Stiri

Realme X9, lansare iminentă! Ce specificații tehnice are noul model

Home  »  Stiri

catmobile

acum 3 ani

Se pare că ne mai desparte puțin timp de lansarea noului model de telefon, Realme X9. Noul device ar urma să fie echipat cu procesorul Snapdragon 778G de la Qualcomm. Avem mai multe informații, în cele ce urmează.

Specificații tehnice Realme X9

Se pare că Realme se pregătește de lansarea oficială a noului smartphone Realme X9 în India. Telefonul și-a făcut deja apariția pe site-ul Realme din această țară, semn că ne mai desparte foarte puțin timp până la lansarea sa oficială pe piață.

Seria X9 de la Realme va ajunge foarte probabil pe piață cu două modele noi de telefoane: Realme X9 și Realme X9 Pro. Momentan, a doua versiune a gamei nu a fost încă listată oficial pe site-ul companiei. Pe de altă parte, Realme X9 și-a făcut apariția pe site-ul Realme, la scurt timp după ce tipsterul Mukul Sharma a oferit primele detalii despre această variantă de smartphone.

Cu puțin timp în urmă, modelul Realme X9 și-a făcut apariția și în baza de date a site-ului TENAA, oferindu-ne detalii importante despre designul telefonului. Cu numărul de model RMX3366, Realme X9 a apărut cu un ecran de 6.55 inch în diagonală, fără a primi însă detalii suplimentare despre caracteristicile acestuia. Se pare însă că Realme X9 nu va avea scanner de amprente clasic sau montat în lateral, astfel că ne așteptăm să vedem că acest senzor va fi plasat sub ecranul terminalului.

Pe partea din spate, Realme X9 oferă o configurație triple camera, dar nu avem încă detalii confirmate despre senzorii săi de imagine. În partea dreaptă descoperim butonul power, în timp ce în partea stângă, telefonul vine cu butonul de volum. Totuși, dacă este să ne raportăm la specificațiile de pe site-ul TENAA, vă putem confirma că modelul RMX3366, care se presupune că este acest Realme X9, vine cu o baterie de 4.400 de miliamperi, iar grosimea sa ajunge la 8 milimetri. De asemenea, înălțimea telefonului ajunge la 159.9 milimetri, iar lățimea sa are o dimensiune de 72.5 milimetri.

Se pare că noul model Realme X9 va fi echipat cu chipsetul Snapdragon 778G de la Qualcomm și va rula din fabrică Android 11, peste care producătorul a aplicat interfața dezvoltată in house și denumită Realme UI 2.0.

Pe de altă parte, dacă este să dăm crezare zvonurilor, X9 Pro se va baza pe un ecran de 6.55 inch cu tehnologie S AMOLED de la Samsung, aspect 20:0 și suport pentru rată de refresh 90Hz. Telefonul va avea un procesor mai puternic, Snapdragon 870 de la Qualcomm și o baterie de 4.500 de miliamperi, cu incarcare rapidă. Memoria RAM va fi de tip LPDDR4X, iar stocarea de date în format UFS 3.1. Telefonul va fi echipat cu o cameră triplă configurată în spate, cu o cameră principală principală de 64MP (senzor Sony IMX766), un obiectiv ultra-larg de 16MP și un obiectiv B&W de 2MP. Pentru selfie-uri, va exista o cameră frontală Sony IMX616 de 32 megapixeli.

Nu uita să arunci și tu o privire peste oferta noastră de huse telefoane pe care o găsești disponibilă pe CatMobile.ro. De asemenea, dacă ești interesat de un telefon mid-range puternic, arunca o privire si peste Xiaomi Mi 10 Lite 5G, unul dintre cele mai bine vandute terminale de la Xiaomi. Daca esti interesat sa achizitionezi acest handset, recomandarea mea merge spre eMag.  Asta pentru ca aici am gasit cel mai bun pret pentru acest terminal. Xiaomi Mi 10 Lite 5G costa la eMag doar 1.342 de lei, iar daca preferi varianta achizitionarii lui in rate o poti face la o rata lunara de aproximativ 50 de lei.

Etichete:

Realme Realme X9