Stiri

Specificatii tehnice Vivo Y72. Noul smartphone dispune de tehnologie 5G

Home  »  Stiri

catmobile

acum 3 ani

Vivo Y72 este gata de lansarea oficiala pe piata. Device-ul producatorului din China are ecran Full HD Plus si o densitate a pixelilor calibrata la 440 pixeli per inch. Ce alte specificatii tehnice aduce si cum arata Vivo Y72, aflam in cele ce urmeaza.

Vivo Y72: specificatii tehnice si detalii inainte de lansarea pe piata

Primul telefon din istoria companiei Vivo din seria Y care va avea suport pentru tehnologia 5G, va fi lansat oficial in Thailanda, anunta compania.

Potrivit unui teaser oferit de producator pe contul sau oficial de Twitter pentru zona Thailanda, Vivo este foarte aproape sa ”arunce” pe piata, noul model Vivo Y72.

Astfel, acest device va avea un setup triple camera cu un senzor principal de 64 de megapixeli, dar si cu decupaj de tip waterdrop pe partea din fata, decupaj care ascunde si camera frontala a telefonului. Se pare ca Vivo Y72 va fi sustinut de o bateri de 5.000 de miliamperi, una care este gata sa asigure o autonomie excelenta acestui telefon.

Vivo Y72 a aparut recent si in Google Play Console. Prin intermediul acestei aparitii, am putut afla deja ca modelul va avea un ecran Full HD Plus cu densitate a pixelilor foarte buna, calibrata la 440 pixeli per inch. Nu a fost insa dezvaluita si dimensiunea ecranului, odata cu aceasta aparitie in Google Play Console.

Stim, in schimb, ca Vivo Y72 va avea o camera verticala care ascunde cei trei senzori de imagine de pe spatele telefonului, iar principala camera are o rezolutie de 64 de megapixeli. Telefonul va fi echipat cu un scanner de amprente montat in zona laterala. Se pare ca va fi echipat cu un procesor de la MediaTek, care cel mai probabil va fi Dimensity 700, sustine TheMobileIndian. Acesta are alaturi o memorie RAM de 8GB si 128GB dedicati stoacrii de date.

Vivo Y72 va rula din fabrica Android 11 OS, dar aceasta este singura informatie pe care o putem scoate din Play Console legata de zona software. In schimb, alte speculatii indica faptul ca noul model Vivo Y72 va avea un ecran cu diagonala de 6.58 inch, iar ceilalti senzori ai camerei principale vor avea 8, respectiv 2 megapixeli. Bateria sa ar urma sa primeasca incarcare rapida la 18W, iar camera frontala sa aiba o rezolutie de 16 megapixeli. Aproape sigur, Vivo Y72, primul telefon din seria Y a producatorului care primeste suport pentru tehnologia 5G, va putea fi achizitionat pe doua culori.

Pana ce acest smartphone va ajunge in Romania, arunca o privire si peste Xiaomi Mi 10 Lite 5G, unul dintre cele mai bine vandute terminale de la Xiaomi. Daca esti interesat sa achizitionezi acest handset, recomandarea mea merge spre eMag.  Asta pentru ca aici am gasit cel mai bun pret pentru acest terminal. Xiaomi Mi 10 Lite 5G costa la eMag doar 1.499 de lei, iar daca preferi varianta achizitionarii lui in rate o poti face la o rata lunara de aproximativ 50 de lei.

Etichete:

Vivo Y72