Reviews, Stiri

Leagoo M9 » smartphone de buget cu 4 camere foto si ecran 18:9

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Leagoo M9 (2)Cei de la Leagoo se pregatesc sa lanseze pe piata o clona de iPhone X, de trei ori mai ieftina. Modelul Leagoo S9 va fi probabil disponibil in prima jumatate a anului viitor, probabil chiar la debutul anului. Insa pana atunci, putem arunca o privire peste un nou telefon de buget al producatorului.

Leagoo M9 este terminalul care va inlocui in portofoliul companiei din China modelul Leagoo M8 de anul trecut si va avea un pret excelent la data lansarii: 80 de dolari. Chiar daca vorbim despre un telefon de buget, acesta asigura un raport ecran-corp de 80%.

Leagoo M9 specificatii tehnice

Aspect foarte placut! Se vede inca de la primul contact vizual, faptul ca Leagoo acorda din ce in ce mai multa atentie capitolului design al telefoanelor sale. Si nu face nota discordanta nici macar pe sectorul de buget.

Leagoo M9 (3)

Leagoo M9 arata foarte bine pentru un telefon de 80 de dolari, vine cu un ecran aproape bezel-less si pare foarte compact. Ecranul sau este in format 18:9 si este imbracat in sticla curbata 2.5D plus protectia de rigoare (Corning Gorilla Glass 3 in acest caz).

Diagonala ecranului este de 5.5 inch insa rezolutia pare intr-adevar cam slabuta (1280 x 640 pixeli).

Dar Leagoo M9 este un telefon care se remarca incontestabil la alte capitole. Spre exemplu, device-ul are patru camere foto! Chiar daca este lipsit de conectivitate 4G (marele minus al device-ului) iata ca acest terminal ne propune un modul foto foarte atractiv.

Pe spate, device-ul are o camera duala cu doi senzori de 8 si 2 megapixeli, in timp ce frontal, camera duala este formata din doi senzori de 5 si 2 megapixeli. Ambele tipuri de camere primesc Flash LED.

Leagoo M9

Dincolo de acest avantaj cert, de design-ul extrem de placut si finisajele sale moderne, Leagoo M9 se remarca si prin bateria sa de 2850 de miliamperi, care baterie poate asigura pana la 24 de ore de autonomie plus 7 zile de standby. Mie mi se pare excelent pentru un telefon atat de accesibil ca pret.

Avem 2 GB memorie RAM la bord si 16 GB dedicati memoriei interne, care in acelasi timp este si extensibila. Scannerul de amprente este plasat pe partea din spate, iar procesorul care motorizeaza terminalul este un quad-core de la MediaTek, model MT6580A, tactat la frecventa de 1.3 Ghz. Acest procesor este cuplat cu acceleratorul grafic ARM Mali 400 MP2 de 500 de MHz.

Leagoo M9 (1)

Asa cum aminteam si mai sus, din pacate, Leagoo M9 nu are 4G. Vede in schimb 3G (HSPA+) este dual SIM si are tehnologie bluetooth 4.0 la bord. Greutatea sa atinge doar 153 de grame, in timp ce grosimea sa este de 9.5 milimetri. Pacat de lipsa 4G de pe Leagoo M9 insa destule plusuri in compartimentul foto, memorie si autonomie. Pentru acesti bani, cred ca merita ceva mai multa atentie.

Summary
product image
Aggregate Rating
4.5 based on 2 votes
Brand Name
LEAGOO
Product Name
Leagoo M9
Price
$ 80