Reviews

OFICIAL | Samsung Galaxy J2 Core pret, specificatii tehnice, pareri

Home  »  Reviews

catmobile

acum 6 ani

In sfarsit, Samsung a lansat oficial primul sau telefon incadrat in programul Android Oreo Go Edition. O face intr-un moment in care Google abia ce a anuntat noul Android 9 Pie Go Edition, dar nu e nimic. Ne bucuram ca si gigantul sud-coreean se alatura acestui proiect. Nu va asteptati ca Samsung Galaxy J2 Core, noul telefon lansat de producator sa va impresioneze.

Publicul sau tinta e clar si credem noi, bine ales. Dar nu le va fi usor celor de la Samsung pe acest sector. Ce aduce Samsung Galaxy J2 Core, aflam in cele ce urmeaza. Tot in acest final de saptamana si tot in India, Samsung a lansat atractivul Samsung Galaxy A8 Star despre care gasiti detalii pe blogul nostru.

Pareri si specificatii Samsung Galaxy J2 Core

Pentru inceput, noul telefon va fi disponibil in India (tara unde a si fost oficializat) si Malaiezia. Ulterior va ajunge si pe alte piete importante insa foarte probabil nu si in Romania. Cu toate acestea, Samsung nu a amintit pana acum un pret exact pentru Samsung Galaxy J2 Core.

Asa cum spuneam si mai sus, acest model de telefon este primul Samsung care face parte din programul Android Oreo Go Edition. Pentru cei care nu stiu ce inseamna asta, va explicam imediat.

Samsung Galaxy J2 Core (2)

Android Oreo Go Edition a fost introdus de Google anul trecut si reprezinta o versiune de Android Oreo ceva mai blanda, accesibila si telefoanelor cu specificatii modeste, cum ar fi 1 GB RAM dedicati memoriei.

Acum ca ne-am lamurit, sa vedem si ce specificatii tehnice aduce noul Samsung Galaxy J2 Core.

In principiu nimic spectaculos. Avem un ecran de 5.0-inch in diagonala cu rezolutie 960 x 540 pixeli. Anumite surse sustin ca e vorba de un panel AMOLED, alte sustin ca ar fi vorba doar de tehnologie TFT. Ne vom lamuri in curand.

Samsung Galaxy J2 Core (3)

Procesorul telefonului Samsung Galaxy J2 Core este un chispet cu patru nuclee, tactat la frecventa de 1.4 Ghz si creat chiar de catre Samsung. Denumirea sa este Exynos 7570, iar producatorul l-a cuplat cu 1GB memorie RAM si cu 8 GB pentru stocarea de date. Telefonul ofera totusi suport pentru carduri de tip microSD, astfel ca stocarea de date poate fi extinsa.

Samsung Galaxy J2 Core ruleaza Android 8.1 Oreo Go Edition, cu toate avantajele pe care le aduce acest sistem de operare.

In plus, vorbim despre un telefon cu suport 4G, dual SIM, echipat cu tehnologie bluetooth 4.0, GPA cu A-GPS si GLONASS, precum si Wi-Fi b/g/n. Samsung Galaxy J2 Core nu este lipsit de mufa audio clasica pentru casti si cantareste numai 154 de grame. Grosimea sa este de 8.9 milimetri.

Samsung Galaxy J2 Core

Samsung Galaxy J2 Core

8 megapixeli are camera sa principala de pe spate cu apertura f/2.2 plus autofocus si LED Flash, in timp ce camera frontala ne ofera o rezolutie de 5 megapixeli cu beauty mode si apertura f/2.2.

2.000 de miliamperi este capacitatea bateriei acestui telefon, o capacitate care la prima vedere pare sa fie de ajuns pentru Samsung Galaxy J2 Core.

Pret ciudat pentru Samsung Galaxy J2 Core

Asa cum spuneam n-am primit inca o confirmare oficiala de la producator la data redactarii acestui articol, dar majoritatea surselor de incredere din jurul Samsung anunta ca sud-coreenii scot Samsung Galaxy J2 Core la vanzare pentru 110 dolari.

Daca e adevarat, asta inseamna ca pentru Samsung Galaxy J2 Core trebuie sa scoti din buzunar aproape 500 de lei, o suma pe care eu personal o consider o gluma cu tot brandul lor in spate cu tot.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Samsung
Product Name
Samsung Galaxy J2 Core
Price
$ (neconfirmat) 110