Reviews

Tecno Spark 7T, telefon cu procesor Helio G35 și baterie de 6.000 de miliamperi. Ai autonomie mare și opțiuni AI

Home  »  Reviews

catmobile

acum 3 ani

Compania TECNO și-a lansat cel mai nou smartphone din portofoliul său. Este vorba despre modelul Tecno Spark 7T, un device care are la bord un procesor cu viteză de 2.3 Ghz și o memorie nativă de 4GB RAM. Mai multe informații depsre Tecno Spark 7T aflăm în cele ce urmează.

Specificații tehnice și primele impresii despre Tecno Spark 7T. Care sunt punctele sale cele mai atractive

Noul Tecno Spark 7T costă puțin peste 500 de lei, dar la acești bani primești un telefon de buget, cel puțin interesant. Chiar dacă poate numele producătorului nu-ți spune mare lucru, această companie se bucură de o bună reputație pe piața indiană, una dintre cele mai importante piețe de desfacere din lume.

Noul model costă 8999 de rupii indiene, adică echivalentul a puțin peste 500 de lei, fără a include taxele vamale de rigoare. Un telefon de buget, cu câteva caracteristici surpinzătoare, cu un aspect plăcut și care te poate atrage prin ceea ce oferă, raportat la cât costă el.

Tecno Spark 7T are un display HD + de 6,5 inci cu rezoluție de 720 × 1600 pixeli, raport de aspect 20: 9, raport ecran-corp de 90,34%, luminozitate de 480 nits și o densitate a pixelilor de 269 ppi. Sub capotă, telefonul este alimentat de un chipset octa-core de 2,3 GHz cu 4 GB RAM și 64 GB stocare internă. Stocarea poate fi extinsă până la 256 GB cu microSD. Tecno Spark 7T are o configurație cu cameră dublă, cu o cameră principală principală de 48MP cu diafragmă f / 1,8, bliț cu LED LED, cameră secundară AI. Are o cameră frontală de 8MP cu deschidere f / 2.0, bliț dublu LED.

Suportă înregistrare de calitate 2K, videoclipuri cu mișcare lentă la 120 fps fără limită de timp, zoom 10X, scurt video, modul Video Bokeh și 20 AI Detection scene. Camera frontală de pe SPARK 7T cuprinde moduri profesionale, cum ar fi Smile Shot pentru a captura automat fotografii cu zâmbete, modul Portret, modul AI HDR, AR Shot, Wide Selfie, Burst Shot, 7 AI Scene Detection Camera AI și Beauty Mode. o autonomie în standby de până la 36 de zile, 41 de ore de apel, 18 ore de navigare pe internet, 193 de ore de redare a muzicii, 18 de ore de joc și 29 de ore de redare video. Bateria vine cu alte caracteristici AI, cum ar fi economisirea de energie AI, alertă de încărcare completă și întrerupe automat puterea atunci când telefonul este complet încărcat pentru a evita supraîncărcarea.

Tecno Spark 7T include funcția Face Unlock 2.0 (deblocare facială) și Smart Fingerprint Sensor pentru a proteja datele și confidențialitatea utilizatorului. Face Unlock 2.0 nu poate fi accesată dacă ai ochii închiși. Senzorul inteligent de amprentă deblochează telefonul în doar 0,28 secunde și permite utilizatorului să primească apeluri, să facă fotografii și să închidă alarmele. Funcțiile de conectivitate sunt 4G VoLTE, Wi-Fi 802.11 a / b / g / n, Bluetooth 5.0, GPS și mufă audio de 3,5 mm.

Așadar, foarte multe opțiuni interesante pentru un telefon care nu depășește cu mult suma de 500 de lei. Tecno Spark 7T poate fi incontestabil o soluție de buget optimă, dacă nu ești dispus să investești prea mulți bani într-un telefon.

Nu uita să arunci și tu o privire peste oferta noastră de huse telefoane pe care o găsești disponibilă pe CatMobile.ro. De asemenea, dacă ești interesat de un telefon mid-range puternic, arunca o privire si peste Xiaomi Mi 10 Lite 5G, unul dintre cele mai bine vandute terminale de la Xiaomi. Daca esti interesat sa achizitionezi acest handset, recomandarea mea merge spre eMag.  Asta pentru ca aici am gasit cel mai bun pret pentru acest terminal. Xiaomi Mi 10 Lite 5G costa la eMag doar 1.342 de lei, iar daca preferi varianta achizitionarii lui in rate o poti face la o rata lunara de aproximativ 50 de lei.

Etichete:

Tecno Spark 7T