Reviews

Leagoo Z7 un telefon de buget 4G care costa sub 250 de lei

Home  »  Reviews

CatMobile.ro

acum 6 ani

Pentru aproximativ 200 de lei, puteti achizitiona acum un telefon 4G destul de decent. Compania Leagoo a lansat pe piata terminalul Leagoo Z7, un device entry level care costa pe Aliexpress intre 60 si 75 de dolari, in functie de perioada in care este achizitionat dispozitivul. Toate detaliile tehnice si primele impresii, le gasiti mai jos.

Leagoo Z7 specificatii tehnice si primele impresii

In urma cu doi ani era destul de greu sa-ti cumperi un telefon la acesti bani cu posibilitate de conectivitate 4G. Lucrurile se schimba, iar tehnologia avanseaza extrem de repede, astfel ca oferta se imbunatateste de la o luna la alta. Cei de la Leagoo sunt recunoscuti pentru telefoanele lor de buget, foarte decente, ultimul exemplu fiind modelul Leagoo Z3c pe care il puteti cumpara de la emag, sau mai modernul Leagoo M9.

Leagoo Z7

Leagoo Z7

Modelul Leagoo Z7 nu este tocmai un telefon atractiv in ceea ce priveste specificatiile sale, dar „vede” reteaua 4G si propune cateva detalii mai mult decat decente pentru o suma surprinzator de mica. La cursul zilei de astazi, cei 60 de dolari pe care ar trebui sa-i scoatei din buzunar pentru achizitionarea acestui model inseaman 230 de lei. Ce putem obtine pentru acest bani?

Un telefon cu design destul de atractiv la prima vedere, cu baterie detasabila, sistem de operare Android 7.0 Nougat (customizat cu Leagoo OS 3.0 Lite) si un procesor de 1.3 Ghz.

In plus, Leagoo Z7 este dual SIM si ofera optiuni de conectivitate avantajoase precum tehnologia bluetooth 4.0, wi-fi 802.11 b/g/n, port micro USB, GPS si mufa pentru casti audio.

Leagoo Z7 (1)

Procesorul sau este un quad-core Spreadtrum SC9832A de 1.3 Ghz, asociat de producator cu placa video ARM Mali 400 MP2. Avem un ecran FWVGA de 5-inch in diagonala, cu rezolutie 854 x 480 pixeli, dar si sticla curbata 2.5D, un detaliu important pentru aspectul general al device-ului.

Leagoo Z7 imbraca o carcasa din plastic si are la bord o baterie detasabila de 3000 de miliamperi. Dotarile sale foto includ o camera principala duala, cu senzori modesti de 5, respectiv 2 megapixeli, dar cu posibilitate de inregistrare video in format Full HD (30 de cadre pe secunda) si Flash LED sau Fixed Focus. Camera frontala, destinata selfie-urilor si videocalling-ului are 2 megapixeli si beneficiaza de asemenea de Flash LED si Fixed Focus.

Telefonul de buget al companiei Leagoo cantareste 156 de grame si poate fi achizitionat pe culori precum negru, auriu sau argintiu. Memoria RAM are doar 1 GB, in timp ce capacitatea de stocare atinge 8 GB. Evident insa, producatorul ne asigura de posibilitatea extinderii sale pana la 32 GB, via microSD.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Leagoo
Product Name
Leagoo Z7