Stiri

Vivo V11 Pro specificatii complete inainte de lansarea oficiala

Home  »  Stiri

catmobile

acum 6 ani

Compania Vivo pregateste cateva telefoane atractive pentru perioada imediat urmatoare. Printre ele se numara si noul Vivo V11 Pro, un telefon al carui denumire nu a fost inca oficial confirmata.

Device-ul ar trebui sa fie lansat undeva in jurul primei saptamani din luna septembrie, dar in presa au aparut deja majoritatea specificatiilor tehnice importante cu care va fi echipat device-ul.

Ce specificatii are Vivo V11 Pro

Cei de la Android Pure au dezvaluit faptul ca noul Vivo V11 Pro va avea atat spatele cat si fata din sticla. Ecranul device-ului se va bucura de noul breton denumit „Water Drop Notch” pe care l-am vazut deja pe noul model Oppo F9 Pro. Terminalul va avea senzorul de amprente integrat in ecran, dar si un senzor de amprente clasic pe partea din spate.

Vivo V11 Pro (1)

In partea dreapta, Vivo V11 Pro are butoanele pentru volum si butonul on/off, in timp ce in partea stanga se afla slotul pentru carduri. Spatele ofera o prima imagine de presa cu aliniamentul vertical al camerelor foto duale, plus LED-ul Flash. La baza telefonului stau mufa pentru casti de 3.5 milimetri, difuzorul de tip grill si portul micro USB.

Vivo V11 Pro

Sarind direct la specificatiile tehnice importante ale noului terminal Vivo V11 Pro, aflam ca modelul are un ecran de 6.41-inch in diagonala, cu tehnologie Super AMOLED in spate si o rezolutie excelenta, Full HD+.

Sub capota se afla un procesor mid-range de calitate, Snapdragon 660 de la Qualcomm. Producatorul cupleaza acest procesor cu placa video Adreno 512 GPU si cu o memorie RAM de 6GB. Capacitatea interna de stocare a datelor va fi diferita in functie de versiunea modelului, dar in varianta standard, Vivo V11 Pro va avea 64 de GB ROM, extensibili pana la 256 GB via microSD.

Telefonul va rula din fabrica Android 8.1 Oreo si va fi echipat cu un sistem foto foarte puternic. Se remarca impresionanta camera foto pentru selfie-uri si video calling, cu o rezolutie de 25 de megapixeli!

Vivo V11 Pro specificatii

Aceasta camera va beneficia de optiuni de inteligenta artificiala care vor imbunatati vizibil experienta utilizatorului. Camera principala este duala si compusa din combinatia de senzori de 12 Megapixeli + 5 Megapixeli.

In ceea ce priveste autonomia de pe Vivo V11 Pro, aceasta va fi asigurata de o baterie de 3.400 de miliamperi, cu tehnologie de incarcare rapida. Gasesti mai jos, lista cu specifiactiile cheie ale noului model Vivo V11 Pro. Vom reveni cu detalii oficiale despre el, dupa ce device-ul va fi anuntat oficial de producator.

Specificatii cheie Vivo V11 Pro

  • Display de 6.41-inch cu rezolutie Full HD + tehnologie Super AMOLED si format modern cu breton
  • Procesor Snapdragon 660, octa core, cuplat cu placa video Adreno 512 GPU
  • 6 GB memorie RAM si 64 GB ROM cu posibilitate de extindere
  • Android 8.1 Oreo la bord
  • Baterie de 3.400 de miliamperi cu incarcare rapida
  • Camera foto principala 12 Mp+5 Mp
  • Camera foto frontaa de 25 Mp

Vivo V11 Pro (2)

Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Vivo
Product Name
Vivo V11 Pro