Stiri

OFICIAL | Sotii Obama au anuntat ce serial vor produce pentru Netflix in 2019

Home  »  Stiri

catmobile

acum 5 ani

Netflix in 2019 primeste un boom extraordinar prin prezenta fostului presedinte american, Barack Obama la pupitru. Alaturi de sotia sa, Michelle, fostul lider al Americii va produca un serial adaptat dupa circuittul Michael Lewis. Subiectul principal? Ati ghiciti! Donald Trump, actualul presedinte al Statelor Unite si sosirea acestuia la Casa Alba. Netflix in 2019 pregateste si alte surprize pentru fanii sai, dar cu siguranta cea a sotilor Obama este una dintre cele mai placute.

Obama pe Netflix in 2019!

Inca de anul trecut, oamenii de incredere ai fostului presedinte american au confirmat intelegerea dintre familia prezidentiala si reteaua de video streaming: “Presedintele si doamna Obama au crezut intotdeauna in puterea povestilor adevarate care inspira oamenii” a explicat Eric Schultz, senior adviser al fostului presedinte, intr-o confirmare a discutiilor cu Netflix in 2019. “De-alungul vietii lor, ambii au crezut ca pot influenta oameni si ii pot face sa gandeasca diferit, sa fie mai buni, si sa incerce sa schimbe lumea intr-un loc mai bun. In ceea ce priveste planurile lor de viitor, presedintele si Doamna Obama vor continua sa-si spuna povestile pentru a putea fi cat mai des si mai tare auzite” a explicat aceeasi sursa.

Marti, Netflix a confirmat proiectele la care lucreaza alaturi de Higher Ground Productions, o societate de productie creata chiar de catre cuplul prezidential ca urmare a acestei colaborari.

Sub forma unui serial „non fictiune” dupa cum indica Netflix intr-un comunicat de presa sotii Obama apar in prim plan urmand a se transforma in producatori si nu numai. Cartea lui Michael Lewis, ale cărui opere au fost adaptate pentru cinema, precum „The Big Short” şi „The Undoing Project”, evocă cum funcţionează principalele mecanisme ale Statului american, dar oferă şi un tablou critic despre Donald Trump şi echipa sa.

Netflix in 2019: alte surprize. Revine serialul Lucifer!

Luna mai este una super bogata la Netflix. Reteaua de video streaming pregateste si alte surprize cat se poate de atractive.

Una dintre vestile cele mai asteptate este revenirea serialului Lucifer, cel pe care compania americana l-a salvat de la anulare. De altfel, cei de la Netflix promoveaza intens in ultimele zile reaparitia lui Tom Ellis pe ecrane. Si nu va veni singur, ci alaturi de frumoasa sa partenera Lauren German, pe care o „obliga” sa faca fata idilei, dar si relatiei profesionale cu „diavolul in personaoa”. Provocarea este cu atat mai mare, cu cat in prim plan apare si Eva, prima femeie a lumii.

Netflix in 2019 inseamna pentru actrita Christina Applegate, revenirea la seriale. „Nu mai existi pentru mine” sau „Dead to me” apare pe Netflix si o prezinta pe Jen, o vaduva care si-a pierdut recent sotul. Ea va dezvolta o relatie de prietenie „ciudata” cu Judy, pe care o invita sa locuiasca alaturi de ea. Doar ca Judy nu e chiar cine pare sa fie, iar Jen va afla rapid asta cand FBI-ul va suna la usa.

 Top 5 filme bune de pe Netflix in 2019 

Si surprizele nu se opresc aici. Pe Netflix in 2019 veti avea ocazia sa le vedeti, chiar din aceasta luna, pe Uma Thurman si Renee Zellweger in rol de actrite de sitcom. In acelasi timp, super serialul spaniol „Alta Mar” sau „Marile nimanui” se anunta o lovitura de proportii pentru compania Netflix. Actiunea serialului se invarte in jurul misterului si promite o atmosfera spectaculoasa. Este deja considerat unul dintre cele mai interesante proiecte ale retelei.