Reviews

REVIEW | Allview P10 Style pret in Romania, specificatii tehnice, imagini, pareri

Home  »  Reviews

catmobile

acum 5 ani

Pe langa Allview A10 Lite, compania din Brasov a lansat in aceasta perioada si un al doilea device care foloseste ca sistem de operare, Android Oreo Go Edition. Modelul Allview P10 Style are insa acces la conectivitate de tip 4G si este echipat cu asistent vocal in limba romana. Totodata, noul Allview P10 Style asigura suport pentru conectivitate dual VoLTE si Dual VoWifi. Aruncam o privire peste ceea ce ofera acest noul telefon de la Allview. Iata care sunt specificatiile sale conform Allview.ro:

4G Dual SIM (Ambele SIM-uri sunt active in standby)
Asistent vocal in limba romana
Visual UI 3.0 Swipe
Display 5,34″, raport 18:9, 480x960px, Touchscreen capacitiv multitouch, 2,5D
Android™ Oreo™ (Go edition)
Aplicatii optimizate: YouTube Go, Google Maps Go, Gmail Go, Gboard, Google Play, Chrome si Files Go
Memorie RAM: 1GB
Memorie Flash: 8GB
CPU: Cortex®-A53 Quad-core 1,5GHz
GPU: IMG-8XE-1PPC
Suporta card microSD de pana la 128GB
Camera principala: 8MP AF cu Bokeh, GIF, TimeLapse
Camera frontala: 8MP cu FaceBeauty
Senzor de amprenta
Dual VoLTE, Dual VoWifi
Baterie: 2300 mAh

Continut pachet:

  • -Cutie
  • -Telefon
  • -Quick Guide
  • -Certificat Garantie
  • -Blister
  • -Alimentator
  • -cablu USB

Pret Allview P10 Style

Noul device al companiei brasovene costa 449 de lei pe site-ul Allview Romania. O oferta mai tentanta pentru el gasesti la Digi Mobil, acolo de unde iti poti procura noul Allview P10 Style cu abonamentul Digi Mobil Optim la pretul de 349 de lei.

Pareri despre Allview P10 Style

Diferentele dintre Allview P10 Style si Allview A10 Lite sunt destul de evidente, chiar si la simpla citire a specificatiilor tehnice pe care le afiseaza producatorul. Nu sunt foarte mari, dar exista si trebuie mentionate. Cel mai mare plus pe care il aduce Allview P10 Style este la nivel de procesor. Noul device se bazeaza pe un procesor de la MediaTek, MT6739, quad-core, tactat la frecventa de 1.5 Ghz. El este cuplat cu 1 GB dedicat memoriei RAM si cu 8 GB pentru stocarea de date.

Allview P10 Style (2)

Ecranul are o diagonala de 5.3 inch cu rezolutie 960 x 480 pixeli, aspect 18:9 si protectie 2.5D. Vorbim asadar tot despre un entry level de la Allview, care face parte din acelasi program Android Oreo Go Edition. Fara indoiala, este un smartphone modest, ale carui limitari nu sunt impuse de Allview ci de Google, pentru ca Android Go sa functioneze asa cum trebuie. Intre aplicatiile optimizate care functioneaza foarte bine pe Allview P10 Style se numara YouTube Go, Google Maps Go, Gmail Go, Gboard, Chrome, Files sau Google Play. In plus vei putea explora noul UI modern cu functii de top de la Allview. Visual U.I 3.0 Swipe iti ofera o experienta in utilizare placuta, facila si adaptata cerintelor tale.

Allview P10 Style (4)

Allview P10 Style are asistent vocal in limba romana. Acesta poate interpreta vocea umana si poate recunoaste, conform Allview, peste 95% dintre cuvintele limbii romane. AVI iti este alaturi in permanenta si te poate ajuta sa afli informatii din anumite domenii, inclusiv stiri, evenimente la care vrei sa participi si asa mai departe.

Allview P10 Style este dual SIM, 4G VoLTE si are tehnologie GPS noua plus mufa audio pentru casti de 3.5 milimetir. Dotarile foto sunt de asemenea superioare modelului Allview A10 Lite. Avem o camera principala de 8 megapixeli pe spate, cu autofocus, LED Flash si capacitate de filmare la rezolutie Full HD si o a doua camera de 8 megapixeli pe fata, de tip fixed focus. In plus, efectul Bokeh iti va pune in valoare orice cadru si scena foto iti doresti! Acesta blureaza fundalul pentru a scoate in evidenta personajul dorit. Telefonul vine gata echipa si cu functia time lapse pe modulul sau foto, o functie prin care poti inregistra spre exemplu un concert intr-un clip scurt. Pentru selfie-uri seducatoare, beneficiezi alaturi de camera secundara de functia Face Beauty.

Allview P10 Style (3)

Modelul Allview P10 Style se bazeaza pe o baterie de 2.300 de miliamperi care asigura o autonomie de pana la 230 de ore in standby si de pana la 390 de minute in convorbiri. Bateria este din Lithium – Polymper si se incarca printr-un incarcator de 5v/1A. Portul de incarcare este doar microUSB. Device-ul nu este privat de senzorul clasic de amprente care ajuta la deblocarea telefonului.

Summary
product image
Aggregate Rating
3.5 based on 2 votes
Brand Name
Allview
Product Name
Allview P10 Style
Price
RON 349