Stiri

Honor 10 Lite specificatii tehnice via TENAA

Home  »  Stiri

catmobile

acum 5 ani

Noul device Honor 10 Lite se va lansa in aceasta luna, iar primele sale specificatii tehnice ies la suprafata dupa listarea telefonului in baza de date a agentiei de certificari, TENAA. Cu numerele de model HRY-TL00 si HRY-AL00, device-ul primeste o lista mult mai completa de specificatii tehnice si ne permite sa ne facem o idee ceva mai concreta asupra sa. Discutam despre Honor 10 Lite in cele ce urmeaza.

Honor 10 Lite specificatii (via TENAA)

Noul model Honor 10 Lite va avea acelasi tip de decupaj ca si modelul Huawei Mate 20. Mai exact, cel mai nou telefon din portofoliul companiei Honor va beneficia de un breton de tip „waterdrop”, ceea ce inseamna ca va castiga ceva mai mult spatiu pe partea sa din fata.

Honor pregateste un dispozitiv cu ecran mare, diagonala lui Honor 10 Lite fiind de 6.21 – inch, pe un format 19.5:9 cu o rezolutie excelenta (Full HD Plus, adica 2340 x 1080 pixeli).

Honor 10 Lite (1)

Sub capota telefonului gasim noul procesor octa-core de la Huawei, Kirin 710, un chipset tactat la frecventa maxima de 2.2 Ghz. Prezenta a doua numere diferite de modele in baza de date TENAA (HRY-TL00 si HRY-AL00) inseamna ca Honor 10 Lite va avea doua versiuni (cel putin) diferite ca memorie.

Citeste si: Top 5 telefoane Honor

Teoretic ne vom baza pe Honor 10 Lite cu 4/6GB memorie RAM si 64 / 128 GB pentru stocarea de date. Mai exact, conform certificarii, HRY-T00 este device-ul cu 4GB RAM si 64 GB stocare de date, iar HRY-AL00 este modelul mai puternic, cu 6GB RAM si 128 GB stocare de date. Evident, cele doua versiuni vor avea preturi diferite. Ambele in schimb permit adaptarea telefonului cu un card microSD pentru extinderea capacitatii native de stocare a datelor.

Honor 10 Lite

Honor 10 Lite

Se pare ca noul device al companiei Honor va beneficia de un modul foto dual pe spate, aliniat vertical, care este menit sa ofere o combinatie eficienta si atractiva de senzori de imagine de 13 si 2 megapixeli. Si mai spectaculos se anunta Honor 10 Lite in privinta dotarilor camere frontale. Acolo unde vom avea o camera single de 24 de megapixeli pentru selfie-uri si sesiuni de video calling. Noul Honor 10 Lite va rula din fabrica Android 9.0 Pie customizat cu noua interfata EMUI 9.0. Bateria device-ului va avea o capacitate de 3.320 de miliamperi.

10 Lite de la Honor masoara 8 milimetri grosime si cantareste 162 de grame. Odata ce va fi lansat pe piata, device-ul va sosi pe culori precum negru, alb si albastra. Device-ul va beneficia de asemenea de un senzor de amprente pe partea sa din spate.

Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Honor
Product Name
Honor 10 Lite