Stiri

Realme GT Neo va avea procesor Dimensity 1200

Home  »  Stiri

catmobile

acum 3 ani

Modelul GT Neo de la Realme urmeaza sa fie lansat oficial pe piata de catre producator. Pana atunci, aruncam si noi o privire peste ceea ce stim deja ca va aduce acest handset. Se spune că Realme GT Neo vine cu un ecran de 6,55 inci, Android 11 și o baterie dual-cell de 4.400 mAh. Mai multe, in cele ce urmeaza.

Realme GT Neo: specificatii tehnice inainte de lansarea oficiala

Vice presedintele companiei Realme, Xu Qi a dezvaluit recent ca producatorul va lansa pe piata un nou smartphone din seria GT. Intre timp, s-a aflat ca acest model este Realme GT Neo, un telefon asteptat de multi dintre fanii companiei din Asia.

Acest nou handset se va baza pe procesorul Dimensity 1200 de la MediaTek. Este o diferenta clara fata de celalalt model recent lansat de companie care avea la bord un procesor Snapdragon, detaliu care subliniaza o usoara schimbare a politicii companiei, cel putin in ceea ce priveste aceasta serie, sustine presa internationala.

Procesorul Dimensity 1200 de la MediaTek a fost lansat insa recent pe piata, iar primele rezultate ale testelor sunt mai mult decat incantatoare. Se pare ca si cei de la OnePlus vor folosi acelasi tip de procesor pe modelul OnePlus Nord 2. Revenind la Realme GT Neo , potrivit bazei de date a celor de la TENAA, acest device se va baza pe un ecran de 6.55 inch, care cel mai probabil va avea tehnologie Super AMOLED la bord.

Se pare, de asemenea, ca Realme GT Neo va avea o baterie de 4.500 de miliamperi, o camera tripla pe partea din spate, iar la nivel de memorie ne va surprinde placut cu cei 8GB RAM dedicati memoriei RAM si cu cei 128GB dedicati memoriei native pentru stocarea de datelor. Nu se cunosc momentan detalii legate de configuratia camerei foto, dar cel mai probabil, senzorul principal al modulului foto de pe spate va avea 64 de megapixeli si o apertura f/1.8. Ceilalti doi senzori, daca este sa dam crezare speculatiilor, vor avea rezolutii de 8 megapixeli, respectiv 2 megapixeli.

Pentru selfie-uri si sesiuni de video calling, Realme GT Neo se va baza pe un senzor de 16 megapixeli, cu apertura f/2.5. Pana ce acest smartphone va ajunge in Romania, arunca o privire si peste Xiaomi Mi 10 Lite 5G, unul dintre cele mai bine vandute terminale de la Xiaomi. Daca esti interesat sa achizitionezi acest handset, recomandarea mea merge spre eMag.  Asta pentru ca aici am gasit cel mai bun pret pentru acest terminal. Xiaomi Mi 10 Lite 5G costa la eMag doar 1.499 de lei, iar daca preferi varianta achizitionarii lui in rate o poti face la o rata lunara de aproximativ 50 de lei.