LG V40 ThinQ pentru luna septembrie.

Specificatii tehnice LG V40 ThinQ (Zvonuri)

ET News vorbeste si despre specificatiile tehnice ale noului model LG V40 ThinQ.

Pare clar din informatiile obtinute de ET News ca LG V40 ThinQ va avea trei camere pe partea din spate, care conform aceleiasi surse vor avea rezolutii de 20 megapixeli, 16 megapixeli si 13 megapixeli. Se pare ca modelul LG V40 ThinQ va fi primul model al producatorului si unul dintre primele din lume care va avea atat senzor wide-angle, cat si senzor super telephoto.

LG V40 ThinQ (3)

Frontal, LG V40 ThinQ se va baza pe o camera foto duala, ceea ce inseamna ca viitorul flagship al companiei LG va beneficia de 5 camere foto, o premiera pe piata daca stam bine sa ne gandim.

Camera frontala va beneficia de scanare faciala 3D si va lucra pe aceiasi parametri ca iPhone X si, recent, Oppo Find X sau Xiaomi Mi 8.

LG V40 ThinQ

LG V40 ThinQ

Ecranul de pe LG V40 ThinQ va fi unul cu tehnologie OLED la bord, si evident va avea decupaj. Cu toate acestea, se pare ca raportul ecran corp de pe V40 de la LG va atinge un procent mai mare de 90%. Aproape sigur device-ul va avea la bord un procesor Snapdragon 845 si versiuni de memorie RAM de 6 si 8 GB. Sistemul de operare ar urma sa fie Android P v9.0.

Vom reveni si cu alte informatii despre acest smartphone super interesant pe care il pregateste compania LG pe masura ce ele se vor inmulti si/sau confirma.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
LG
Product Name
LG V40 ThinQ