Stiri

Moto G7 cu procesor Snapdragon 660 si display de 6-inch primeste certificarea FCC

Home  »  Stiri

catmobile

acum 5 ani

Motorola pregateste lansarea oficiala a modelului Moto G7. Device-ul si-a dezvaluit o parte din specificatiile tehnice dupa ce si-a facut aparitia in baza de date a celor de la FCC. Noul telefon pare pregatit sa primeasca unda verde din partea producatorului in scurt timp.

Moto G7 specificatii tehnice via FCC

In august au iesit la suprafata primele imagini cu Moto G7, iar in aceasta luna presa internationala a scris deja despre primele specificatii importante pe care le va avea viitorul terminat din seria G a companiei Motorola. Acum, Moto G7 a primit si certificarea autoritatilor din Statele Unite ale Americii, confirmand faptul ca va fi lansat oficial si pe teritoriul acestei tari.

Cu numarul de model XT-1965, Moto G7 se afla deja in baza de date a FCC, semn ca lansarea sa oficiala nu mai poate intarzia prea mult. Va avea un spate din sticla, oarecum similar cu ceea ce am descoperit impreuna pe modelul Moto G6. Sub modulul foto dual de pe spate avem un senzor de amprente care este practic incorporat in logo-ul companiei Motorola. Smartphone-ul vine cu port USB de tip C si are un difuzor puternic montat in partea de jos a sa. Nu sunt insa singurele detalii care ies la suprafata.

Moto G7

Moto G7

Moto G7 va fi echipat cu un display Full HD Plus cu diagonala de 6-inch. Rezolutie de 2340 x 1080 pixeli pare una foarte potrivita. Device-ul va avea „breton” de tip waterdrop (picatura). Adica decupajul sau va fi unul mult mai mic, detaliu care va creste indiscutabil raportul dintre ecran si corp.

Sub capota, Motorola a ales un procesor foarte bun din zona mid-range, dar care tine sa devina deja „vechi”. Snapdragon 660 a fost anul trecut cel mai bun porocesor din aceasta zona. Dar punem accentul pe „anul trecut”, ceea ce ridica oarecum niste semne de intrebare. Desigur insa, vorbim despre un chipset destul de puternic, cu o viteza maxima de 2.2 Ghz. Intr-un moment in care insa s-a facut deja trecerea spre procesoare pe 10 nm, 8 nm sau 7 nm, parca totusi de la Motorola astepti un pas in fata. Snapdragon 660 este un octa-core fabricat pe un proces de 14 nanometri. La bordul sau se vor afla patru nuclee Kryo 260 de 2.2 Ghz si alte patru nuclee Kryo 260 de 1.8 Ghz. Memoria RAM a telefonului va fi de 4GB, in timp ce capacitatea nativa de stocare a datelor ajunge la 64 GB. Desigur, Motorola s-a pregatit cu un slot dedicat pentru carduri microSD, prin care utilizatorul poate extinde memoria nativa a device-ului pana la 256 GB. Acceleratorul grafic este Adreno 512 GPU.

O veste foarte buna este ca Moto G7 va rula din fabrica Android 9.0 Pie, cel mai nou sistem de operare de la Google. Noul smartphone este dual-sim si suporta conectivitate de tip 4G VoLTE, foloseste tehnologie bluetooth 5.0 si GPS de ultima de generatie, si masoara 8 milimetri grosime. Bateria sa are o capacitate de 3.000 de miliamperi, dar in configuratia de pe site-ul FCC nu se vorbeste despre fast charging.

Sectorul foto promite. Avem o camera principala duala cu senzori de imagine de 16 si 5 megapixeli, plus Dual LED Flash. Camera frontala a telefonului, destinata selfie-urilor si videocalling-ului va avea o rezolutie de 12 megapixeli. Specificatii destul de bune pentru zona mid-range in ceea ce priveste dotarile foto ale lui Moto G7 .

Cel mai probabil, Moto G7 va fi disponibil pe culoarea negru, dar si in varietati de culoare precum rosu si argintiu. Vom reveni si cu alte informatii despre smartphone-ul Moto G7 in perioada urmatoare.

6-inch (2340 x 1080 pixels) Full HD+ display
Octa Core Snapdragon 660 14nm Mobile Platform (Quad 2.2GHz Kryo 260 + Quad 1.8GHz Kryo 260 CPUs)
Adreno 512 GPU
4GB RAM, 64GB stocare de date extensibila pana la 256GB with microSD
Dual SIM
Android 9.0 (Pie)
16MP si 5 MP cu Dual LED flash (spate)
12MP (fata)
Senzor de amprente pe spate
Dimensiuni: 156.86×75.4 x 8mm
4G VoLTE, WiFi 802.11 ac (2.4GHz / 5GHz), Bluetooth 5, GPS, USB Type-C
3000mAh

sursa

Summary
product image
Aggregate Rating
4 based on 1 votes
Brand Name
Motorola
Product Name
Motorola Moto G7