Stiri

LG anunta primul TV OLED 8K din lume

Home  »  Stiri

catmobile

acum 6 ani

IFA Berlin 2018 va avea un impact deosebit pentru compania LG. In cadrul evenimentului din Germania, LG scoate pe piata oficial mult asteptatul TV OLED 8K, primul de acest tip din lume. O demonstratie de forta din partea companiei din Coreea de Sud, care arata totodata ca departamentul sau non-smartphone continua sa fie unul foarte puternic.

LG Electronics scoate primul TV OLED 8K

Cota LG Electronics este una extrem de mare cand vine vorba de televizoarele sale premium. Ei bine, ea va creste probabil si mai mult, pentru ca la IFA Berli 2018, sud-coreenii se pregatesc de o premiera.

LG va oficializa proiectul unic TV OLED 8K, adica primul televizor din lume, capabil de rezolutie 7680 x 4320.

Noul LG TV OLED 8K are peste 33 de milioane de pixeli cu iluminare proprie si va avea o rata de contrast extraordinara. Site-ul Fonearena anunta ca, desi piata de televizoare 8K este inca la inceput, LG pariaza puternic pe acest sector ultra-premium si spera sa detina in continuarea suprematia la nivel inalt.

LG TV OLED 8K (1)

LG TV OLED 8K

Televizoarele OLED permit emiterea unei lumini proprii, eliminand astfel necesitatea retro iluminarii. Prin urmare, calitatea imaginii creste vizibil, dar totodata creste si impactul puternic pe care il are asupra celor interesati design-ul televizorului.

LG TV OLED 8K (2)

LG Electronics joaca un rol important in istoria TV OLED 8K si cauta cu orice pret sa sublinieze acest lucru: „Vorbim despre urmatorul pas in evolutia tehnologica a ecranelor. Iar primul TV OLED 8K pe care il lanseaza compania noastra este varful realizarilor tehnologice pe care le-ati putut observa pana acum. Suntem convinsi ca tehnologia TV OLED 8K va redefini industria TV si suntem mandri ca LG Electronics sta la baza acestei realizari extraordinare!” a anuntat compania prin intermediul unuia dintre oficialii sai.

Noul TV OLED 8K de la LG Electronics va putea fi vazut la IFA Berlin 2018 scrie FoneArena, la standul LG din complexul Messe Berlin. Inainte de IFA, compania a anuntat in sectorul sau smartphone o alta premiera: primele sale dispozitive din programul Android One, in parteneriat cu Google. Detalii despre telefoanele LG G7 One si LG G7 Fit gasiti si pe blogul nostru.

Summary
product image
Aggregate Rating
3 based on 1 votes
Brand Name
LG Electronics
Product Name
TV OLED 8K