Stiri

iPhone 8 pret: bursa zvonurilor anunta pretul celui mai asteptat smartphone al anului

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

iPhone 8 pret: bursa zvonurilor anunta pretul celui mai asteptat smartphone al anului»Viitorul flagship al gigantului din Cupertino ar putea depasi suma de 1000 de dolari, anunta presa din Statele Unite. O suma care corespunde din cate se pare cu asteptarile specialistilor in domeniu din tara care tocmai ce l-a instalat in functia de presedinte pe Donald Trump. iPhone 8 sau iPhone X asa cum s-ar putea numi viitorul varf de gama al Apple va fi cel mai probabil lansat in luna septembrie a acestui an, insa nu este deloc exclusa varianta de a-l vedea in magazine inca din iulie, atunci cand compania californiana aniverseaza 10 ani de la aparitia primelor iphone-uri. Altfe informatii despre iPhone 8 pret si caracteristici gasesti mai jos.

iPhone 8 pret si detalii despre noul model Apple

iPhone 8 pret: bursa zvonurilor anunta pretul celui mai asteptat smartphone al anului

iPhone 8 pret: bursa zvonurilor anunta pretul celui mai asteptat smartphone al anului

Informatiile prezentate de americani, anunta ca pretul pentru iPhone 8 (iPhone X) va incepe de la 1000 de dolari, adica o suma aproximativa pentru care astazi puteti cumpara iPhone 7 Plus. Smartphone-ul premium pe care il propune Apple in acest an va fi unul aniversar, compania infiintata de Steve Jobs aniversand 10 ani de la aparitia primului model de iPhone. Nu intamplatoare este si asocierea noului flagship cu denumirea iPhone X, o ecuatie in care „x” reprezinta practic cifra romana „10”.

Istoria denumirilor iPhone

2007 - iPhone
 2008 - iPhone 3G
 2009 - iPhone 3GS
 2010 - iPhone 4 (new design)
 2011 - iPhone 4s
 2012 - iPhone 5 (new design)
 2013 - iPhone 5s
 2014 - iPhone 6 si iPhone 6 Plus (new design)
 2015 - iPhone 6s si iPhone 6s Plus
 2016 - iPhone 7 si iPhone 7 Plus
 2017 - iPhone 8 (iPhone X) si iPhone 8 Plus

iPhone 8 va fi echipat conform primelor informatii aparute in presa cu un display curbat de 5.8 inch sustinut de tehnologia OLED. Cealalalta versiune pe care Apple ar putea sa o propuna pietei va avea un display mai mic de 4.7 inch TFT-LCD. Bursa zvonurilor din ultima perioada confirma si prezenta unei carcase unibody din otel inoxidabil, aspect care sustine speculatiile din finalul anului trecut conform carora Apple va renunta la aluminiul din iPhone 7. Aceasta alternativa a fost imediat analizata intens de americani, care considera ca in acest context, pretul de pornire al iPhone 8 sau iPhone X ar trebui sa fie totusi unul mai mic.

Recent, site-ul nostru a oferit si primele imagini cu posibila infatisare a viitorului varf de gama al Apple in 2017. Apple iPhone 8 va beneficia aproape sigur de un scanner pe baza de laser, ceea ce inseamna ca cel care va intra in posesia telefonului il va putea accesa prin acces facial, detaliu „fara precedent pentru un smartphone la aceasta ora” anunta KGI Securities. Iata insa mai jos lista asteptarilor pentru iPhone 8 intocmita de specialistii de la macrumors.com:

  • OLED display
  • iOS 11
  • Procesor A11 mult mai rapid
  • Corp din sticla si otel inoxidabil
  • Edge-to-edge display
  • Camera si Touch ID integrate in display
  • Lipsa unui Home button
  • Wireless charging
  • Trei modele– unul OLED, doua standard

In plus, la fel ca si iPhone 7, noul iPhone 8 va fi rezistent la impactul cu apa, dar ar putea beneficia de o calitate (rezistenta) mai mare. Se zvoneste ca noul flagship va fi integrat in clasa de protectie IP68 si va continua sa fie imun la stropii de ploaie, scurtele scufundari in apa si diverse probleme de umiditate. Nu se cunosc inca foarte multe detalii despre surprinzatoarea baterie despre care vorbesc jurnalistii americani de specialitate. Nu se cunosc dimensiunile, nici capacitatea, in schimb se speculeaza insistent ca Apple lucreaza la o metoda inovatoare de incarcare a bateriilor fara fir de la distante curprinse intre 3 si 5 metri. Suna ideal, insa nu pare deloc usor de realizat anul acesta. Vom reveni insa pe parcurs si cu alte detalii despre iPhone 8 pret si disponibilitate imediat ce vom avea primele informatii oficiale.

iPhone 8 pret

iPhone 8 pret

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes