Stiri

Moto P30 listat oficial: inca un smartphone mid-range cu breton

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Motorola lanseaza oficial Moto P30, un nou smartphone din zona mid-range, care va fi echipat cu decupaj in stil iPhone. Au iesit deja la suprafata primele imagini cu acest model de telefon, dar si specificatii tehnice probabile pe care le va avea device-ul. Discutam despre ele in cele ce urmeaza.

Moto P30 detalii oficiale, imagini, specificatii

Cei de la MySmartPrice au listat deja imagini cu noul model Motorola P30. Acest telefon va avea un spate din sticla, ceea ce inseamna ca urmeaza trendul celor mai moderne telefoane din zona mid-range. Teoretic, Moto P30 va avea sticla pe fata si pe spate, iar rama va fi din aluminiu.

Moto P30 (1)

Dincolo de traditionalele culori negru si alb, Motorola P30 va avea si o culoare speciala de tip gradient, care pare sa prinda tot mai bine in zona asiatica. Marginile telefonului sunt subtiri, iar bretonul in stil iphone X nu putea lipsi din peisaj.

Conform sursei citate, Moto P30 are un ecran de 6.2-inch in diagonala, cu aspect 19:9 si cu sticla de protectie 2.5D, o sticla curbata care are si rol estetic.

Citeste si: review Motorola Moto Z3

Daca este sa dam crezare tuturor zvonurilor legate de Moto P30 atunci putem afirma ca device-ul va avea la bord un procesor Snapdagon 636 de la Qualcomm, care va fi combinat cu 6GB memorie RAM si cu pana la 128 GB pentru stocarea de date. Evident, device-ul va avea si versiuni de memorie mai mici decat aceasta prezentata anterior, care probabil ar trebui sa fie cea mai puternica dintre ele.

Moto P30 (2)

Noul Motorola P30 va avea camera duala pe spate, cu senzori de imagine de 16 si 5 megapixeli, in timp ce frontal, misiunea selfie-urilor va cadea in sarcina unei camere de 12 megapixeli cu apertura f/1.8. Camera frontala va fi echipata si cu optiuni de inteligenta artificiala si realitate augmentata.

Posterul care a scapat pe internet dezvaluie faptul ca modelul Moto P30 va avea o baterie de 3.000 de miliamperi, plus optiunea de incarcare rapida.

Ce pret va avea Moto P30 si ce alte modele mai apar

Chinezii sustin ca noul Moto P30 va costa 1.999 de yuani, ceea ce ar inseamna echivalentul a 1200 de lei.

Pe langa modelul clasic P30, Motorola va scoate si modelele P30 Note si P30 Play. Conform celor de la AndroidPure, Moto P30 Note se va baza pe 4GB memorie RAM si 64 GB memorie ROM si va costa aproixmativ la fel de mult, in timp ce versiunea mai puternica va fi ceva mai scumpa.

Review Motorola Moto G6

Un al treilea model din gama P30 va fi lansat de Motorola in aceasta perioada, iar acesta se va numi Moto P30 Play. Conform aceleiasi surse, Motorola P30 Play va costa mai putin decat celelalte doua modele si va avea o memorie de 4GB RAM la bord.

Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Motorola
Product Name
Moto P30