Comparatii

VIDEO| iPhone XR este mai rapid decat Samsung Galaxy Note 9 de 8GB RAM

Home  »  Comparatii

catmobile

acum 5 ani

Stim cu totii deja ca iPhone XR a bifat cateva rezultate surprinzatoare in teste si a impresionat la capitolele viteza si performanta. Conform celor mai noi teste efectate insa, iPhone XR, considerat smartphone-ul cel mai accesibil ca pret din noua gama Apple, bate Samsung Galaxy Note 9 de 8 GB RAM. Daca vrei sa afli mai multe detalii despre acest device, te invit sa citezi acest review iPhone XR de pe blogul nostru. De asemenea, nu uita sa verifici oferta noastra de huse iPhone XR pentru ca s-ar putea sa gasesti accesoriul cel mai potrivit pentru telefonul tau.

iPhone XR vs Samsung Galaxy Note 9: rezultat surpriza la testul de viteza

Noul iPhone XR continua sa surprinda. Din fericire pentru Apple, o face in mod placut. Da, iPhone XR este cel mai ieftin dintre telefoanele pe care Apple le-a lansat in acest an, insa datorita caracteristicilor sale si excelentei optimizari pe care o are la nivel software, rezultatele obtinute in teste sunt foarte bune. Ba chiar, device-ul se poate bate de la egal la egal cu telefoane care teoretic ar trebui sa fie mai performante.

In urma cu cateva zile, cateva teste efectuate in Statele Unite au aratat ca iPhone XR este la acelasi nivel in ceea ce priveste autonomia cu Galaxy Note 9 de 8GB RAM. Surpriza mai mare insa vine de la testul efectuat de un celebru vlogger de pe YouTube, test care arata rezultate surpriza atunci cand pui cap la cap performantele lui iPhone XR si Samsung Galaxy Note 9.

PhoneBuff este arhicunoscut pentru testele pe care le efectueaza pe cele mai bune si mai noi telefoane de pe piata. Desigur, trebuie sa tratam aceste teste cu rezervele de rigoare, intrucat ascunse sunt caile prin care PhoneBuff poate promova anumite telefoane mobile. Totusi, pare o sursa demna de incredere cand vine vorba despre astfel de dueluri, in special cand vine vorba despre companii atat de mari.

Testul sau este format din doua etape majore. In prima etapa, telefoanele care „se dueleaza” ruleaza 16 aplicatii si jocuri. Ei bine, surprinzator (sau nu) iPhone XR are se misca mai repede la acest capitol, asa cum veti putea observa din clipul de mai jos.

In cea de-a doua etapa a testului efectuat de PhoneBuff, acesta foloseste o tehnica denumita „reverse order” si testeaza aplicatiile practic in sens invers in timp ce ele inca ruleaza. De aceasta data, Samsung Galaxy Note 9, flagship al companiei sud-coreene, parca se misca ceva mai repede. Este insa explicabila tehnica din a doua etapa la fel si rezultatul, pentru ca modelul de la Samsung testat de PhoneBuff are nu mai putin de 8GB RAM.

iPhone XR termina testul in 2 minute si 38.33 secunde, in timp ce phabletul sud-coreenilor, termina testul per toal in 2 minute 38.48 secunde. PhoneBuff spune ca rezultatul final este unul de egalitate, dar daca tinem cont de preturi si de capacitatea mai mare a lui Note 9, performanta iPhone XR este absolut remarcabila. Aveti imaginile din testul cu pricina mai jos.

Summary
product image
Aggregate Rating
4 based on 1 votes
Brand Name
Apple vs Samsung
Product Name
iPhone XR vs Samsung Galaxy Note 9