Reviews

Vivo V15 Pro pret, specificatii tehnice, pareri si disponibilitate

Home  »  Reviews

catmobile

acum 5 ani

Cei de la Vivo au lansat inca un telefon cu mecanism de tip pop-up camera. Dupa Vivo NEX noul Vivo V15 Pro isi face loc printre device-urile care urmeaza acelasi principiu tehnologic. Avem detalii despre acest smartphone in cele ce urmeaza.

Vivo V15 Pro specificatii si pareri

Vivo a anuntat oficial inca un telefon din zona mid-range. Smartphone-ul Vivo V15 Pro a intrt pe piata din India si costa 28.990 de rupii indiene, echivalentul a putin peste 1700 de lei. Noul Vivo V15 Pro va fi disponibil in curand si pe site-ul Amazon, in magazin official e-store, pentru ca din 6 martie sa fie disponibil si in magazinele offline. Nu se stie daca device-ul va ajunge si in Europa, dar exista sanse buna ca asta sa se intample pana la urma.

Trecand direct la specificatii, Vivo V15 Pro este echipat cu un ecran de 6.39-inch cu rezolutie Full HD+, ecran de tip sAMOLED Ultra FullView cu rezolutie 2340 x 1080 pixeli. Telefonul are un raport ecran corp excelent: 91.64 %.

Vivo V15 Pro are la bord un procesor puternic din zona medie si anume Snapdragon 675 de la Qualcomm. Producatorul a cuplat acest chipset cu o memorie RAM de 6GB si cu nu mai putin de 128 GB pentru stocarea datelor in versiunea standard, ceea ce suna impresionant pentru un telefon din zona mid-range.

Pe partea de optica, Vivo V15 Pro propune un sistem triple-camera pe spate, cu o combinatie de senzori de 48 megapixeli (senzorul principal), 8 megapixeli (al doilea senzor) si 8 megapixeli (al treilea senzor, echipat cu wide-angle lens). Senzorul principal de pe spate asigura nu mai putin de 12 milioane de pixeli terminalului!

Vivo V15 Pro (2)

In ceea ce priveste camera frontala, dedicata selfie-urilor si sedintelor de videocallin, device-ul propune un senzor de 32 de megapixeli cu deschidere f/2.0, care iese din telefon in stilul pop-up. Exista pe Vivo V15 Pro si unbuton Google Assistant care il face cu atat mai interesant.

V15 Pro este sustinut de o baterie de 3.700 de miliamperi care include si un motor dual pentru incarcare rapida. Succesorul lui V11 Pro ruleaza din fabrica Android 8.1 Oreo care este un sistem de operare ce se bazeaza pe FunTouch OS. Senzorul de amprente este integrat in ecran. Intre optiunile de conectivitate importante, Vivo V15 Pro beneficiaza de 4G VoLTE, Bluetooth 5.0, Wi-Fi, dual-SIM, GPS cu GLONASS si port USB de tip C.

Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Vivo
Product Name
Vivo V15 Pro