Stiri

Samsung Galaxy S8 lansare si pret in Romania

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Samsung Galaxy S8 lansare si pret in Romania »» Samsung Galaxy S8 va fi flagshipul companiei Samsung Electornics in 2017 si sansa redobandirii importantei pe piata smartphone pentru sud-coreeni dupa esecul de proportii de anul trecut. Asa cum am discutat si in ultimele saptamani, evenimentul va avea loc in luna martie, iar lansarea terminalului Samsung Galaxy S8 se va produce cateva zile mai tarziu.

Samsung Galaxy S8 lansare cu surle si trambite

Aproape in fiecare zi insa apar informatii noi despre varful de gama al companiei Samsung. Intr-o proportie foarte mare ne putem contura deja ideea aspectului pe care il va imbraca Samsung Galaxy S8, in timp ce specificatiile sale stau inca sub semnul intrebarii la anumite capitole. Nu foarte multe ce e drept, pentru ca stim deja in mod sigur ca noul terminal de varf al Samsung va fi disponibil in versiuni diferite: una cu display de 5.8 inch si o alta cu display de 6.2 inch. Fara niciun fel de dubiu, ambele versiuni vor avea display Super AMOLED cu margini curbate, asa cum s-a intamplat si in cazul Samsung Galaxy S7 Edge, unul dintre cele mai elegante si rafinate telefoane de pe piata chiar si la aceasta ora. Rezolutia sustin specialistii de pe piata asiatica va fi 2560×1440 adica in traducere libera o rezolutie QHD.

Samsung Galaxy S8 lansare

Samsung Galaxy S8 lansare

Ce mai stim in acest moment? Samsung Galaxy S8 se va baza pe 4 GB RAM la capitolul memorie si pe o capacitate de stocare de 64GB in versiunea de baza plus nelipsitul slot pentru card microSD, in cazul in care utilizatorul va dori sa extinda memoria flash pana la 256 GB. De asemenea, nu par sa existe dubii nici in privinta tipului de procesor ale de Samsung pentru modelul Samsung Galaxy S8. Vom beneficia de revolutionarul Snapdragon 835 de la Qualcomm si evident cea mai noua varianta de Exynos.

Samsung Galaxy S8, dar cu ce baterie?

Ei bine, probabil cel mai discutat si chiar cel mai asteptat subiect legat de evenimentul Samsung Galaxy S8 lansare in luna martie este tipul de baterie ales de concernul sud-coreean, dupa catastrofica experienta de anul trecut. Din informatiile noastre, Samsung Galaxy S8 se va prezenta cu doua variante de acumulator diferite. Pentru versiunea cu ecran de 6.2 inch, Samsung propune o baterie de 3500 mAh, in timp ce pentru versiunea standard cu ecran de 5.8 inch, Samsung va miza pe o baterie de 3000 mAh.

Android 7.0 Nougat plus interfata Samsung Experience

O alta confirmare pare sa vina tot pe filiera asiatica, acolo unde presa din Coreea de Sud a aflat ca Samsung va miza pe un asisten virtual susrpiza si foarte inteligent, denumit Bixby. Un element inedit, dar foarte asteptat de fanii companiei sud-coreene. Fara urma de indoiala, Samsung Galaxy S8 va rula pe Android 7.0 Nougat, sistem de operare sustinut si de interfata Samsung Experience. Totodata vom descoperi in noua editie Samsung Galaxy si o functie interesanta de transformare a noului terminal intr-un monitor prin functia Windows Continuum. Samsung nu renunta la jack-ul audio de 3.5 milimetri si va folosi taste de tip touch buttons direct pe ecranul de start.

Foarte putin s-a discutat in aceasta perioada de scurgere a informatiilor despre sistemul de camere al Samsung Galaxy S8. Si asta in principal pentru ca noul varf de gama al companiei nu propune modificari impresionante, chiar daca se spune ca noua camera principala va fi usor updatata. Ea va beneficia de acelasi senzor de 12 megapixeli si de o deschidere de f/1.7. Upgrade va primi insa camera secundara pentru selfie-uri a telefonului care va face pasul de la senzorul de 5 megapixeli la senzorul de 8 megapixeli.

Samsung Galaxy S8 lansare in Romania

Abia din aprilie vom avea parte de disponibilitate completa in magazine pentru noul varf de gama al companiei Samsung, asa cum v-am anuntat deja in urma cu cateva zile. Lansarea terminalului va avea loc in luna martie, cand Samsung isi va explica fiecare optiune in parte. Specialistii asteapta si o comparatie oficiala intre modelul din acest an si modelul de anul trecut al Samsung, in special in ceea ce priveste avantajele si dezavantajele noului tip de acumulator. Pretul pentru Romania il putem doar intui, in mod evident. Aproape sigur el va fi mai mare cu minim 400 de lei decat pretul terminalului de anul trecut. Tinand cont ca avem insa doua variante in functie de display, ne asteptam ca Samsung Galaxy S8 in varianta cu display de 6.2 inch sa coste in jur de 4000 de lei, iar Samsung Galaxy S8 in varianta cu display de 5.8 inch aproximativ 3600 de lei.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes