Reviews

Motorola Defy a fost anunțat oficial ca smartphone rugged. Ce specificații tehnice are

Home  »  Reviews

catmobile

acum 3 ani

La mai bine de zece ani distanta, Motorola lanseaza din nou pe piata un telefon din seria Defy. Originalul Motorola Defy și-a făcut debutul în anul 2010.

Compania Motorola a anunțat oficial noul Motorola Defy. De această dată, gama atât de cunoscută a producătorului aduce un smartphone cu adevărat rugged, adaptat cerințelor din 2021 de pe această piață. Noul device a fost anunțat în parteneriat cu o altă companie extrem de recunoscută în zona telefoanelor rezistente, CAT Phone a grupului Bulitt. Noul device va beneficia de rating IP68, dar și de certificare militară MIL-SPEC 810H.

Specificații tehnice Motorola Defy

Potrivit presei internaționale, Motorola Defy va costa 329 de euro și va fi disponibil pe culorile verde și negru. Device-ul va putea fi achiziționat pe piețele din Europa și America Latină începând de săptămâna viitoare.

Noul smartphone rugged vine cu un ecran de 6.5 inch IPS LCD cu rezoluție Full HD+. Are în partea de sus un decupaj de tip waterdrop, iar rata de refresh este de 60Hz. Pe Motorola Defy vorbim despre o rezolușie 1600 x 720 pixeli, iar deasupra sa descoperim protecție Gorilla Glass Victus.

Potrivit producătorului, Motorola Defy are un chipset Snapdragon 662 la bord, cuplat cu 4GB dedicați memoriei RAM și cu 64GB stocare de date. Această capacitate nativă poate fi extinsă până la 512 GB cu ajutorul unui slot dedicat microSD.

Se pare ca noul device se bucură de spirijinul unei baterii de 5.000 de miliamperi, care suportă încărcare rapidă la 20W Turbopower. Motorola Defy rulează Android 10 din fabrică, o versiune de Android despre care producătorului susține că poate fi upgradată la Android 11. Pe spate se poate observa logo-ul Motorola, dar și un senzor clasic de amprente. Telefonul are o cameră triplă pe partea din spate, care constă dintr-o cameră principală de 48 megapixeli cu diafragmă f / 1,7, cameră macro de 2 megapixeli cu diafragmă f / 2,4, precum și un senzor de adâncime de 2 megapixeli. De asemenea, are o cameră selfie de 8 megapixeli în avans, adăpostită în crestătură, cu deschidere f / 2.2.

Alte caracteristici ale telefonului includ dual SIM, 4G VoLTE, Wi-Fi 802.11 ac (2.4GHz | 5GHz), Bluetooth 5.0, GPS + GLONASS, NFC, port impermeabil USB de tip C și difuzor dual super liniar. Dispozitivul măsoară 1169,8 x 78,2 x 10,9 mm și cântărește 232 de grame.

Motorola Defy este certificat MIL-STD-810H, ceea ce îl face rezistent la vibrații: Categoria 4, Rezistent la umiditate și ceață de sare, Șoc termic. Dispozitivul va funcționa și la temperaturi extreme de la + 55 ° C până la -25 ° C. Mai mult, smartphone-ul Motorola Defy poate fi spălat cu săpunuri și dezinfectanți. Smartphone-ul de tip rugged are un rating IP68 pentru rezistența la praf și apă și poate fi scufundat la adâncimi de 1,5 m timp de 35 de minute.

Va reamintim ca in 2012, compania Motorola a lansat smartphone-urile Defy XT și Defy Mini .Ambele smartphone-uri erau rezistente la apă, rezistente la zgârieturi și rezistente la praf. Motorola Defy, varianta originala, a fost lansata în 2010 și a fost primul smartphone Android din lume, rezistent la praf și rezistent la apă.

Acesta este noul Motorola Defy, un brand foarte cunoscut al producătorului, împachetat acum sub formă rugged. Ce părere îți lasă?

Etichete:

Motorola Defy