Stiri

Smartphone pliabil de la Samsung in 2017?

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Un smartphone pliabil in 2017 suna oarecum ciudat. Nu asa gandesc insa si cei de la Samsung, care se pregatesc sa lanseze in cel de-al patrulea trimestru din 2017 un smartphone de acest tip. Desi toata lumea asteapta cu emotie replica puternicului concern sud-coreean dupa evenimentele nefericite din 2017, Samsung Galaxy S8, varful de gama al companiei, menit sa anuleze impactul negativ creat de precedentul flagship al Samsung Electronics, nu va fi singura mare atractie a anului 2017. Coreeni vor oferi pietei primul smartphone pliabil marca Samsung si o vor face iata la multi ani distanta de la disparitia acestei „mode”.

Smartphone pliabil cu ecran AMOLED mare

Smartphone pliabil de la Samsung in 2017

Smartphone pliabil de la Samsung in 2017

Sa uitam pentru o clipa de Samsung Galaxy S8 si de revolutionarul sau asistent Bixby. Samsung (verifica oferta de huse Samsung)pare pregatit sa ne ofere un 2017 plin de surprize, iar cu ocazia MWC 2017 (Mobile World Congress 2017) de la Barcelona am putea savura prezentarea primului smartphone pliabil marca Samsung. Din pacate, surse apropiate companiei, sustin ca modelul va fi prezentat unei clientele private intr-o sala de expozitii de asemenea privata. Dupa ce a retras de pe piata in 2016 aproape 3 milioane de unitati „explozibile” ale varfului sau de gama Samsung Galaxy Note 7, compania sud-coreeana se repliaza. Si nu o face doar prin lansarea impresionantului Samsung Galaxy S8 ci, iata, si printr-un model de smartphone pliabil care se doreste a fi revolutionar.

Desi informatiile in privinta acestui model sunt pentru moment putine, Samsung se pare ca-si va denumi terminalul Galaxy X, in timp ce traditionalul home button Samsung se va afla intre butonul „back” plasat in dreapta si butonul „menu” plasat in partea stanga, sustine GSMArena. Compania lucreaza din greu din cate se pare la display-ul pe care-l va oferi utilizatorilor sai in acest nou terminal. Se pare ca va fi vorba despre un display de tip AMOLED de dimensiuni mari si cu caracteristici de calitate, dar scopul final al Samsung pare sa fie conform site-ului phonearena sansa atragerii de noi investitii pentru ecranele din subsidiarul Samsung (Samsung Display): „Dezvoltarea ecranelor de tip OLED merge intr-o directie asteptata de catre noi. Ne propunem producerea in masa a acestor componente atat pentru noi cat si pentru partenerii nostri actuali si, de ce nu, partenerii nostri viitor” a precizat Lee Chang Hoon, directorul Samsung Display. Iar lucrurile intr-adevar evolueaza rapid si la acest capitol pentru Samsung Electronics care „a facut progrese considerabile intr-un timp foarte scurt pentru ecranele 21:9 despre care se vorbeste ca ar putea fi marea atractie a noilor telefoane pliabile” anunta o sursa importanta din aceasta industrie in exclusivitate pentru site-ul The Verge.

Smartphone pliabil Samsung

Smartphone pliabil Samsung

La evenimentul care va avea loc la Barcelona, Samsung va dezvalui si device-ul Samsung Galaxy Tab 3 precum si o serie de gadget-uri despre care din pacate se stiu prea putine chiar si la bursa zvonurilor, Samsung Electronics reusind sa pastreze foarte bine secretul in privinta lor. Scopul pare sa fie prezicerea unui raspuns al clientilor si eventual utilizatorilor la adresa acestor produse, in ideea ca de acest feedback (negativ sau pozitiv) Samsung va reusi sa ia cele mai bune decizii. Smartphone-ul pliabil pe care il pregatesc cei de la Samsung pare sa fie doar primul dispozitiv dintr-o serie interesanta de device-uri supriza pe care compania le pregateste in noul an. Vom reveni in curand cu mai multe amanunte.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes